Hoofdstuk 37

1.5K 81 9
                                    

Herschreven

"Hehe is madam eindelijk wakker" zegt Dounia. "Nee man ik slaap nog" zeg ik. Ze kijkt me droog aan en ik geef haar een luchtkusje.

"Ga zitten" zegt mijn zus. Ik knik en ik ga dan naast Dounia zitten, Mina komt naast mij zitten en Omar gaat dan rijden en Yassine zit dan naast Omar en zo rijden we naar hun huis.

Ik kijk hoelaat het is en het is 19:00. Ik ga nog naar mijn magister en dan kijk ik wat voor lessen ik heb.

"Omg" zeg ik blij. Iedereen kijkt me aan en vragen wat er is. "Morgen is onze school dicht dus dat betekend dat we morgen vrij zijn" zeg ik blij. "Je maakt een grap toch?!" Zegt Dounia blij.

Ik geef mijn telefoon aan haar en zij schreeuwt "yes!!! Vanavond gaan we meidenavond houden! Eerst gaan we douchen daarna gaan we maskers opdoen en daarnaa gaan we netflix kijken" zegt Dounia blij. Ik knik en ik kijk mijn zus aan. Ze kijkt naar buiten en is stil.

"Mina? Kom jij ook?" Vraag ik voorzichtig. "Nee, ik ga gelijk slapen. Ik ga morgen naar het ziekenhuis" zegt ze. Ik knik en Dounia en ik praten over domme dingen.

~
We zijn bij Dounia haar huis aangekomen en we stappen uit. Omar doet de deur open en we gaan naar binnen. "Hey lieverds!" Zegt Hafsa. "Hey" zeggen we en we doen onze jassen en schoenen uit.

"Het eten staat klaar dus gaan jullie maar lekker eten! Wij hebben al gegeten dus wacht maar niet op ons" zegt Hafsa. We knikken allemaal en we gaan dan zitten. Dounia en Mina zitten naast mij en Omar zit tegen over Mina en Yassine tegen over mij.

We gaan lekker eten en praten dan over rare dingen en lachen. Mina praat niet zoveel en is stil.

~
"Hoe was school vandaag?" Vraagt Dounia. Ze komt naast me zitten en ik ben stil. Hoe was school? Stom. Mijn pesters hebben mij allemaal geslagen en geschoppen tot dat Yassine kwam.

"Hallo" zegt Dounia en zwaait met haar hand voor mijn gezicht. "Sorry wat?" Zeg ik snel. "Hoe was school" zegt ze. Ik zucht en vertel dan heel het verhaal wat er is gebeurt. Ik vertel natuurlijk niet over mij en Yassine.

Dounia balt haar vuisten en kijkt boos naar voren. "Als ik ze zie he! Ik ga ze allemaal één voor één slaan en dan geef ik ze aan die hongerige jongens en dan gaan zij zien tegen wie zij zo doen" zegt ze boos.

"Waar heb je pijn?" Vraagt ze en kijkt naar me. "Nergens" lieg ik. "Niet liegen, je loopt echt raar" zegt ze. Ik zucht en zeg "buik". "Doe is je shirt omhoog" zegt ze. Ik kijk haar raar aan en ze zegt het weer. Ik zucht en doe mijn shirt omhoog.

Ik schrik. Het is helemaal paars en blauw. Nou niet helemaal, maar gewoon. Ja moeilijk om uitteleggen. 

"Omg!!! Wat hebben zij gedaan!" Schreeuwt Dounia boos. Ik doe gelijk mijn hand voor haar mond dat ze stil moet zijn.

"Niet iedereen hoeft het te weten Dounia" zeg ik snel. Ze knikt en ze ziet dat ik tranen in mijn ogen heb. Ze knuffelt mij gelijk "komt goed lieverd! Ga maar snel douchen en dan houden we een meidenavond" zegt ze. Ik knik en sta dan op.

"Ik ga even beneden eten halen en dan kom ik naar boven. Ga maar snel douchen ja" Zegt ze. Ik knik en ze staat op en loopt naar beneden.

Ik loop naar de spiegel en doe mij shirt omhoog. Wat hebben ze gedaan. Het doet niet normaal veel pijn.

"Jasmine, ik ga slapen roep me maar als..." verder zei degene niks en kijkt naar mijn buik.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now