Hoofdstuk 74

1.1K 57 4
                                    

Herschreven

Pov Zeyneb

"Zeyneb jij bent één grootste hoer in dit familie!" Schreeuwt mijn moeder. Ik schrik en denk aan haar worden. "Mama... d dat ben i ik niet" stotter ik en ik huil zachtjes.

Mijn wang doet pijn... mijn moeder heeft me geslagen... "jij bent mijn dochter niet meer! Jij bent een schande van de familie!" Schreeuwt ze weer. Mijn vader komt de keuken binnen en mijn broer.

"Wat is er gebeurd? Waarom schreeuw jij zo Ipek?" Vraagt mijn vader. "Kijk dit" zegt ze nu wat rustiger maar nog steeds boos.

Ik weet echt niet waarom mijn moeder zo doet... ik heb niks gedaan.

"Astaqfrullah!" Schreeuwt mijn vader opeens. Ik schrik en kijk ze aan. "Wat is er?" Vraag ik bang. Mijn broer kijkt ook mee en kijkt mij gelijk boos aan.

Hij pakt mijn moeder haar telefoon en loopt boos naar me toe. Hij geeft mij een klap. "Wat is dit! Was het leuk met de jongens!" Schreeuwt mijn broer. Ik kijk hem niet begrijpend aan en hij laat mij een foto zien. Ik schrik en schud gelijk mijn hoofd.

"N nee d dat ben ik niet" stotter ik en ik huil. "We zien het toch met ons eigen ogen dat jij dit bent!" Schreeuwt mijn moeder nu.

"Zoon! Breng haar naar de kelder, nu!" Schreeuwt mijn vader. "N nee papa... mama alsjeblieft geloof mij! Dat ben ik niet!" Schreeuw ik huilend en mijn broer brengt mij naar de kelder.

Waarom geloven zij mij niet! Ik ben dat niet! Ik weet dat Sara en Fleur naar mijn moeder heeft gestuurd. Ik word bedreigd door hun... vroeger was ik een meisje die elke dag wel naar de moskee ben gegaan. Die bidt. Die thuis bleef en mijn moeder helpt... toen ik naar mijn nieuwe school ging, dus waar ik nu zit. Kwamen zij naar mij toe en ze waren toen mijn nieuwe 'vriendinnen'.

Sara was geen goed persoon, nu nog steeds niet. Fleur en Sara dwongde me om naar lounge te gaan. Ik wou dat helemaal niet en ik zei dat ik moest leren. Na lang smeken ben ik toch gegaan... ik heb tegen mijn ouders gelogen dat ik naar mijn 'vriendinnen' ga. Zelfs tegen mijn broer... hij was echt een beste vriend, vader, broer alles. Maar toen ik slechte pad op ben gegaan is onze band langzamer hand weg gegaan...

Toen ik in de lounge liep rook ik alcohol, zweet en nog veel meer. Ik draaide me terug en Fleur trok aan mijn haren en duwde me naar binnen. Ze keek mij boos aan en zei "als je nu naar buiten gaat... gaat er wat met je gebeuren". Ik schrok en liep gehoorzaam naar binnen.

Alle jongens keken ons aan. Ik was dit niet gewend en wou gewoon thuis blijven en netflix kijken en eten.

Er kwamen paar jongens naar ons toe en eentje kwam naast mij zitten en raakte me aan. Ik duwde hem weg en ik zei dat hij mij niet aan moest raken. Na lang smeken liep hij boos weg en ging hij naar een andere meisje.

Sara vroeg of ik shisha woude doen en ik zei gelijk "nee". Ze lachde me uit en ik hoor een jongen "mietje" roepen. Iedereen ging lachen. Ik keek schamend naar beneden en dronk mijn cola.

"Zeyneb alsjeblieft doe voor mij" zegt Sara en kijkt mij 'lief' aan. Ik schud weer mijn hoofd en Fleur komt naar me toe en gaat naast mij zitten en fluisterd "als jij dit niet doet, dan loop ik naar je huis en vertel ik tegen jou ouders en je broer waar jij bent geweest". Ik schrik en kijk haar bang aan. Ik ben nog maar 14... wat doet een 14 jarige meisje in een lounge?!

Ik pak snel dat slang en ik doe het. Ik hoest en iedereen lacht me weer uit. Ik geef het terug en ik drink gauw wat van mijn drinken.

Nu moet ik elke dag naar lounge... ik schaam me zo erg... ik ben zo een slecht persoon. Ik wil dat dit stopt, maar als ik stop dan gaan ze naar mijn ouders.

Ze hebben dus een foto gestuurd naar mijn moeder, maar dat ben ik niet. Altijd als een jongen naar me toe komt duw ik ze gelijk weg. Maar hoe kunnen zij een foto maken en dat zij mijn hoofd heeft geplakt.

"Hoer!" Schreeuwt mijn vader en slaat mij helemaal kapot. "Jij bent een schande van een familie!" Schreeuwt mijn vader en schopt mij weer.

Nu snap ik hoe het voelt als Jasmien geslagen of geschoppen wordt door ons... wat voor kind ben ik... ik schaam me diep, ik wou dit helemaal niet, Sara en Fleur bedreigen mij als ik niet met ze mee doe dat er dus wat gaat gebeuren... Jasmine is een hele mooie meid, ik hoop zo erg dat ze mij gaat vergeven van de dingen die ik bij haar heb gedaan.

Ik zie mijn vader wazig en hij slaat mij door. Ik val in een keer weg.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now