Hoofdstuk 7

2K 110 7
                                    

Herschreven

Ik loop naar binnen met mijn Hoogvliet tas en zie mijn nicht en mijn tweeling neven. Ik kijk blij naar hun. Ze staan blij op en komen naar me toe en knuffelen me. Ik knuffel ze terug en geef hun nog een kus op hun wangen.

"Wat doen jullie hier?" Zeg ik lachend. Ze wonen hier niet zo dichtbij. "We wouden jou en Mina zien" zegt mijn neef Kemal. "Ja, en we misten jullie" zegt mijn nicht Amra en mijn andere neef Amir knikte van dat ze gelijk hadden.

Ik ben echt zo blij. "Nou dat is echt leuk! Willen jullie mij helpen met koken?" Vraag ik. Ze knikken en we lopen dan naar de keuken. Ik zeg wat Amir en Kemal moeten doen en Amra helpt mij. We zetten muziek op en dansen terwijl we aan het koken zijn.

"Oehh!! Wat ruikt het hier lekker" zegt Mina. We kijken haar aan en lachen. "Made by us" zeg ik blij. We lachen en mijn zus Mina helpt ons met tafeldekken. Als we dat hebben gedaan gaan we zitten.

"Bismillah" zeggen we tegelijk. We gaan lekker eten en praten over alles. Ik geniet echt van mijn kip.

Als iedereen klaar is met eten ruimen wij alles op. Als we alles hebben gewassen lopen we naar de woonkamer. "Oke, wat gaan we nu doen?" Vraagt Amra. "Kom netflix kijken. Ik heb héél veel eten gekocht voor vandaag" zegt mijn zus Mina. "Maar we hebben net gegeten?" Vraag ik raar. "Ik zet gewoon alles op tafel en pak je als je niet vol zit" zegt Mina. Iedereen knikt en mijn zus Mina staat op en loopt naar de keuken.

"Jasmine" zegt Amir. "Ja" zeg ik. "Hoe is het op school" zegt hij. Ik ben stil, als je maar wist wat daar allemaal met mij gebeurt. Ze pesten mij. Hoe moet ik daar van vinden. Ze slaan mij. Ze maken mij belachelijk. Zelfs mijn ouders weten het niet of mijn zus. Niemand.

"Jasmine" zegt Kemal. Ik kom uit mijn trans en zeg gelijk. "Goed goed en bij jullie" zeg ik nep glimlachend. Ze knikken dat het goed gaat en we praten over een ander onderwerp tot dat mijn zus Mina komt.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now