Hoofdstuk 86

1.1K 55 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

"Yassine ben je klaar?" Vraag ik. "Ja wacht even kan jij mijn handdoek pakken" zegt hij. Ik loop naar de badkamer en pak daar een handdoek.

Ik loop weer terug naar Yassine en geef hem zijn handdoek. Hij glimlacht en pakt hem en doet hem in zijn tas.

We lopen samen hand in hand naar beneden en we lopen naar Yassine zijn wedstrijd. Het is niet zover, maar 10 minuten. Oke een beetje, maar maakt niks uit.

Na ongeveer 10 minuten rijden zijn we aangekomen. Hij pakt zijn tas en we stappen uit. Hij komt gelijk naar me toe en pakt mijn hand vast en we lopen naar binnen.

Ik zie al gelijk Yassine zijn trainer en Yassine ook. We lopen naar hem toe en we begroeten hem.

"Yassine kleed je om je wedstrijd begint zo" zegt zijn trainer snel. Yassine knikt en neemt mij mee naar zijn kleedkamer. Er staat in een grote letter "Yassine" op.

We lopen naar binnen en hij kleed zich om. Ik zit op mijn telefoon dus ik zie natuurlijk niks. Ik moet niet naar zijn sixpack gaan kijken, want ja...

Yassine is nu zijn wedstrijd aan het spelen en over paar minuten is zijn wedstrijd afgelopen en horen we wie er heeft gewonnen, ik hoop zo erg Yassine.

We horen de bel en dat betekend dat het wedstrijd is gestopt. Yassine loopt naar zijn training en drink wat water en loopt weer terug. De coache pakt hun polsen vast en we wachten zenuwachtig.

Yassine zijn arm gaat omhoog en iedereen juicht. Ik wist het! Ik klap blij met mijn handen en hij knuffelt blij zijn training.

Yassine pakt zijn grote beker en iedereen maakt er een foto van. Yassine komt naar me toe en knuffelt me blij.

"Goed gedaan lieverd" zeg ik. Hij knuffelt me strakker en ik glimlach. Na een tijdje trekken we uit onze knuffel en we lopen naar de kleedkamer.

Hij gaat snel douchen en ik wacht hier geduldig tot dat hij klaar is. Ik zie hem lopen met zijn trainingsbroek en een strak t-shirt waar je zijn sixpack goed kan zien. Zijn mooie krullen zijn nat en je ziet al dat druppels uit zijn haren vallen.

Ik pak zijn handdoek en maak zijn haar een beetje droog, als dat lukt want hij is echt lang. Hij tilt mij op en zo kan ik beter zijn haren drogen.

Hij kijkt mij aan en ik hem. Hij komt langzaam met zijn hoofd naar me toe en ik zoen hem als eerst. Hij duwd mij tegen de deur en doet hem opslot. We zoenen elkaar... dit mag niet, maar ik kan niet stoppen...

Na een tijdje stoppen we en kijken we elkaar aan. We zeggen niks en hij zegt na een tijdje "jij bent mijn meisje. Ik hou zo veel van jou Jasmine. Ik wil echt een toekomst met je bouwen Inshallah" zegt hij lief. Ik glimlach en ik knuffel hem strak.

"Ik hou ook van jou Yassine, meer zelfs. Ik kan echt niet zonder je" zeg ik zacht tegen hem.

Na een tijdje knuffelen gaan we weer weg. We nemen afscheid van zijn trainer en stappen in zijn auto. "Gaan we samen ergens eten?" Vraagt hij. Ik knik en hij start de auto en rijdt ergens naar toe, heb geen idee naar waar.

We zijn bij een restaurant aangekomen en we gaan ergens achterin zitten. We bestellen wat eten en wachten tot dat we onze eten krijgen.

We hebben onze eten en we eten rustig en we praten samen. We rekenen af en we lopen weer naar zijn auto. We stappen in en we rijden weer terug naar ons hotel.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz