Hoofdstuk 89

1.2K 56 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

Na het eindschoolfeest heeft iedereen afscheid van elkaar genomen. Het was een topavond. Ik was kapot en toen ik naar huis was en op mijn bed lag viel ik gelijk in slaap.

Vandaag is de dag dat we naar Turkije gaan. Ik ben naar de stad gegaan en heb paar leuke kleedjes gehaald en paar dingen gehaald die ik nodig heb.

Nu zijn we allemaal aan het stressen en kijken we of we iets vergeten zijn. Als we alles hebben zoals paspoort en al dat belangrijke dingen lopen we uit huis en doen we de deur op slot.

Nu gaan we naar schiphol waar Dounia en haar familie op ons wachten. Als we na een half uur er zijn stappen we uit en lopen we naar binnen en zien we Dounia en haar familie.

We begroeten ze allemaal en we checken allemaal in en we gaan wat eten tot dat we in de vliegtuig mogen zitten. Ik zit naast Dounia. Mina naast Omar en Liam en Yassine naast elkaar mijn ouders en de ouders van Dounia zitten bij elkaar.

We stijgen en we praten over domme dingen. Ik kijk wat paar films en ik begin moe te worden dus ik val al snel in slaap.

Ik word wakker geschud. Ik word wakker en ik zie Dounia en ze zegt "we zijn er" ik knik en ik doe mijn gordel om en als we zijn geland pakken we onze handbagage en lopen naar buiten.

Het is heel warm hier in Turkije. We lopen met zijn alle naar buiten en pakken gelijk een taksi voor ons.

Bij ons hotel aangekomen checken we allemaal in en ik zit me Dounia en Mina in een kamer en de jongens bij elkaar en onze ouders in een kamer en die van Dounia in een kamer.

We zitten naast elkaar dus dat is best chill. We drukken op nummer 9, super hoog dit. Boven bij ons verdieping aangekomen lopen we naar links en zien we gelijk onze kamer. Iedereen loopt naar binnen en ik zet mijn koffer op mijn bed en ik kijk naar de uitzicht. Ik pak mijn telefoon en film mijn uitzicht. Ik heb tot nu toe al bijna 900 volgers. Geen idee hoe dat komt...

We gaan met zen alle eten en daarna gaan we slapen en gaan we morgen naar de strand. Ik ben heel erg moe dus ik ga snel douchen en mijn gezicht reinigen en tandenpoetsen. Morgen wordt een spannende dag...

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now