Hoofdstuk 19

1.7K 90 8
                                    

Herschreven

"Nee, het hoeft echt niet" zeg ik tegen Dounia. "Jawel! Je hebt pijn! Je kan niet eens lopen!" Zegt ze boos. Ik zucht, Dounia wilt dat ik naar het ziekenhuis ga, maar ik haat ziekenhuizen.

"Ga gewoon. Ze gaan alleen controleren of het goed met je gaat. Wij blijven bij je" zegt Dounia haar broer glimlachend. Ik zucht en zeg dan "oke".

We stappen met zen drieën uit de auto en lopen het ziekenhuis in. Ik kan amper lopen. Dounia ziet het en rent als een gek naar z'n wagen waar je op kan zitten. Ze pakt hem en rent weer terug naar mij. Ik kijk haar glimlachend aan en ga voorzichtig zitten.

We vertellen wat er met me is gebeurt, niet alles, maar gewoon paar dingen. Een mevrouw zegt dat we bij de wachtkamers moeten zitten dus gaan we dat doen.

"Mevrouw Jasmine?" Horen we een dokter na een tijdje wachten zeggen. Ik knik en wou opstaan tot dat ik pijn krijg bij mijn knie. Ik ga gelijk zitten en Dounia duwt mij naar de dokter. "Hallo" zeg ik uit beleefdheid. "Goedenavond. Gaat het met u?" Zegt een dokter. Ik knik maar en we lopen naar binnen.

Dounia zit aan de linkerkant en de broer van Dounia zit aan de rechterkant. Ik weet zijn naam nog steeds niet.

"Vertel is. Wat is er met je gebeurt Jasmine?" Vraagt een dokter. Ik vertel maar dat ik van de trap ben gevallen 'hoog' en daardoor doet mijn knie super veel pijn. Dat is wat ik heb gezegd.

"Wij gaan even foto's maken van je knie en dan kijken we of het is gebroken of niet" zegt de dokter. Ik knik en we lopen dan naar een ander kamer waar ze foto's gaan maken van mijn knie.

Na lang wachten komt de dokter naar binnen. "We hebben het net gekeken en we zien dat het gekneusd is. Dat gaat over paar weken zo weer over" zegt de dokter. Ik knik.

"Bedankt" zeg ik. We lopen uit de kamer en Dounia haar broer staat gelijk op. "En?" Vraagt hij. "Gekneusd" zeg ik. Hij knikt en we lopen naar zijn auto. "Yassine! Ik heb honger lan" zegt Dounia. Dus hij heet Yassine...

"Dus, wat moet ik daar aan doen dan" zegt hij en kijkt raar naar Dounia."Rij naar de mac ofzo" zegt ze. Hij zucht en zet muziek op van Boef. Zijn nieuwe liedje is echt goed.

"Wat willen jullie eten?" Vraagt Yassine. "Ik wil 2 visburgers met milkshake smaak Aardbei en ik wil ook patat met mayo. Oh! Ik wil macflurry" zegt ze. Ik kijk met openmond naar Yassine en hij kijkt mij ook aan alsof ze gek is en we kijken tegelijk naar Dounia.

"Wat. Ik heb gewoon honger ja" zegt Dounia alsof het normaal is.

Eindstand heeft ze gewoon één visburger met een klein patat en een kleine cola. Ik lach haar uit en ze kijkt mij chagrijnig aan.

Yassine kijkt haar aan en lacht haar uit en zegt "Hier is je hele menu" en rijd dan naar hun huis. Yassine heeft ook wat voor mij en voor hem gekocht.

"Dounia stoor ik jullie?" Zeg ik. Ze kijken mij beide aan en zeggen tegelijk. "Nee tuurlijk niet".

We zijn net aangekomen bij hun huis en ik wou net uit de auto stappen tot dat Yassine me helpt. Ik kijk hem aan en glimlach "bedankt" zeg ik. Hij glimlacht en we lopen naar hun deur. Yassine doet de sleutel in hun deur en doet de deur open.

"Hehe daar zijn jullie! Waar waren jullie" zegt een mevrouw.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now