Hoofdstuk 73

1.2K 56 0
                                    

Herschreven

Dounia en Liam praten nog wat met elkaar. Ik zie Mina en Omar ook met elkaar lachen en ik sta naast Yassine. Hij doet zijn arm om mij heen en geeft mij een kusje op mijn wang en ik word rood. Hij ziet het en lacht zacht.

"We kennen elkaar al best lang en toch ben je nog verlegen" zegt hij. Ik sla hem zachtjes en hij lacht nog harder. Iedereen kijkt ons aan "Yassine stil" zeg ik ongemakkelijk. Na lang lachen stopt hij.

"Jasmine! Kom dansen!" Schreeuwt Dounia hard. Ik schud gelijk mijn hoofd en zeg "ik kan niet dansen". "Helemaal wel" zegt Dounia en trekt mij midden in de zaal. Dounia doet onze lievelings muziek op. We kijken elkaar aan en lachen. We dansen en lachen. Iedereen doet ook mee.

Na lang dansen komt een rustige muziek op. Iemand pakt mijn pols vast en draait me om. Ik schrik en kom hard tegen Yassine zijn borst aan. We staan heel dichtbij elkaar en we kijken elkaar aan. "Dansen?" Vraagt hij. Ik knik en hij pakt mijn hand vast en we dansen langzaam. Ik kijk om ons heen en ik zie Mina en Omar samen dansen, mijn ouders samen, Yassine zijn ouders, en nog paar mensen samen dansen en naast mij zie ik... Liam en Dounia! Ik glimlach gelijk.

"Je ziet er echt mooi uit" zegt Yassine zacht. Ik glimlach en zeg "dankje jij ziet er ook niet verkeerd uit". "Weet ik! Ik ben altijd mooi" zegt hij. Ik lach "jaja" zeg ik. Hij kijkt mij geschrokken aan en duwt mij nog wat dichter bij hem en hij fluisterd "maar jij blijft het mooist en het liefste en mijn schatje en" hij wou nog verder tot dat ik zeg "genoeg" en ik begin rood te worden hij kijkt mij aan en lacht.

~
"Ik ben zo moe" zeg ik en doe mijn hakken uit en ik ga lang uit op de bank liggen. "Je hebt één groot bed en jij ligt hier op de bank" zegt Liam en kijkt me raar aan. "Ik heb geen zin om naar boven te lopen" zeg ik jammerend. "Ik heb chocola en al dat lekkere dingen op je bed gelegd" zegt Liam en kijkt me aan. Ik kijk hem met grote ogen aan en ik sta zo snel op en ik ren naar mijn kamer. Ik hoor dat iedereen lacht en ik zie inderdaad allemaal lekkere eten.

"Mina! Meidenavond?! Morgen zijn wij toch vrij!" Schreeuw ik. "Ik kom!" Schreeuwt Mina terug. "Mag ik ook!" Schreeuwt Liam. "Jahoor!" Schreuwen Mina en ik in koor. "Ik kom alleen voor dat eten!" Schreeuwt Liam. Ik lach en ik doe snel mijn pyjama aan. Ik hoor dat iemand een bericht naar me heeft gestuurd en ik kijk wie mij een bericht heeft gestuurd.

"Hey dikzak! Lang niet meer gesproken of gezien. Niet denken dat jij niets van ons hebt gehoord dat er niks gaat gebeuren. Wij zijn nog niet klaar met jou. Nou tot ziens varken!

Groetjes je leukste vrienden.

Ik voel tranen in mijn ogen en ik gooi mijn telefoon op mijn bed. Ik loop snel naar de badkamer en ik doe hem opslot. Niet weer... ik dacht dat ze mij zijn vergeten. Stoppen zij dan ook nooit. Laten zij mij dan ook nooit met rust? Hoe zielig kunnen zij zijn. Ik kan dit niet meer aan...

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now