Hoofdstuk 24

1.7K 91 10
                                    

Herschreven

"Welke baan hebben we?" Vraag ik aan Omar. "Baan 23 en 24, is helemaal daar achter plus er is daar niemand zag ik" zegt Omar. Ik knik en we lopen dan naar baan 23 en 24.

Omar en Yassine gaan samen dus baan 23 en Dounia en ik gaan bij baan 24. Dounia en Omar gaan als eerst en dan mogen Yassine en ik.

Hij wou een wedstrijd met mij spelen. Hij weet niet dat ik super goed ben in bowlen, ruik de sarcasme.

Ik wou een bowlingbal pakken, maar Yassine wou de bal ook pakken. We raakte elkaar perongeluk aan en we kijken elkaar aan. Ik pak snel een ander bowlingbal en ik hoor hem zachtjes lachen.

We kijken elkaar aan en dan zeg ik "wedden je gaat niet alle pionnen raken". Hij kijkt mij lachend aan en kijkt geconcentreerd naar voren. Ik lach zachtjes en dan gooit hij die bowlingbal en dan heeft hij strike. Ik kijk hem met grote ogen aan en hij lacht "wedden je gaat niet alle pionnen aanraken" doet hij me na.

Ik lach en zeg "goeie goeie". "Volgens mij ga jij niet eens één van die pionnen raken" zegt hij lachend. Ik lach en kijk ook geconcentreerd naar de pionnen. Ik kijk goed naar waar ik moet gooien. Als ik het zie, gooi ik het in één keer strike. "Yes!" Zeg ik hard. Ik doe mijn hand voor mijn mond en Yassine kijkt verbaasd naar de pionnen die er nu niet meer staat. Hij kijkt me aan en lacht en zegt "zozo Jasmine kan het toch wel". Ik kijk hem aan en zeg "sowieso". We lachen en lopen dan terug en dan mag Dounia en Omar en zo gaat het iedere keer door.

Omar heeft gewonnen. Yassine was tweede. Ik was derde en Dounia vierde.

"Welke restaurant willen jullie gaan?" Vraagt Yassine. "Mij maakt het echt niet uit, als het maar niet duur is" zeg ik. Ze lachen en zegt "maakt niks uit Jasmine, we gaan gewoon lekker eten en bij kletsen" zegt Yassine en glimlacht. Ik knik maar.

Omar en Yassine lopen voor en Dounia en ik lopen achter hun.

"Jullie passen best wel goed bij elkaar" zegt Dounia opeens. Ik kijk haar niet begrijpend aan en zeg "wie?". Ze lacht en zegt "doe niet alsof je het niet weet mevroutje". "Weet ik het" zeg ik lachend. "Yassine" zegt ze. Ik kijk haar geschrokken aan en zeg gelijk "nee nee, alsof hij mij mooi vind er zijn miljoenen dames waar mee die kan gaan en met mooie lichaam en kleren of wat dan ook".

"Jasmine, ik heb het je al gezegd. Je bent mooi hoe je bent. Je moet gewoon niet gaan veranderen en Yassine vindt jou gewoon mooi en dat weet ik. Hij is mijn broer" zegt Dounia. Ik knik maar en we praten over een ander onderwerp.

Ik wil gewoon niet over Yassine gaan praten. Er zijn zoveel mooie dames waar mee die om kan gaan. Ik ben echt lelijk, maar inderdaad ik moet gewoon mezelf blijven. Ik moet gewoon niet tegen mezelf zeggen dat ik "lelijk" ben. Ik moet positief blijven en dan komt alles goed, denk ik.

"Jasmine! Leef je nog?" Vraagt Dounia. Ik schrik en zeg gelijk "ja ja wat zei je". Ze lacht en zegt "we zijn er, we moeten nu naar rechts". Ik knik en loop achter hun aan.

Ik zit naast Yassine en Dounia naast Omar. We praten gezellig met elkaar en dan komt de ober. We bestellen onze eten en wachten tot dat we het krijgen.

De ober komt en zet dan ons eten op de tafel. We zeggen nog "dankje" en dan loopt hij weg. We eten ons eten op en praten over alles.

"Ik zit echt vol" zegt Dounia. "Ik ook" zeg ik. Omar betaald en we lopen dan naar de auto. "Mag ik rijden?" Vraagt Yassine aan Omar. Hij knikt en geeft de autosleutel aan Yassine.

"Omar laat Jasmine naast Yassine zitten" zegt Dounia. Ik kijk haar geschrokken aan en ik kijk haar zovan "nee niet doen". Ze lacht en Omar zegt "ja isgoed". Ik kijk Dounia met een dodelijke blik aan en ik ga dan voor zitten.

"Jasmine, pak is mijn telefoon en zet muziek op" zegt Yassine. Ik knik en pak Yassine zijn telefoon. Ik kijk naar zijn achtergrond en zie dan een foto met zijn ouders, super cute. Ik geef Yassine zijn telefoon om zijn code in te toetsen en hij zegt "2467". Ik kijk hem aan. Hij vertrouwd mij gewoon. Ik tik 2467 in en dan ga ik naar spotify en doe zijn playlist op shuffel en dan hoor ik mijn favoriete liedje en zing dan mee.

Iedereen is stil en ik kijk ze aan. Ze kijken mij aan alsof ze een geest hebben gezien. Oke, nee grapje. "Wat is er?" Vraag ik lachend. "Je zingt niet normaal mooi" zegt Yassine. "Ik zei je toch! Je kan echt goed zingen!" Zegt Dounia enthousiast. Ik glimlach en dan kijk ik naar voren.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Место, где живут истории. Откройте их для себя