Hoofdstuk 47

1.7K 77 44
                                    

Herschreven

"Ik ben moe. Ik ben moe. Ik wil in mijn bedje toe. Ik ben moe. Ik ben moe en ik hou van koe" zing ik. Dounia kijkt me raar aan en lacht. "Hou je van koe" zegt ze. "Jaman" zeg ik sarcastisch. Ik lach en Dounia zingt dan ook mee.

Dounia doet de sleutel in het slot. "We zijn thuis!" Schreeuwt Dounia. "Oke je buren hoeven dat niet te weten!" Schreeuwt Omar. Ik lach en ik loop naar de woonkamer. Waar ik Omar en Mina en Yassine zie. Ik geef ze allemaal een kus en plof dan naast Yassine. Hij doet zijn arm om mij heen en ik ben zo moe dat ik al vrij snel in slaap val.

~
"Jasmine... sta op we gaan naar een restaurant kleed je om" zegt Yassine zachtjes. Ik doe langzaam mijn ogen open en ik zie dat iedereen weg is. Ik knik en ik sta dan op en hij staat ook op. We lopen naar boven en ik loop naar Dounia zijn kamer en Yassine gaat naar zijn eigen kamer.

"Neejoh je maakt mij niet eens even wakker ofs" zeg ik en doe de deur dicht. Ze lacht "ewajah hoe jullie samen sliepen was zo schattig dat ik een foto heb gemaakt en Omar en Mina en ik naar boven zijn gegaan" zegt ze lachend. "Sliep hij ook?" Vraag ik. Ze knikt en gaat dan verder met haar make-up. Ik pak haar telefoon en kijk dan naar de foto. Omg! Hij is inderdaad schattig. Ik stuur het naar mezelf. Ik hoor geen *ping* ik kijk raar naar mijn telefoon en zie geen bericht van Dounia. "Huh? Waarom verstuurd hij niet naar mij?" Vraag ik en kijk raar naar mijn telefoon.

"Kijken" zegt ze en pakt haar telefoon. "Eh dombo! Je hebt het naar Yassine gestuurd" zegt ze lachend. "Shit" zeg ik stressend. "Zo ik heb het naar je gestuurd" zegt ze en inderdaad ik hoor een *ping* maar niet één keer maar twee keer.

Ik pak mijn telefoon en zie een bericht van Dounia en van Yassine... ik open eerst die van Dounia en zie dan die mooie foto en dan ga ik naar Yassine. Hij heeft een foto van ons gestuurd en zegt "mijn vrouwtje💍 hier slaap jij echt heel schattig". Ik ben rood en weet niet wat ik moet zeggen. Ik loop uit de kamer en dan loop ik naar Yassine zijn kamer. Ik doe de deur open en hij ligt op de bed zonder een shirt, again!

"Waarom ben je zo rood" zegt hij lachend. Ik loop naar zijn spiegel en ben weer is een tomaat. "Oh gewoon" zeg ik en lach ongemakkelijk. "Wat kom je doen?" Vraagt hij. "Mag ik hier niet komen dan" zeg ik en sta dan op en loop naar de deur om uit de kamer te gaan tot dat Yassine mij pakt en de deur dicht doet. "Natuurlijk mag je dat" zegt hij grijnzend. "Uhg stop met die grijns van jou" zeg ik. Hij lacht.

"Maar Yassine..." zeg ik en ben zo zenuwachtig. Hij kijkt me raar aan en komt naast me zitten. "Ja? Is er iets?" Vraagt hij bezorgt. Ik lach zachtjes en zeg "rustig... ik wil alleen even over ons gaan hebben" zeg ik. "Hoezo?" Vraagt hij. "Nou kijk uhm... nou het zit zo" zeg ik. Ik weet gewoon niet hoe ik het uit moet leggen. "Ga je het nog vertellen of hoe zit het? Vindt je mij niet leuk ofs" zegt hij en staat boos op. Ik sta gelijk op en kom naar hem toe "jawel! Ik wou gewoon zeggen of wij nou een relatie hebben of niet want we doen nu wel klef enzo. Maar we hebben niet tegen elkaar gezegd dat we iets hebben toch?!" zeg ik snel en ik kijk hem bang aan.

"Jasmine.. ik dacht serieus dat je mij niet leuk vond ofzo je deed er zo moeilijk over. Maar je wilt je antwoord. Nee ik wil geen relatie met je" zegt hij. Ik voel tranen opkomen en hij zegt gelijk "neenee grapje ik wil juist een relatie het was maar een grapje ik hou niet normaal veel van jou! Ik wil zo graag met je trouwen maar je bent nog maar 16 das veelste jong." Zegt hij lachend en knuffelt me. Ik zucht opgelucht en zeg "dus... we hebben een relatie?" Vraag ik. Hij knikt en geef me een zoen. Ik glimlach en bedenk me "ik ben bijna jarig" zeg ik. "Jaa nog 2 maanden" zegt hij lachend. Ik lach "nou en 2 maanden is voor mij bijna" en lach.

"Okee ga je klaar maken want wij gaan uiteten mijn vrouwtje" zegt Yassine lief. "Isgoed mannetje van me" zeg ik. Hij knipoogt en ik loop uit de kamer en loop dan gelijk naar Dounia haar kamer.

"Was het gezellig" zegt Dounia. "We hebben een relatie" zeg ik. Ze stopt met waar ze mee bezig is en kijkt me aan. "Wat?!" Schreeuwt ze. "Ben je niet blij?" Vraag ik bang. "Omg natuurlijk wel!" Schreeuwt ze en komt op me af en knuffelt me. Ik zuch opgelucht.

"Oke Dounia ik ga heel snel douchen kan jij voor mij mooie kleren uitzoeken als je wilt?" Vraag ik. "Ofcourse!" Zegt ze blij. Ik loop naar de douche en ga heel snel douchen.

~
Dounia heeft me een beetje opgemaakt en mijn haren gekrult. Ik heb mooie kleren aan en we zijn klaar om te gaan. Ik zie wel dat ik paar kilo's ben afgevallen. Het is nu April. Over paar dagen is het Ramadan en ik heb er zoveel zin in.

"Kom" zeg ik. We pakken onze tassen en lopen naar beneden. "Wacht Dounia.. loop jij maar alvast naar beneden ik ben mijn telefoon vergeten in je kamer" zeg ik. Ze knikt en loopt als een dier naar beneden. Mijn telefoon zit gewoon in mijn tas. Ik kijk of er iemand hier is en ik loop zonder te kloppen naar Yassine zijn kamer.

"Hallo schoonheid" zegt hij en spuit nog zijn lekkere parfum. Ik doe de deur dicht en glimlach. "Ben je klaar?" Vraag ik. Hij knikt en komt naar me toe. "Je ziet er mooi uit" zegt hij. "Jij dan" zeg ik. Hij ziet er echt mooi uit wauw! "Dankje" zegt hij en geeft mij een kusje.

Ik stop de kus en pak zijn hand. "Zullen we?" Vraag ik. Hij knikt en pakt zijn telefoon. "Wacht!" Zegt hij. Ik kijk hem raar aan en vraag wat er is. "Eerst wil ik even een mooie foto's met je maken" zegt hij. Ik lach "maar natuurlijk meneer" zeg ik en ik pak zijn telefoon en we maken eerst paar selfies en daarna spiegelfoto's. "Stuur alles naar mij" zeg ik en knipoog en pak zijn hand en we lopen dan naar beneden.

"Zo hehe de tortelduifjes zijn er hoor" zegt Mina lachend. Ik glimlach lief en vraag in het Bosnisch waar onze moeder is. Ze zei in het Bosnisch dat ze bij papa is. Ze komt zo weer terug. Ik knik en we lopen naar buiten en lopen naar Omar zijn auto.

"I'm a singel lady! I'm a singel lady!" Zingt Dounia en we lachen. "Ahw meisje toch! Je ontmoet wel een jongen" zeg ik. "Uhu" zegt ze en lacht.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum