Hoofdstuk 57

1.2K 71 1
                                    

Herschreven

Pov Yassine:

Ik hoor iemand snikken en ik word geïrriteerd. Welke idioot belt mij zo laat. Ik wou net gaan ophangen tot dat ik mijn naam hoorde en het was een bekende stem... van Jasmine!

"J jasmine? Ben jij dat?" Vraag ik. "Ja Y yassine ik ben dat" hoor ik haar huilen. Ik sta van mijn bed op "waar ben je?" Vraag ik snel. Ze zucht zacht en zegt "ik vertel jou later alles als ik bij jullie ben. Nu moet jij even luisteren Yassine... ik ben nu bij een plek, heb geen idee waar. Maar ik ben soort van veilig. Wij hebben en plan bedacht en jij moet mij daarbij helpen met Mounir en zijn vriend. Ga naar hem toe en vertel tegen Mounir dat Amine overmorgen naar zijn huis komt, daarna verteld Amine het plan en helpen jullie ons hier uit dit gebouw. Yassine, ik hou van jou en ik spreek je snel weer In Sha Allah! Vertel tegen Mina dat ik van der hou en van Dounia en Hajar en iedereen daar. Ik moet nu snel ophangen tot zij komen. Doei Yassine" zegt ze snel en hangt op.

Ik ga rustig op mijn bed zitten en ik kijk naar voren. Wat bedoelt zij met "soort van veilig" en "wij hebben een plan bedacht" en wie is Amine en wie bedoelt zij "wij"? Zoveel vragen maar nul antwoorden...

Ik zucht en ga weer in mijn bed liggen. Ik doe mijn rechterarm onder mijn hoofd en mijn telefoon zet ik rustig weer op mijn nachtkastje. Ik kijk naar de plafond en denk aan Jasmine. Ik mis haar zo erg. Haar lieve lach. Haar lieve gezicht. Ik mis haar zo erg... ik wil dat ze bij mij is! Ik mis haar, ik ga die mensen die Jasmine heeft ontvoerd zo hard slaan dat ze smeken dat ik moet stoppen.

Pov Jasmine:

Ik geef mijn telefoon weer aan Amine en ik zucht zacht. "Je mist hem he" zegt Liam. Ik knik en ik voel tranen. Liam knuffelt me en ik knuffel hem terug. "Het komt goed" zegt hij. Ik knik maar en ik denk aan ons plan wat er allemaal gaat gebeuren.

"Wij gaan maar weer naar onze kamer. Ik spreek jou morgen weer" zegt Liam en ik knik en zeg nog gedag tegen de jongens. Als ze uit mijn 'kamer' gaan ga ik snel weer goed liggen. Ik heb Yassine zijn stem zo erg gemist. Ik mis zijn lieve lach. Ik mis zijn mooie gespierde lichaam... ik mis alles van hem. Ik wil naar hem toe gaan. Ik huil zachtjes en draai me om en val al snel weer in slaap.

~
"Wakker worden a dikzak!" Schreeuwt er iemand. Ik doe langzaam mijn ogen open en kijk naar wie dat zei. Ik zie Sara? Ohja... zij werkt hier ook. Ik kijk haar aan en vraag wat er is.

"Tegen wie praat jij zo?! Sta op! Niet denken dat je hier elke dag mag slapen!" Schreeuwt ze. Ik zucht en sta langzaam op.

"Ga douchen en doe wat aan als dat lukt met jou dikke lichaam" zegt ze lachend. Ik pak wat kleding die op de grond ligt en ik loop naar de douche. Ik douche even heel snel en stap dan uit de douche en ga me omkleden.

Ik loop naar mijn 'kamer' en ik zie Sara op me wachten. "Er staan wat mensen op je te wachten" zegt ze met een enge lach. Ik loop achter haar aan en we lopen weer in een ander kamer. Ik kijk naar de grond en wil niet kijken wie het zijn.

"Is mevrouwtje bang voor ons?" Hoor ik een bekende stem. Ik kijk naar wie dat zijn en ik schrik. Nee!

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن