74. (18+)

2.5K 151 14


Még az ajtót se csuktam be magunk után, Harry már a felsőmet gyűrögette és mikor felé fordultam, felrántotta a rám szabott anyagot. Az autóban majdnem elvesztettem az eszem, csupán az hozott vissza a valóságba, hogy egy arra kóborló macska felborította a szemetest. Mégsem teperhettük le egymást egy nyílt utcán, úgy sem, ha akkor éppen senki nem járt arra. Talán majd teszek az ablakokra sötétítőt, kifejezetten az ilyen esetekre. Bár még mindig nem találtam magyarázatot Harry vehemens viselkedésére, ennek ellenére partner voltam mindenben, természetesen. A pláza helyett hozzájuk vezettem, mert tudtam, hogy Ms. Cox és Mr. Horan dolgoznak, Niall pedig még mindig a stúdióban tengeti az időt és utána valószínűleg Zaynnel fog lógni. 

A számra haraptam, töretlen figyelemmel néztem végig, ahogy Harry ledobálta magáról a ruhákat, majd az ágyra feküdt és kihívón pillantott rám. Mire odaértem, a szemeim kiszáradtak, mert még pislogni se mertem, nehogy lemaradjak valamiről. A nadrágomat a földre dobtam és a helyzetnek ellent téve, óvatosan másztam fel a matracra.

-Akarom tudni, hogy mi jár a fejedben? - kérdeztem, egy észbontó mosolyt kiváltva az alattam fekvő fiúból. Határozottan bólintott, de ahelyett, hogy tudomásomra juttatta volna, mire fel ez a nagy éhínség, mutatóujját végigvezette a mellkasomon, szemeivel követte az útvonalat, végül pedig megállt és tenyerével erőt kifejtve lökött le magáról. 

A puha párnára esett a fejem és egy apró, éles sóhaj szökött ki a számon, mikor Harry a csípőmre ült és eltökélt arckifejezéssel nézett le rám. Féloldalasan elmosolyodtam és a combjaira vezettem a kezeimet, azonban még hozzá sem értem igazán, körbefogta a csuklóimat és a fejem mellé feszítette őket. Nem jutottam el addig a pontig, hogy megrökönyödjek, mert lehajolt és erőszakosan harapott rá az alsó ajkamra. Megtehettem volna, hogy kiszabadítom magam és átveszem a vezetést, de kifejezetten tetszett, hogy kiszolgáltatottan fekszem alatta. Oldalra billentettem a fejem és engedtem, hogy nyelve utat törjön magának a számban, őrült szenvedélyes táncra invitálva az enyémet. A levegő mintha egyik pillanatról a másikra forrósodott volna fel körülöttünk, elkábított és a tettlegesség irányába sodort. Mocorogni kezdtem, mire Harry elszakadt tőlem és az ágyékomnak dörzsölte magát. Jólesően felsóhajtottam, a bizsergető érzés hatására a lábujjaim begörbültek és a csípőm akaratom ellenére emelkedett el az ágytól. 

Nedves ajkak üldözték egyik csókot a másik után, végig a nyakamon és mellkasomon, mindenáron a göndör tincsek közé akartam fúrni az ujjaimat, de a kezeim még mindig korlátozva feküdtek mellettem. Összevontam a szemöldököm, mikor Harry oldalra nyúlt, ennyi időt kaptam arra, hogy egy másodpercre hozzáérjek, mert aztán ezúttal a fejem felé rántotta a kezeimet és a pólójával kötötte össze őket. A szemeimbe nézett, nekem viszont eszem ágában se volt ellenkezést mutatni felé. Ahogy ezt felismerte, hálásan elmosolyodott és egy rövid csók után lecsúszott a combomra, hogy tökéletesen hozzá tudjon férni a hasamhoz és azt a területet is beborítsa az ajkaival. Nem sokáig tartottam rajta a tekintetem, inkább a párnába fúrtam a fejem és lehunytam a szemeimet, mindenemmel az égető, rendkívül intenzív érzésekre összpontosítva. Az alsóm szűkösnek bizonyult, kényelmetlenül feszült rám, ettől pedig egy kalitkában éreztem magam és csak arra vártam, hogy végre valahára kiszabaduljak innen. 

A légzésem eddig se volt egyenletes és egészségesnek mondható, de amikor Harry a nadrág korcánál gyengén a bőrömre harapott, a tüdőm mintha felmondta volna a szolgálatot. Mert kezdtem rájönni, hogy mi a terve. Két ujjával a derekamba mart, mire a szemeim kipattantak és olyan gyorsan emeltem fel a fejem, hogy megszédültem a mozdulattól. 
 Harry fogva tartotta a tekintetem, amíg lassan lehúzta rólam az alsómat, majd a lábaim közé feküdt.

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!