Hoofdstuk 77

1.1K 60 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

"Doei Liam" zeg ik en geef hem nog een kusje op zijn wang en stap uit mijn auto. "Doei zusje" hoor ik hem nog zeggen voordat ik de deur dicht doe.

Ik wacht nu op Dounia tot dat ze klaar zijn met praten en ik zie heel sneaky dat Dounia hem een kusje op zijn wang geeft en zij heel snel uit de auto loopt.

Liam kijkt verbaasd naar Dounia en ik zie hem glimlachen. Dounia komt naar me toe en ze is rood. Zo schattig!

Ik lach en knijp in haar wangen en zeg "kleine meisjes worden groot". Ze kijkt mij droog aan en we barsten in lachen.

Ze kijkt mij aan en glimlacht. Ik kijk haar raar aan en zeg "wat is er?". "Je bent anders" zegt ze. "Met?" Vraag ik. "Niet gemeen bedoeld, maar je bent afgevallen" zegt ze en kijkt bang naar beneden. Ik glimlach en zeg tegen haar "ja he! Ik train nu elke dag met Liam want we hebben een eigen sportschool, laat ik het maar zo zeggen. Dus we trainen nu elke dag en ik let goed op mijn voeding".

"Ik ben trots op je! Gewoon een gratis sportschool, nu hoef je niet elke maand gaan betalen" zegt ze lachend. Ik lach "ja! Jij bent niet eens naar mijn huis gekomen, wanneer kom je?" Vraag ik.

"Soon" knipoogt ze en we lopen naar de kantine. We zien Hajar zitten en ik zie haar verdrietige gezicht. Ik kijk raar naar Dounia en zij ziet Hajar ook zo emo zitten.

We lopen naar haar toe en we zien haar tranen langs haar wangen lopen. "Hajar? Wat is er? Gaat het wel?" Vraag ik gelijk. Hajar kijkt ons aan en huilt. We brengen haar naar de meidentoilet en we zien dat niemand hier in zit. "D dounia.. J jasmine" stottert Hajar.

"Wat is er gebeurd" Vraagt nu Dounia bezorgt. "H het is uit tussen mij en Amir" huilt ze. We schrikken en knuffelen Hajar.

"Hoe?" Vraag ik zacht tegen mezelf maar blijkbaar heeft Hajar dat gehoord. "Hij denkt dat ik met een jongen ben geweest terwijl dat niet zo is en toen hadden we ruzie en heeft hij het uitgemaakt" verteld ze huilend. Ik schrik en kijk Dounia aan. Dounia kijkt me bezorgt aan en we weten niet wat we moeten doen.

"Ach Hajartje... weet dat er altijd een jongen op jou aan het wachten is... het komt goed" zeg ik maar. Ik vind het echt erg... ik ga straks naar Amir. Ohnee! Kan niet Yassinetje brengt mij ergens heen. Hij gaat straks zien zomaar de deur voor mijn neus dicht doen.

Ze knikt en veegt haar tranen weg. "Ik heb geen zin in school... ik heb afleiding nodig en dat is thuis in mijn bed liggen en netflix kijken en eten. Ik spreek jullie nog wel is. Doei" zegt ze een geeft ons allebei een kus en loopt uit de damestoilet.

"Uh ja" zegt Dounia. Ik kijk haar lachend aan en zeg "Yassine gaat na schooltijd zien". Ze lacht keihard en iemand komt de damestoilet binnen. Ze stopt met lachen en we kijken naar wie dat is.

Zeyneb.... ik deinst naar achter en ze kijkt me aan en doet de deur dicht. Ze komt naar me toe en ik loop naar achter.

"J jasmine... alsjeblieft luister naar me" zegt ze stotterend. Dounia kijkt haar raar aan en zegt "waarom zou ze? Je pest haar en jij verteld haar dat ze naar jou moet gaan luisteren?".

"Jullie moeten mijn verhaal horen... dit had ik niet gewild. Als hun mij zien dan gaan ze wat met mij doen. Alsjeblieft kom na schooltijd met mij mee naar huis... Dounia mag ook natuurlijk mee. Dan vertel ik heel het verhaal" zegt Zeyneb verdrietig.

Ik knik raar en vraag of Yassine ook mee mag. Ze glimlacht en zegt "ja natuurlijk". Ik knik en we horen de bel en voordat we uit de damestoilet gaan stopt Zeyneb ons.

"Doe alsof dit niet is gebeurt en doe alsof we elkaar niet hebben gesproken of iets. Als Sara en Fleur me ziet met jullie dan ja... dan gaat het niet goed" zegt ze. We knikken allebei raar en we lopen uit de damestoilet.

Zeyneb gaan andere kant op en Dounia en ik gaan naar onze klas. We gaan helemaal achterin zitten en luisteren naar onze docent.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu