94.

1.5K 126 34


Eleanor sikítófrászt kapott mikor levettem a felsőmet, hogy átcserélhessem a borzalmasan giccses pulóverre, amin nem elég, hogy világító díszek voltak, de egy bazinagy rénszarvas vicsorgott az elején. Ez inkább ijesztő, lehet, hogy nem pont ettől jön meg a nézők ünnepi hangulata...

-Mi a szar történt veled?! - sietett felém El, hirtelen mozdulatát követve pedig Harry is a karom után kapott. 

-Nyugi, baby, nincs semmi baj - mosolyogtam rá, mire hátrált egy lépést és folytatta a nézelődést. -Korcsolyázni voltunk, ami köztudott, hogy nekem nem megy... - adtam magyarázatot a halálra sápadt lánynak, aki nem értette, hogy miért vannak a testemen zöldes-lilás foltok. 

-Szerencse, hogy nem egy fehérnemű fotózáson kell részt vennetek - fújtatott és a kezembe nyomta a durva anyagot. Fintorogva, de magamra húztam a pulóvert és nemes egyszerűséggel hátat fordítottam a tükörnek. 

-Amúgy se vennék részt olyanon - legyintettem. -De ez a hacuka borzasztó...

-Bocs. Kivételesen nem én válogattam össze a ruháitokat - sajnálkozott elém lépve és már nyúlt is a hajamhoz, hogy rendbe tegye az öltözködéstől szanaszét álló tincseimet. -Mit fogsz szólni, amikor meglátod a ketyeréket a stúdióban?

-A miket? - hunyorogtam rá. 

-Hát a...

-Beszarás, hogy nézel már ki!? - visította Zayn, miután olyan erősen csapta ki az öltöző ajtaját, hogy az majdnem leszakadt. -Nem bírom! - röhögött mutatóujját felém tartva. -Mint egy... mint egy...

-Mielőtt bármit is mondasz, közlöm veled, hogy te is ilyen pulcsiban leszel - biccentettem kimérten. A mosoly lefagyott az arcáról, megtorpant és tüzetesebben végigmért. 

-Biztos, hogy nem - jelentette ki határozottan. 

-Ó, dehogynem! - nevetett Eleanor ördögien és már ment is a többi pulóverért. Z hangtalanul hátrált az ajtóig, de azon már nem jutott ki, mert Liam és Niall bőszen fejtegetve egy komolytalannak tűnő témát érkeztek meg, elállva barátom útját. 

-Ez meg mi? - kerekedtek el Liam szemei, mikor meglátott engem. Széttártam a karjaimat, de ugyanazzal a lendülettel ejtettem is vissza őket az oldalam mellé, mert ahogy nekem feszült az anyag, a rénszarvas mintha felbőgött volna. 

-Én ezt nem! - trappoltam oda Eleanorhoz, aki a méretezést nézte a ruhákon és egy másodpercnyi figyelmet se szentelt rám, hiába toporzékoltam mellette, mint egy hisztis kisgyerek. 

Niall Harryvel beszélt valamit, de olyan szögben álltak, hogy nem tudtam kivenni a beszélgetés lényegét. Nem békéltem meg a szituációval, de roppant kíváncsi lettem, ezért a göndör mögé oldalaztam és átkaroltam a derekát. Niall rám nézett, elmosolyodott és azt jelelte, hogy "Majd később megbeszéljük."

Harry megfordult a karjaim között és csillogó szemekkel mért végig. Azt hittem, hogy majd elsüt egy rossz viccet -ahogyan szokta-, de ehelyett a szájába harapott és a szemembe nézett. 

"Hogy lehetsz még egy ilyen ruhában is ennyire szexi?" kérdezte hitetlenül. Szélesen elvigyorodtam és ártatlanul vállat vontam, majd egy puszit nyomtam a szájára.

-Ehhez tehetség kell - kacsintottam rá. 

"Muszáj lesz nekem is fotókat csinálnom." jelelte izgatottan. 

-Kizárt... - feleltem lassan és kihúztam a telefonját a farzsebéből. Rögtön utána kapott, de, mivel nekem már megvolt a tervem, villámgyorsan a magasba emeltem a kezem. -Visszaadom, ha te is felveszel egyet.

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!