31.

2.2K 201 16


-Azt hittük veled van... - mondta Zayn a homlokát ráncolva. Idegesen néztem körbe, mikor Niall köhögve, erősen csapta az asztalra a poharát. 

-Zayn...Van medencétek? - kérdezte félve. Egy emberként pillantottunk a kert felé, vagyis valójában a falra, mert előbb még az állt az utunkba. Nem is kellett több, arra vettem az irányt és felgyorsítottam a lépteimet Niall kétségbeesett kiáltására. -Nem tud úszni! 

A feszültségtől és félelemtől kapkodva a levegőt rántottam félre az ajtót, majd a medencére nézve szorítottam a kezem a mellkasomra.

-Bassza meg, én ezt nem bírom! - a szemeim könnybe lábadtak. A mai nap kikészít engem, először a reggeli búcsúzás, majd a kétségek, hogy itt maradok vagy sem, most pedig a rettegés utáni megkönnyebbülés kihozta belőlem a sírást, pedig esküszöm, nagyon nehezen tudom elbőgni magam. Harry és Mrs. Malik a medencébe lógatva lábukat itták az isteni turmixot és élvezték a napsütést. 

-Hé... - Liam aggódva simított végig a hátamon, de kitértem előle és a halántékomon tartva az ujjaimat dőltem enyhén előre. 

-Louis, szerintem le kéne egy kicsit hűlnöd - mondta Zayn, visszatartva a nevetést és nagy lendülettel ugrott nekem, így mindketten a hideg vízbe borultunk. 

---

 It's everything about you, you, you

Everything that you do, do, do

From the way that we touch, baby

To the way that you kiss on me  

-Állj! - Darren a kameráshoz lépett és valamit motyogott a fülébe. 

Nagyot sóhajtva ültem le a földre, a lábaim már alig tartottak meg. Komolyan, mi olyan bonyolult egy videó klip felvételében, hogy órákig kelljen rajta dolgozni? Ja igen, ha Darren nem szólna bele mindenbe, már rég az Empizzázóban ülhetnénk. Sajnos megpróbáltam a menedzserünkre fogni az egészet, de közben tudtam -hiszen láttam-, hogy valami megint nincs rendben Edwarddal. Nem lehet forgatni úgy, hogy közben olyan képet vág, mintha tegnap halt volna meg a macskája...

-Szeretnétek egy kis pihenőt, srácok? - kérdezte. Egyszerre bólintottunk, majd Harryhez másztam, mivel nem volt kedvem felkelni, és hálásan fogadtam el a vizes palackot. 

"Sokáig tart még?" kérdezte türelmetlenül. 

"Szerintem kiveszik belőle Edwardot, hogy minimális szerepe legyen." jeleltem, mivel nem akartam, hogy az említett is hallja amit beszélünk. 

"Mi baja van?" értetlenkedett. Jó kérdés...

"Nem tudjuk. Az a terv, hogy az Empizzázóban kifaggatjuk. Már, ha eljön." grimaszoltam. 

"Egyébként, nagyon szexi vagy ebben a ruhában." kacsintott rám. Lenéztem magamra, egy fehér alapon kék csíkos felsőt viseltem farmerral, ami olyan anyagú volt, hogy néha meg kellett állnom egy percre és megnéznem, hogy még mindig rajtam van-e. És lehet akármilyen szűk, nekem kényelmes. Mintha nem lenne rajtam semmi. 

"Bírod ezt a gatyát, mi?" felvontam a szemöldököm és kihívóan meredtem Harryre. Beharapta a száját és bólogatni kezdett. 

"Kiemeli, amit kell." a combom belső oldalára csúsztatta a kezét. A szívem kihagyott egy ütemet, ahogy arra kaptam a tekintetem és elképzeltem, hogy egy picit feljebb halad az ujjaival, de sajnos ez tényleg csak a fejemben játszódott le. 

Süketnéma {Larry Stylinson}Read this story for FREE!