57.

1.7K 173 21
-Srácok! - kiabált Liam a nappaliból. Zaynt néztem, ahogy sietve elnyomja a félig szívott cigarettát és türelmetlenül pillant rám.

-Szórakoztasd még őket! - mondtam hangosabban, hogy biztosan meghallja, aztán újra nagyot húztam a tüdőmet égető nikotinból.
-Szóval? - fordultam újra Zayn felé.

-Azt írta, hogy mégis eljön - bólogatott.

-Akkor Harry is itt lesz? - kérdeztem reménykedve. Sajnálkozva megrázta a fejét, de nem tudott elszomorítani engem.
-Akkor már a koncerten el kell kezdenünk az akciót - vigyorodtam el.

-Biztosan jó ötlet ez? Mi van, ha pont ezzel kergetjük őket el? - ráncolta a homlokát.

-Hidd el, olyan féltékenyek lesznek, mint még soha - ígértem. Biztos voltam benne, hogy egyikőjük se fogja szó nélkül hagyni, ha mással látnak minket. Amellett meg végképp nem mennek el, ha egymással mutatkozunk.

-Legyen igazad - sóhajtotta. -Szívd már el - mutatott rá a cigimre, mire megforgattam a szemem és egy utolsó, mély levegővétel után a hamutartóba nyomtam a csikket.

Liam a kanapé közepén ült az asztalra tett laptop előtt és saját magát nézte a kamerában. A kép mellett hosszú, függőleges ablak kapott helyet, ahova a rajongók írtak üzeneteket nekünk.

-Megérkeztünk! - vágódtam le mellé, míg Z a másik oldalon foglalt helyet.

-Kezdtem magányosan érezni magam - nyafogott Liam. Vigyorogva kócoltam össze a haját, mire mérgesen vonta össze a szemöldökét. -Louis!

-Mi van?

-A hajam! - sipákolta.

-Mintha Zaynt hallanám... - emeltem égnek a szemeimet. Szólásra nyitotta a száját, azonban én a képernyőre mutattam és hangosan felolvastam egy kérdést. -Veronica Malik kérdi...Zayn.

-Tessék - dőlt előrébb az említett. -Oh. Milyen jó neved van - kuncogott fel.

-Szóval azt kérdi, hogy mikor kezdődik a turné - zavartan görgettem tovább. -Fogalmunk sincs - mondtam.

-Állj! Itt egy jó kérdés - fogta meg a kezem Liam. -Miért pont One Direction?

-Ez tényleg jó kérdés - fintorogtam. Bocsánatkérő pillantással illetett, majd várta, hogy valamelyikőnk megszólaljon, de ahogy én, úgy Zayn is hátradőlt a kanapé támlájának.

-Nos, eleinte Circles volt a banda neve, de ez elég gáz, nem igaz? - nevetett fel idegesen. -Sokat gondolkodtunk új neveken, végül pedig Louis barátja adta az ötletet, hogy legyünk One Direction, mert mindannyian egy irányba tartunk, mint banda - bólogatott.

-Nagyon szépen fejezted ki magad - pislogtam felé.

-Köszönöm - biccentett. -Lépjünk tovább - a megannyi üzenet között szinte az összeset kiszúrtam, ami velem és Harryvel volt kapcsolatos. Amikor Zayn sokatmondón rám nézett, enyhén megráztam a fejem jelezve, hogy most nem akarok semmi ilyesmire válaszolni.

-Voltatok közös nyaraláson? - kérdezte hangosan Liam, szavait nevetés követte. -Nos, júliusban elmentünk Long Beachre.

-Jött velünk két barátunk is, szóval öten voltunk egy nyaralóban. Hatalmas buli volt a legjobb barátaimmal nyaralni - mosolygott felénk Zayn. Átnyúltam Liam mögött és vállon veregettem őt.

-Olyan cuki vagy! - változtattam el a hangom.

-Tartjátok a kapcsolatot Edwarddal? - folytatta Liam. Megráztam a fejem, míg a két srác csak elhúzta a száját.

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!