Hoofdstuk 68

1.2K 61 3
                                    

Herschreven

"L liam ben jij mijn tweelingbroer?" Vraagt mijn zus. Hij knikt en glimlacht naar haar.

"Ik had al z'n gevoel. Ik vertrouwde je al toen ik je eerste keer zag" zeg ik. "Ja klopt, maar hoe kan het dat jullie mij 'kwijt' zijn geraakt toen ik werd geboren?" Vraagt Liam verdrietig aan mijn ouders.

Ze kijken verdrietig naar beneden en zeggen "dat weten wij niet lieverd... ik heb je dag en nacht naar je lopen zoeken, maar ik had je nergens gevonden. Ik ben zelfs naar de politie gegaan en ze zeide dat ze daar niks aan kunnen doen en ik werd boos op hun dus ze hebben mij niet meer geholpen" zegt mijn moeder nu een beetje boos.

"Maar waar woonde jij vroeger dan?" Vraagt Mina aan Liam. Hij zucht en verteld dan het verhaal.

"Ik woonde vroeger in een weeshuis, niemand woude mij wat ik eigenlijk niet zo erg vond" zegt hij lachend. We lachen zachtjes mee en hij gaat verder "toen ik in de onderwereld zat door een jongen had ik heel veel geld gekregen. Ik heb een eigen huis gekocht, ik had een auto dus ik had alles Alhamdullilah! Maar ja Farah bedreigde mij vroeger dus ik bleef daar zeg maar wonen bij dat gebouw" zegt Liam.

"Dus al die tijd woonde je in een weeshuis? Maar wacht?! Hoe ben jij daar gekomen, want je werd geboren dus dan kan je toch niet lopen" zegt Mounir raar.

"Als je een baby bent kan je sowieso niet lopen a idioot" zegt Yassine en slaat hem achter zijn hoofd. Wij lachen en daarna zijn we weer serieus.

"Ik denk dat het door Farah komt, want ze vertelde mij dat het allemaal mijn schuld was en al dat domme praatjes" zegt Liam. Mijn moeder kijkt boos en zegt "ik wil haar nu zo hard slaan tot dat ze me smeekt om te stoppen" zegt mijn moeder boos. We kijken haar geschrokken aan en Liam zegt "mama... rustig ik heb haar al dood gemaakt" zegt Liam.

"Wat?!" Schreeuwen mijn ouders geschrokken. Liam kijkt naar beneden en zegt "ik heb Farah soort van dood gemaakt" zegt hij zachtjes. "Astaqfrullah" hoor ik mijn moeder zeggen. Ik probeer mijn lach in te houden.

"Je hebt een vrouw dood gemaakt" zegt mijn moeder zachtjes. "Ja wat. Ze heeft mijn leven en die van mijn beste vrienden verpest en ze heeft jullie leven verpest en die van Jasmine. Beter dat ze nu dood is dan dat ze weer leeft en weer domme dingen bij jullie gaan doen" zegt Liam. Ik knik want is wel waar. Is wel erg dat ze is overleden. Maar het boeit mij nu vrijweinig.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now