Hoofdstuk 53

1.3K 67 0
                                    

Herschreven

Hij wou net wat zeggen tot dat iemand naar binnen komt. We kijken geschrokken naar degene.

"Liam?! Wat doe jij hier? Je moet nu naar Farah!" Schreeuwt een man boos. Liam zucht en kijkt me aan en glimlacht zwakjes. Ik glimlach terug en dan lopen zij uit mijn 'kamer'.

Ik zucht en ik ga verder eten en als ik alles op heb ga ik goed in mijn bed liggen. Ik kijk naar de plafond en ik huil zachtjes. Ik draai me om en val al snel in slaap.

Pov Liam

Nadat ik uit de kamer van Jasmine ben, loop ik met Daan naar Farah. Farah is de moeder van Jasmine. Ik mag haar echt niet...

We kloppen 3 keer links en 2 keer rechts. Is onze code voordat er wat gebeurt. Alleen mensen die hier werken weten deze code, echt onzin.

"Binnen" horen we Farah. We doen de deur open en ik loop naar binnen. "Hallo Liam! Kom zitten. Daan kan je uit de kamer gaan ik wil alleen met Liam praten" zegt Farah. Daan knikt en loopt uit de kamer.

"Je vraagt je vast af waarom je hier zit" zegt Farah. Ik knik en kijk haar aan. "Er is iemand die mij nog €2000 euro moet betalen. Hij moest het eigenlijk 1 maand geleden dat doen alleen dat deed hij dus niet. Ga naar hem toe en ga hem bedreigen dat hij binnen 3 dagen dat geld moet betalen anders gaan al zijn familieleden van hem dood. Je gaat natuurlijk niet alleen. Je gaat met Amine en Yunus. Neem wat wapens mee en ik hoor het straks wel hoe het is gegaan" zegt Farah. Zij weet dat ik dit haat en dat ik dit nooit wil doen, maar als ik zeg dat ik dit niet wil doen dan gaat ze wat met mij doen.

Ik knik maar wat. Farah lacht gemeen en roept Amine en Yunus. Ze kloppen en ze komen dan naar binnen. Ze kijken me raar aan. Ze zijn mijn beste vrienden. Zij weten over Farah en willen ook zo snel mogelijk uit dit gedoe.

Farah zegt wat we moeten doen en ze knikken. "Goed jongens! Veel plezier!" Zegt ze grijnzend. Ik rol onopvallend met mijn ogen en loop als eerst haar kantoor uit. Ze irriteerd mij enorm.

We pakken onze pistolen en we controleren alles. Ik neem nog een mes mee en die verstop ik goed dat niemand hem kan zien. Ik zucht en kijk de jongens aan.

"Klaar?" Vraag ik. Ze knikken en we lopen uit dit domme gebouw. "Ik wil die mensen niet doodschieten" zegt Yunus meenend. "We gaan ze niet doodschieten we gaan ze alleen maar bedreigen" zeg ik. Ze knikken en we stappen in Amine zijn auto en hij start hem. We rijden naar die man en ik zucht zachtjes. Yunus zet een Franse liedje op van Soolking.

Amine is 19 jaar hij is vol bloed marokkaans. Hij heeft zwart krullend haar en bruine ogen. Hij kan heel erg druk zijn en hij houdt van eten. Ja meisjes, Amine houdt van eten en eet super veel maar komt nooit aan. Maar hij traint elke dag dus het komt merendeels daardoor. Hij zit nog op school en vindt iemand leuk van zijn school. Hij is heel erg slim en doet HBO. Als hij met die 'drugs' gaat stoppen dan wilt hij later rechten studeren.

Yunus is 18 jaar. Hij komt uit Turkije. Hij heeft bruin stijl haar en bruin/groene ogen. Hij zit op voetbal en is heel erg goed. Hij zit nog op school en doet MBO. Hij is soms dom en soms slim. Hij is grappig en kan soms vervelend zijn. Hij is ook best druk maar niet zo druk als Amine... hij heeft nog geen relatie en doet daar niet aan. Hij vindt het alleen maar tijdverspilling zegt hij altijd. Maar ik vraag me nu wel af hoe die meisjes gaat fixen als hij niet aan relatie's doet, maar we zien het van zelf wel.

Ik ben Liam en ik kom uit Bosnië. Ik ben 19 jaar en ik ben meestal rustig maar soms kan ik ook wel druk zijn. Ik vertrouw niet zoveel mensen. Dat komt door één persoon... Maar enigste wie ik echt kan vertrouwen zijn mijn beste vrienden Amine en Yunus. Ik zit nog op school en ik wil ook een eigen bedrijf starten.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu