61.

1.9K 158 31


Arrébb csúsztam a kényelmes, kipárnázott kanapén, hogy Zayn elférjen mellettem. Hálásan elmosolyodott és befészkelte magát, rosszalló sóhajt kiváltva Liamből. 
Egy kicsit idegesek voltunk. Körülbelül öt perc múlva kezdődik az interjú, amire egyáltalán nem készültünk fel, mivel ötletünk sincs, milyen kérdésekkel állíthatnak minket szembe. Persze kérdezgettük Darrent, de szerinte fő az őszinteség, amit lehet, hogy nem adnánk meg, ha tudnánk, hogy milyen választ várnak el. 

Mint más sztárok, akik megkapják tételesen a kérdéseket, szóról szóra és napokat töltenek el, hogy átgondolják, mit fognak mondani. A lényeg, hogy tökéletesnek tűnjenek. Valójában, ezért nem akadékoskodtunk. Nem akarunk tökéletesnek tűnni, mert egyértelmű, hogy nem vagyunk azok. Sőt, elég messze állunk a tökéletességtől...

-Kezdhetjük? - Alison egy lapot tartva a kezében állt meg a fotel mellett. Velünk szemben fog ülni, csak úgy látszik, akadt némi probléma, ami miatt csúszik az egész interjú. 

-Izgatott vagy? - kérdezte Z suttogva, mire ránéztem és már a nyelvem hegyén volt az igenlő válasz, azonban rájöttem; nem nekem címezte a kérdését. Előredőltem, hogy rálássak Niallre, aki idegesen tördelte az ujjait.

-Szerinted? - tátogott vissza. 

-Nem kell - rázta meg a fejét barátom, és én is helyeslően biccentettem. 

-Csak add önmagad - tanácsoltam.

-Abból nem lesz baj - vágott közbe Liam, aztán egyik kezével engem, a másikkal Zaynt terelte vissza a kanapé támlájához. 

-Jól van. Három, kettő... - egy macsós mosolyt felvéve bámultam az egyik kamerába. Az intésről lemaradtam...

-Sziasztok, srácok - üdvözölt minket Alison. Érdekes, az eddig dühöt és idegességet mutató arckifejezése egy pillanat alatt kisimult. Most úgy ül itt, velünk szemben, mintha szórakozásból csinálná ezt az egészet. Ezt csak azért mondom, mert az öltözőben kertelés nélkül a tudtunkra adta, hogy egyébként az sem érdekli, hogy mi földről jöttünk, ugorjunk gyorsan át ezen az időpocsékoláson.
Nagyon kedves.

-Szia, Alison - köszönt Zayn mézes-mázos hangon, majd halkan felnyikkant, mikor Liam láthatatlanul oldalba vágta.

-A One Direction töretlenül halad felfelé, gratulálok az eddig elért sikerekhez - bólintott felénk, aztán újra a lapokba temetkezett. -Várjátok a tavaszi turnét?

-Milyen turnét? - vontam fel a szemöldököm.

-Tervben van, de még nem jelentettük be. Sőt, még semmiről nem beszéltünk ezzel kapcsolatban - vette át a szót Liam. Értetlenkedve fordultam felé.

-Úgy tűnik, már mindenki tudja, csak mi nem - jegyeztem meg grimaszolva. A szemem sarkából láttam, ahogy Darren a tenyereibe temeti az arcát és féloldalasan elfordul. 

-Nyilván ez csak egy feltételezés. De mit gondoltok, ha elindul, hogyan fogja viselni a családotok a folytonos utazgatást? - ügyes. Ez a csaj meglehetősen ügyes attól függetlenül, hogy bunkó. 

-Anyáék büszkék lesznek rám. Legalább nem vesztegetem az időmet - rántotta meg a vállát Z. 

-Dettó - emelte maga elé a kezeit Liam. 

-A szüleim Londonban élnek, amúgy se vagyunk sokat együtt, szóval... nem fogjuk megérezni - válaszoltam. Alison Niallre nézett, majd hirtelen a fotel karfájára csapott. 

-És az új bandatag? Nem hasonlítasz Edwardra - méregette nyíltan. 

-Nem is az volt a célom - nevetett fel a szőkeség. -Teljesen új vagyok, szóval nem igazán tudok nyilatkozni.

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!