Hoofdstuk 69

1.3K 64 3
                                    

Herschreven

"Ja goedzo! Nog paar stoten Jasmine! Harder slaan!" Schreeuwt Yassine. Ik sla harder en als ik "stop" hoor hijg ik en lig ik op de grond.

"Goedzo Jassie" zegt Yassine trots. "Yassine dit is veelste zwaar voor mij" hijg ik nog steeds. Yassine leert mij kickboksen en het is echt zwaar voor mij.

"Nee lieverd, je moet het gewoon vaker doen en dan weet ik dat je het kan" zegt Yassine en komt naast me zitten. Ik doe mijn hoofd op zijn schoot en hij streelt mijn haren en geeft mij een kus op mijn lippen.

"Oke kom! We gaan weer door" zegt Yassine. Ik zucht en ik sta dan op en we gaan dan verder met oefeningen.

~
We zijn bij Yassine zijn huis en ik zeg nog gedag tegen iedereen en ik loop naar Dounia haar kamer. Ik ga snel douchen en ik doe mijn kleren aan. Ik loop weer naar beneden en we gaan weer avondeten.

~
"Kom bij mij wonen. Ik woon in een super groot huis, alleen. Ik wil gezelschap van jullie" zegt Liam. "Maar we willen je niet storen" zegt Mina. Liam kijkt haar aan alsof zij gek is.

Na lang twijfelen gaan mijn ouders en Mina en ik bij Liam wonen. We pakken onze spullen en we zeggen tegen Yassine en iedereen bedankt en dat ze ons altijd kunnen bezoeken wanneer ze maar willen. We gaan naar mijn ouders en we bedanken Mounir ook.

Als we bij Liam zijn huis zijn kijk ik er met grote ogen ernaar. "Is dit jou huis?" Vraag ik. Hij knikt lachend en doet zijn armen over mij heen en we lopen met zen alle naar binnen.

De gang is super lang, als we verder naar binnen lopen zien we een hele grote woonkamer. Daarnaast is een open keuken met eiland en met barkrukken. Buiten is een hele grote tuin met een zwembad erin en ligstoelen en leuke tafeltje waar je met de familie's kan zitten en nog veel meer leuke dingen, wat super gezellig is.

Als we naar beneden gaan, zien we drie kamers. We gaan eerst naar kamer één en daar zien we een fitness zaal. Ja! Daar ga ik elke dag heen met Dounia en Hajar, denk ik bij mezelf. Tweede kamer is bioscoopzaal. "Wauw!" Schreeuwt Mina hard. We lachen en we lopen naar kamer drie en daar zien we een chill ruimte. "Oke ik ga hier zo erg van genieten" zeg ik.

We lopen weer naar boven en lopen nog een keer naar boven. "Oke. Dit is mijn kamer" zegt Liam en we lopen naar zijn kamer. Het is super mooi ingericht. Hij heeft een tweepersoonsbed en voor zijn bed zit een bank zonder leuning. In de hoek zit een hele grote tv en allemaal gamesspelletje. Ik zie een inloopkast en wow! Hij heeft ook een eigen badkamer en er staan nog super veel dingen in zijn kamer.

We lopen nu naar een ander kamer. "Mama? Papa? Slapen jullie hier?" Vraagt Liam. "Natuurlijk zoon" zegt mijn vader. Het is ook een hele grote kamer met een inloopkast en een eigen badkamer. Ze hebben een hele grote bed en een balkon net als bij Liam. Mijn ouders zijn kamer is lekker simpel.

We lopen nu naar een ander kamer en het is eigenlijk hetzelfde als elke kamer. Balkon, badkamer, inloopkast en een twee persoonsbed. Meer heb ik niet nodig, ik vind dit genoeg. Ik kan er wel paar leuke decoraties kopen bij de Ikea of andere winkels en dan kan ik dat in mijn kamer zetten. Ik wil ook een leuke kleur erbij, want wit vind ik een beetje saai. Dat gaan we ook bij Mina haar kamer doen en gaan we het samen veranderen. Mijn ouders vinden het wel goed zo en willen ze niet alles veranderen. Ze willen wel wat paar decoraties halen voor hun kamer. Dat gaan we zaterdag allemaal doen en gaan we onze kamer wat veranderen.

Na lange rondleiding en onze spullen hebben uitgepakt en in onze kast hebben gezet, eten we nu gezamelijk met elkaar. Hij heeft zelfs een vrouw die onze eten maakt en serveert. Ze maakt ook alles schoon hier met nog paar mensen. Zij heet Lieke. Ze is een hele lieve dame.

We zitten nu met zen alle film te kijken en ik ben echt moe. Ik sta op  "sorry maar ik ben echt moe ik ga slapen slaaplekker" zeg ik. "Slaaplekker zusje" zeggen Liam en Mina tegelijk. Ik glimlach en loop naar mijn kamer. Ik besef nu pas hoe groot mijn kamer wel niet is.

Yassine appt mij en vraagt hoe het met mij gaat. Ik zeg dat het goed gaat en we praten verder met elkaar tot dat ik in slaap val.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now