Hoofdstuk 78

1.3K 59 0
                                    

Herschreven

Pov Jasmine:

We hebben net alle lessen gehad en we zijn klaar met school. Het was niet iets boeiends. Fleur en Sara en die andere mensen heb ik niet gezien behalve Zeyneb dan.

Ik zie Yassine tegen zijn auto leunen en ik glimlach. Hij ziet mij en glimlacht gelijk. Hij komt naar me toe en we knuffelen elkaar strak en ik ruik zijn lekkere geur.

"Hey schatje! Hoe was school?" Vraagt hij. "Ja, was gewoon normaal" zeg ik. Hij knikt en wou naar zijn auto toe lopen tot dat ik hem naar me toe trek.

Hij schrikt en kijkt me raar aan. "Is er iets?" Vraagt hij uhg.

"Wat gooide jij jou deur voor mijn neus dicht" vraag ik hem arrogant. Hij lacht nerveus en zegt "uh ja gewoon". "Gewoon?" Vraag ik. Hij knikt zenuwachtig.

"Doe dat nooit meer bij mij. Nu gun ik het je en doe ik niks bij jou. Maar volgende keer ga jij zien" zeg ik dreigend. Hij kijkt mij bang aan en ik probeer mijn lach in te houden. Hij knikt en geeft mij een kus op mijn mond en ik glimlach.

"Maar ehh" zeg ik. "Ja?" Vraagt hij. "Je weet toch Zeyneb" zeg ik. "Dat is toch jou" hij wilt dat andere woordje niet zeggen dus ik knik.

"Ze wilt met mij praten en ik vroeg of jij mee wilt komen, want ik durf niet alleen en ik was echt benieuwd wat ze wilt zeggen" zeg ik.

"Dus jij wilt dat wij naar haar huis komen en dat zij ons wat wilt vertellen?" Vraagt hij raar. Ik knik nerveus en na lang twijfelen zegt hij dat het goed is en dat we daar niet lang blijven en dat we na dat gesprek of wat het ook is naar zijn verassing gaan. Ik knikte en we lopen naar zijn auto.

Dounia is al naar huis gegaan, omdat ze hoofdpijn heeft gekregen anders ging ze met ons mee. Ik toets haar huisnummer en straat in en hij rijdt naar haar huis. Ik ben echt benieuwd waar over zij het wilt hebben.

Na lang rijden zijn we bij haar huis aangekomen. Het is niet groot huis, maar ook niet klein. Het is een mooie buurt waar geen straatjongeren te zien is wat echt veel beter is.

We stappen allebei uit en Yassine wacht op mij. Ik loop naar Yassine en pak gelijk zijn hand. We lopen samen naar Zeyneb haar huis en we bellen aan.

Na lang wachten doet Zeyneb hem niet open maar een ander jongen. "Hoi jij moet Jasmine zijn?" Vraagt hij. Ik kijk hem raar aan en ik knik. Ik voel gewoon dat Yassine boos is, ha hij is jarloers.

"Kom binnen Zeyneb zit in de woonkamer. Ik ben trouwens haar broer" verteld hij. Ik knik en we doen onze jassen en schoenen uit en lopen achter hem aan.

We zien Zeyneb zenuwachtig zitten en als ze ons ziet staat ze gelijk op. "Hoi" zegt ze zenuwachtig. Ik knik maar wat en Yassine en ik gaan ergens op de bank naast elkaar zitten.

"Dus... voor wat ben ik hier heen gekomen?" Vraag ik gelijk. "We moeten jou wat vertellen. Nou ik eigenlijk" zegt Zeyneb. Ik knik van dat ze door moet gaan en ze praat verder.

"Ik wou je helemaal niet pesten dat was ook nooit mijn plan geweest, maar ik werd bedreigd" zegt ze bang. Yassine en ik kijken haar raar aan en ik vraag "door wie werd jij bedreigd?".

Ze verteld mij heel het verhaal van vroeger hoe Sara en Fleur was en hoe zij naar de lounge is gegaan zonder dat ze het wou en dat als ze niet mee ging dat er wat ging gebeuren. Ze vertelde mij ook dat zij mij moest gaan pesten en als ze dat ook niet deed dat ze het verhaal van de lounge tegen haar moeder gaat vertellen. Ze vertelde mij ook dat hun haar moeder een bericht heeft gestuurd van een foto dat Zeyneb met een jongen is geweest. Heftig.

"Ik wou je echt niet pesten. Ik vond je al echt een lief meid, maar ik durfde je niet te helpen... bang dat ze bij mij wat gaan doen" zegt ze met tranen in haar ogen. Ik voel ook tranen in mijn ogen en ik knuffel haar. Ze schrikt maar knuffelt me ook gelijk.

"H het spijt mij echt" stotterd ze. "Het geeft niets... jij werd bedreigd en doordat pesten je mij. Het doet mij nog steeds pijn dat je dat hebt gedaan, maar ik vergeef het je. Want wie ben ik, als Allah (swt) iedereen vergeeft waarom kan ik iemand anders niet vergeven" zeg ik en glimlach naar haar.

Ze glimlacht terug en we praten nog wat verder. Yassine en Zeyneb haar broer praten met elkaar en gaan dan Fifa spelen, jongens.

Zeyneb en ik gaan wat eten maken en praten over van alles. Ze is een heel gezellig meisje waar je echt mee kunt lachen.

Na een tijdje eten hebben gemaakt en hebben gegeten met zen alle en hebben gepraat gaan we nu weg. We nemen afscheid van elkaar en Yassine en ik lopen naar zijn auto.

"Had dat niet verwacht" zeg ik. "Ik ook niet" zegt Yassine. "Maar ja ik heb haar vergeven dus ja" zeg ik. Hij knikt en start dan zijn auto.

"Nu gaan we ergens anders heen" zegt hij sneaky. Ik kijk hem raar aan en negeer het.

Na lang rijden en gepraat te hebben met elkaar stoppen we ergens. We stappen uit en hij loopt naar me toe en pakt mijn hand vast.

Hij neemt mij ergens naar toe en ik zie een hutje. Ik kijk er raar naar en we lopen daar heen. Hij pakt een sleutel uit zijn broekzak en doet de deur open.

"Stop" zegt hij snel voordat ik naar binnen loop. "Wat is er?" Vraag ik geschrokken. Hij pakt weer wat uit zijn broekzak en ik zie een blinddoek. "Draai je om" zegt hij. Ik draai me om en hij doet het bij mij om.

"Zie je iets?" Vraagt hij. Ik schudt mijn hoofd en hij zegt dat ik mag lopen. Ik hou zijn hand goed vast en we lopen naar binnen.

"Mag ik hem af doen?" Vraag ik. "Bijna" zegt hij. Ik zucht zacht en daarna hoor ik hem zeggen "doe maar af".

Ik doe wat hij zegt en als ik alles zie krijg ik een grote lach op mijn gezicht. "Heb jij dit gedaan?" Vraag ik. Hij knikt en glimlacht. Ik knuffel hem strak en hij knuffelt mij lachend
terug.

"Waarom?" Vraag ik lachend. "Omdat ik van jou hou" zegt hij en tikt op mijn neusje. Ik glimlach en vraag "van wie is dit schattige hutje?". "Van mij" lacht hij.

"Van jou?" Vraag ik en frons. "Ja dit heb ik gekocht als ik alleen wil zijn en nu wil ik gewoon met jou hier zijn zonder dat iemand ons ziet of stoort of wat dan ook" zegt hij en glimlacht. Ik glimlach ook en kijk rond.

Ik zie een schattige tv met allemaal films. Een matras op de grond met allemaal kussens en dekens. Eten en schattige kaarsen. Er is ook een radio en een keuken en een badkamer. Het is net als een huisje. Echt heel cute dit.

"Kom" zegt hij en pakt mijn hand en neemt mij mee naar de matrassen. Ik ga zitten en hij pakt wat eten drinken voor ons. Ik glimlach en pak hem op.

"Wat voor film wil je kijken?" Vraag ik. "Maakt niks uit. Kies jij maar wat, maar geen horror" zeg ik. Hij knikt en zet wat film op en we kijken het samen. Ik leun tegen Yassine en Yassine doet zijn arm om mij heen en geeft mij een kus op mijn hoofd.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now