Hoofdstuk 70

1.2K 61 14
                                    

Herschreven

Dounia is over paar weken 17 en ik wil een suprise party voor haar organiseren. Yassine en Omar en mijn broer en zus gaan mij ook helpen en natuurlijk Hajar. We hebben een zaal voor haar gehuurd. Zij wilt alleen familie's en paar vriendinnen waar mee zij goed mee om kan gaan, uitnodigen. Hoe ik dat weet? Dat heeft ze zelfs gezegd.

"Kijk stel je voor he. Ik had een feestje gemaakt voor mijn verjaardag over paar weken. Ik had serieus alleen mijn familie en paar vrienden uitgenodigd" zegt Dounia.

Dus ja daardoor weet ik het. Ik heb iedereen uitgenodigd. Volgende week vrijdag is haar verjaardag. Vandaag is het zaterdag dus eigenlijk is ze over paar dagen jarig.

Ik ga nu even sporten met Liam. We zetten heel hard muziek op en we gaan sporten.

Ik zweet me helemaal kapot. Liam en ik hebben samen gesport zodat we elkaar helpen. We gaan nu wat gezonds eten, is ook voor de eerste keer.

Ik voel wel dat ik ben afgevallen. Ik weeg nu 84 kilo en dat is te zwaar voor mijn leeftijd. "Liam, waar is jou weegschaal?" Vraag ik. Hij denkt na en zegt "boven in mijn badkamer denk ik" zegt hij. Ik knik en bedank hem en loop naar zijn badkamer en pak zijn weegschaal. Ik sta erop en ben bang. Ik kijk naar beneden en ik zie 80 kilo? Zo snel?! Komt door al dat drama van afgelopen maanden en sporten. Ik kan het wel, denk ik bij mezelf.

Ik loop weer naar beneden met een glimlach en Liam kijkt me aan en zegt "waarom zo blij zusje". "Ik ben gewoon 4 kilo afgevallen" zeg ik. "Goedzo! Ik weet dat je het kan" zegt hij en knuffelt me. Ik knuffel hem ook. Ik hou zo veel van hem.

Ik loop naar mijn kamer en ik lig op mijn bed. Ik ben zo moe. Ik viel bijna in slaap tot dat iemand me belde.

Ik zucht en ik kijk niet wie mij belde en nam gelijk op. "Hallo?" Vraag ik. "Hey schatje" hoor ik Yassine zijn mooie stem. Ik sta gelijk op en zeg verlegen "hey". "Kom ik sta beneden op je te wachten" zegt hij. Ik kijk raar en zeg "sinds wanneer ben jij beneden dan?" Vraag ik. Ik hoor hem zachtjes lachen en hij zegt nog "kom nou maar" en hangt op.

Ik sta gelijk op en ren naar beneden. Ik zie dat Liam en Yassine met elkaar praten en lachen en als ze mij zien staat Yassine op. "Hey lieverd" zegt hij en geeft mij een kusje op mijn voorhoofd. Ik glimlach en vraag wat hij hier doet. "Mag dat dan niet?" Vraagt Yassine fronsend. "Jawel tuurlijk altijd zelfs" zeg ik gelijk. Hij lacht en zegt "kom we gaan ergens heen" zegt hij. Ik kijk Liam aan en hij zegt dat het goed is. Ik knuffel Liam en ik doe mijn jas en schoenen aan. "Niet gekke dingen doen!" Hoor ik Liam schreeuwen. Yassine en ik lachen en lopen naar buiten.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora