Hoofdstuk 90

1.6K 61 9
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

Ik word wakker en ik loop gelijk naar de badkamer en ga snel douchen en doe mijn ochtendroutine. Als ik klaar ben kleed ik me om in een korte broek en een t-shirt. Ik heb natuurlijk al mijn bikini aan. Ik doe mijn slippers aan en loop uit de badkamer.

Ik zie Dounia en Mina wakker worden en ik zeg "goedemorgen" ze zeggen terug en ze gaan één voor één naar de badkamer om klaar te maken.

Als ze klaar zijn wachten we nog op iedereen en gaan we gezellig samen eten. Ik zie Omar nerveus kijken en ik knik dat hij rustig moet doen en dat alles al is geregeld. Hij knikt opgelucht en ik glimlach.

Als we klaar zijn met eten lopen we naar de strand. We hebben al gelijk een plek en ik ga liggen. De jongens zijn aan het zwemmen en ik smeer me in en doe mijn zonnenbril op.

Ik voel water over mijn gezicht en ik doe mijn ogen open en ik zie Yassine. Ik doe mijn zonnenbril omlaag en kijk hem fronsend aan.

"Kom je niet mee zwemmen lekkerding" zegt hij grijnzend. Ik rol met mijn ogen en schud mijn hoofd en doe mijn zonnenbril weer op en ik ga weer rustig zonnen.

Ik voel dat ik word opgetild en ik kijk wie het is en ik zie Yassine, logisch.

"Yassine! Laat me los! Ik wil nog niet nat worden!" Schreeuw ik hysterisch. Ik hoor iedereen lachen en dan voel ik het koude water. Ik tril helemaal en klem me aan Yassine vast.

Hij houd me vast en grijnst. "Yassine waarom?" Vraag ik en ik tril van de kou. Hij lacht en zegt "daarom". Ik rol met mijn ogen en ik doe mijn benen over hem heen en mijn armen en zet mijn hoofd tegen zijn borstkast. Hij houdt mij goed vast en we zwemmen langszaam.

"Yassine... je wilt niet weten hoeveel ik van je hou" zeg ik zacht. "Ik wil het wel weten" hoor ik hem lachen. "Heel veel" zeg ik en kijk hem aan. Hij lacht en zegt "ik hou het meest van jou mijn liefste prinsesje" en geeft me een kus. Ik glimlach en we zwemmen weer samen.

Na lang gezonnen te hebben en gezwommen gaan we weer terug naar de hotel kamer. Iedereen gaat snel douchen en dan eten we samen gezellig.

Ik zeg dat ik naar de 'wc' moet en ik loop naar een andere plek. Ik kijk of alles recht staat en of de bloemen en kaarsen goed zitten en of de ballonnen niet weg zijn. Ik glimlach en stuur een bericht naar Omar dat alles goed ligt. Hij zegt dat ik weer terug kan komen en dat we daar straks naar toe gaan.

Ik loop weer terug en ik loop naar Mina en vraag aan haar of ze wat moois wat aan kan doen en of ze make-up op wilt doen. Ze keek me eerst heel raar aan, maar daarna deed ze het toch.

Ze heeft een hele mooie witte jurk aan en hakken. Ze heeft haar haren mooi gedaan en haar make-up gedaan. Ik kijk haar aan en ik glimlach.

Ik pak een doek en neem hem mee. Dounia grijnst en we lopen naar beneden. Ik app Omar dat we eraan komen en hij zegt dat we over 5 minuten mogen komen.

Na 5 minuten gaan we weer en we lopen naar de plek waar we heen gaan.

"Stop" zeg ik en pak dat doek en doe het over Mina haar ogen heen. "Waarom?" Vraagt ze en fronst. "Vertrouw me maar" zeg ik en we lopen verder.

Ik zie allemaal mensen kijken en sommige filmen. Dounia gaat ergens anders staan en pakt haar telefoon en filmt het. Ik zie Yassine staan en hij filmt ook. Ik zie iedereen hier en ik glimlach naar ze.

"Mina tel tot 5 en dan mag je je doek weg halen begrepen" zeg ik. Ze knikt en ze telt tot 5 en ik pak mijn telefoon en film het.

Ze doet haar doek af en ze kijkt bewonderend rond. Ze ziet Omar en ze krijgt gelijk en lach op haar gezicht. Ze loopt naar voren en als ze bij Omar is gekomen geeft ze hem een knuffel.

Omar gaat op zijn knieën en Mina doet haar hand voor haar mond.

"Lieve Mina... ik ben best slecht om een verhaal te vertellen, maar voor jou doe ik het. Toen ik je eerste keer zag, dacht ik gelijk van wow zij wordt mijn vrouw" lacht hij. Ze lacht ook en ik zie een traan langs haar wangen lopen en ze veegt hem voorzichtig weg.

"Je hebt best veel meegemaakt en natuurlijk je zusje... maar na alles blijf je altijd positief en dat vindt ik je zo een goed persoon. Je hebt een hart van goud en helpt graag mensen. Ik kan niet zonder je en ik hou zoveel van je is niet normaal" zegt hij en kijkt haar liefdevol aan. Ze lacht en huilt zachtjes. Ik kijk mijn ouders aan en ik zie ze breed lachen en mijn moeder zachtjes huilen. Ik krijg ook tranen en Yassine ziet het en veegt hem weg en houdt mijn hand vast ik glimlach en we kijken naar Omar en Mina.

"Lieve lieve Mina... wil je met mij trouwen?" Vraagt hij bang. Ik zie Mina gelijk knikken en ze knuffelen elkaar en iedereen klapt. Omar doet Mina haar ring rond haar ringvinger en ik glimlach en knuffel Mina gelijk als ze naar me toe komt.

"Je gaat trouwen!" Schreeuw ik blij. "Jaaa" schreeuwt ze ook blij. Iedereen feliciteerd hun en Yassine neemt mij ergens mee en we lopen langs de zee. We lopen hand in hand samen en zijn stil.

We gaan ergens zitten en we kijken alleen naar voren. Mijn haren gaan alle kanten op en Yassine pakt mijn hand vast.

"Jasmine... misschien heb ik het vaak tegen je gezegd, maar ik ben zo trots op je. Je hebt zoveel meegemaakt in die vier jaar en toch sta je hier op twee benen met een glimlach naast me. Je bent zo veranderd in een goeie zin. Ik ben zo blij dat jij mijn vriendin bent... het liefst wil ik je nu ook ten huwelijk vragen, maar je bent veelste jong" zegt hij en lacht. Ik lach ook en kijk hem aan.

"Jasmine ik hou zoveel van je... je hebt geduld. Je hebt vertrouwen in Allah (swt) en wacht geduldig tot dat alle drama stopt. Je hebt iedereen Alhamdullilah. Je hebt mij, je hebt je ouders, je broer, je zus, Dounia. Iedereen! Ik ben zo erg trots op je dat je toch altijd positief blijft ook al heb je te veel meegemaakt, weet dat ik altijd van je ga houden en dat ik je nooit kwijt wil raken" zegt hij en ik zie een traan bij hem en ik veeg hem met een kus weg en ik glimlach.

"En ik hou het meest van jou mijn prins" zeg ik en glimlach en ik geef hem een knuffel.

Is dit toch het einde van al dat drama? Ga ik toch iets bereiken met mijn leven? Enigste wat ik weet is dat ik altijd in Allah (swt) moet gaan vertrouwen en dat alles goed gaat komen, ook al heb ik te veel meegemaakt. Vertrouw in Allah (swt) en weet dat alles goed gaat komen...

Einde...

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora