82.

2K 147 42


Elégedetten, remegő végtagokkal és levegőért kapkodva dőltem a puha matracra. Nem kellett sokat várnom, a fejem mellett besüppedt a párna és máris éreztem magamon a puha ajkakat. Ujjaimat a szokatlanul egyenes tincsek közé fúrtam és élveztem a nyelvünkkel járt lassú keringőt. Bármennyire volt furcsa, teljesen elvette az eszemet az új külső attól függetlenül, hogy imádtam a göndör fürtöket és az átlagos ruhákat. 

Harry elszakadt tőlem és csillogó szemekkel, kipirult arccal nézett le rám. Hirtelen azt kívántam, bárcsak így indulna minden reggelünk. A túlfűtött pillanataink feltöltöttek energiával, szinte madarat lehetett volna velem fogatni. És nem, nem engedtem a gonosz gondolatoknak, amik azt üvöltötték, hogy tíz perc múlva el kell hagynunk az ágyat és elindulni a munkába. Sikerült megőriznem a hangulatot, ami minden szeretkezés után betölti az egész szobát. Boldog voltam. 

Apró puszikat kaptam az arcom minden részére, így ahelyett, hogy kiharcoltam volna egy normális csókot, a csábításnak adtam magam és lehunyva a szemeimet élveztem a kényeztetést. Közben minden porcikám kiéleződött rá, lúdbőrös lettem már csak attól is, hogy éreztem meztelen testét hozzám simulni. Megfordult a fejemben a gondolat, hogy magamhoz láncolom őt és egész nap ugyanebben a pozícióban fogunk feküdni. Az ötletbuborék kipukkant rögtön, ahogy Harry felült mellettem és a hűvös levegő azonnal bejutást nyert a takaró alá. 

"Elfoglalom a fürdőt." jelelte, miközben féloldalasan felém fordult. Lassan bólintottam és kezeimet a tarkóm alá nyomtam, hogy jobban lássam, ahogy lehajol a földre esett alsónadrágjáért. 

Miután ténylegesen bezárkózott a fürdőszobába, felöltöztem és a konyhába mentem, hogy a szokásos tennivalókat elvégezzem. Mire lefőtt a kávé, elkészítettem a szendvicseket és eközben Zayn is lekóválygott az emeletről.

-Jó reggelt - motyogta. 

-Neked is. Mi ez a búskomor arc? - kérdeztem kedvesen, aztán észbe kapva folytattam; -Úgy nézel ki, mint a mosott szar.

-Köszi szépen - vicsorgott rám.

-Igazán nincs mit - biccentettem. 

-Te minek keltél fel? Csak délután kell bemenned stúdiózni - ráncolta a homlokát.

-Beviszem Harryt a suliba - mondtam. 

-Ó, tényleg - vakarta a tarkóját, majd elővett egy bögrét és éhes tekintettel nézett a gőzölgő tál felé. -Erre van most szükségem! Meg egy cigire! 

-Várj meg minket - szóltam rá, mikor megindult a kert felé. Türelmetlenül csattogtatta a minimumra vett öngyújtóját és a kávéját fújta. 

Töltöttem magamnak és Harrynek is az energiabombából, majd felfutottam a szobámba a saját cigimért. Mire visszaértem, már mindketten rám vártak. 
 Kiültünk a kertbe és néma csendben élveztük a természet ébredését, valamint rákészültünk lelkileg a mai napra. Harry letette a poharát az asztalra és két ujja közé szorítva az égő szálat nézett rám.

"Ide fog érkezni a csomagom." jelelte. 

-Milyen csomagod? - értetlenkedtem. 

"Majd meglátod." kacsintott. Zayn intett egyet a kezével, így mindketten rá figyeltünk.

-Tegnap is akartam kérdezni, de annyira lesokkolódtam, hogy az agyam tiszta kocsonya lett - bólogatott.

-A lényeget... - forgattam a szemeimet.

-Meddig lesz ilyen egyenes a hajad? - kérdezte kíváncsian. Harryre néztem, aki elgondolkodva billentette oldalra a fejét.

"Eleanor azt mondta, hogy minimum két hónapig. Valami izével feltöltötte... Nem emlékszem rá."

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!