Hoofdstuk 85

1.2K 57 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

Vandaag is de wedstrijd van Yassine. Het is wel helemaal in België. Yassine zijn trainer is daar al heen voor hotel regelen en al dat dingen.

Ik doe vandaag een jurk aan met mijn witte schoenen. Het is heel heet buiten dus ik ga dan geen broek aan doen. Ik reinig mijn gezicht en doe wat concealer onder mijn ogen.

Ik doe nog wat parfum op en sieraden en ik loop naar mijn kast en pak daar mijn tas. Het is best een grote tas dus ik doe daar mijn traingsbroek aan en een t-shirt, want heb geen zin om heledag in een jurk te lopen. Ik pak ook nog wat andere kleding en ik pak nog wat pyjama en ik pak nog mijn tandenborstel en nog veel meer belangrijke dingen. We gaan daar overnachten en Yassine wou daar nog één nachtje blijven alleen wij twee in België.

Wat het raarste is was dat mijn ouders het goed vonden, met een jongen, wij samen, ergens in België; ver weg van hun en toch zeide ze "ja isgoed ik vertrouw jullie" en toen gaven zij mij wat geld en ik heb gezegd dat het niet hoefde en toch gaven zij het aan me en toen ja nu ga ik toch.

Ik loop naar beneden en ik ga wat ontbijten. Ik ruim alles op als ik alles op heb en loop ik weer naar boven om mijn tanden te poetsen.

Ik kam mijn lange haren en doe mijn lenzen op. Ik neem natuurlijk wel mijn bril mee en doe hem in mijn brillendoosje en doe hem in mijn tas.

Ik maak me nog klaar en ik hoor iemand toeteren. Ik loop naar mijn raam en zie Yassine. Ik pak mijn tas en loop naar beneden. Ik neem van iedereen afscheid en ik pak mijn sleutels en loop naar buiten.

Ik zie Yassine in de auto zitten met zijn zonnenbril op. Ik glimlach en ik stap in.

"Hey" zeg ik en doe mijn gordel om. Hij kijkt mij aan en glimlacht en zegt "hey lekkerding". Ik rol met mijn ogen en lach. "Krijg ik geen kusje?" Vraagt hij verdrietig. Ik schud lachend mijn hoofd en geef hem een kusje op zijn wang. "Was dat het?" Vraagt hij en fronst. Ik knik en hij trekt me naar hem toe en zoent me rustig.

"Kijk dat is goed" zegt hij en knipoogt me en start de auto en rijdt weg. Ik begin rood te worden en ik kijk de andere kant op. Ik hoor hem zachtjes lachen en hij doet zijn hand op mijn benen en masseert het. Ik krijg een rillingen over heel mijn lichaam als hij mij aanraakt.

Hij doet wat muziek op en ik zing zachtjes mee. Hij heeft een belangrijke wedstrijd vanavond en ben echt benieuwd of hij gaat winnen, natuurlijk gaat hij winnen dat weet ik sowieso.

We praten nog wat met elkaar tot dat we stoppen bij een tankstation. We gaan nog even naar de wc en we rijden weer verder.

Ik begin moe te worden en ik pak Yassine zijn hand en hou hem vast. Hij knijpt zachtjes mijn hand en zegt "ga maar slapen prinsesje" en dan val ik al snel in slaap.

"Jasmine, kom we zijn er" hoor ik iemand zachtjes zeggen. Ik doe mijn ogen langzaam open en doe hem weer gelijk dicht door het licht. Ik doe hem weer open en ik kijk waar ik ben, België.

We stappen allebei uit en we pakken onze tassen. Yassine beld met iemand en we lopen de hotel binnen.

Yassine regelt wat en hij krijgt de sleutel. Ik loop achter hem aan en ik ben nog steeds moe, ik leun tegen Yassine aan. Hij drukt op 7e verdieping en we wachten tot dat we boven zijn.

We zijn bij de 7e verdieping aangekomen en we lopen helemaal rechtdoor en dan stopt Yassine ik stop ook gelijk en hij doet de deur open en we lopen naar binnen.

Het is een grote hotelkamer en we hebben een mooie uitzicht. Het is een netjes hotel en we hebben een grote badkamer.

Ik zet mijn tas op de grond en pak mijn telefoon en stuur een bericht naar mijn moeder dat we er zijn.

"Hoe laat begint jou wedstrijd?" Vraag ik. "20:00" zegt hij en gaat op de bed liggen. Ik ga ook naast hem liggen en zet mijn hoofd op zijn borstkast en hij streelt mijn haren. "Hoe laat is het nu eigenlijk?" Vraag ik en pak mijn telefoon. Ik zie dat het 17:00 is. "Moet je je niet klaarmaken?" Vraag ik. "Ja zo... ik wil nu even slapen wil je jou wekker aanzetten?" Vraagt hij moe. Ik knik en doe mijn wekker aan en zet hem op 18:00 en dan vallen we allebei in slaap.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now