Hoofdstuk 82

1.1K 56 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

Ik word wakker en ik zie Yassine naast me slapen. Ik glimlach en ik kijk naar zijn mooie gezicht.

"Staar niet zo" hoor ik hem zeggen en hij lacht. Ik word rood en ik draai me om. Hij lacht nu harder en hij knuffelt me via achter.

"Gaat het nu wel wat beter?" Vraagt hij nu bezorgt. Ik knik en ik heb honger. Ik hoor mijn maag knorren en hoor Yassine lachen.

"Kom we gaan wat eten" zegt hij en pakt mijn hand en trekt me mee uit bed en we lopen naar beneden.

We maken pannenkoeken. Ik had daar super veel zin in. Yassine maakt aardbeien en banaan en nog veel meer fruit en ik maak pannenkoeken.

Als we klaar zijn met eten maken gaan we eten. Ik eet maar twee pannenkoeken en ik zit al vol. We ruimen alles netjes op en gaan op de bank zitten en netflix kijken.

Mijn ouders komen rond 23:00 thuis en Liam is bij Yunus en Amine en volgens mij blijft hij daar slapen. Mina is bij Omar en ik weet niet wanneer ze komt.

We kijken nu gezellig wat netflix tot dat we hoorde dat iemand thuis is gekomen. We kijken naar de deur en we zien Mina en Omar.

"Hoi" zeg ik en sta op om ze te begroeten. Mina geeft me een kus en vraag hoe het met me gaat en ik zeg dat ik me al wat beter voel.

Omar komt naar me toe en zegt "hey zusje! Hoe is het?" Vraagt hij. "Heyy! Alhamdullilah gaat het nu wel wat beter en met jou?" Vraag ik en glimlach. "Alhamdullilah niks te klagen" zegt hij. "Mooi houden zo" zeg ik en we gaan zitten.

We praten en lachen samen tot dat Yassine en Omar naar huis gaan. We nemen afscheid van hun en Mina en ik ruimen alles netjes op en we gaan ergens zitten en kijken Love Island.

We horen iemand naar binnen komen en na een tijdje zien we onze ouders. We begroeten ze en praten nog wat.

Ik begin echt moe te worden dus ik ga maar slapen. Ik geef ze allemaal een kus en loop naar boven. Ik poets mijn tanden en ga naar mijn bed en val al snel in slaap.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu