Hoofdstuk 28

1.5K 89 1
                                    

Herschreven

Ik hoor mijn wekker en ik word wakker. Ik pak mijn telefoon en doe mijn wekker uit.

Ik sta op en loop naar de badkamer. Ik ben echt moe en ik heb totaal geen zin in school. Ik loop naar beneden en ga ontbijten als ik heb ontbeten loop ik weer naar boven.

Ik ben net klaar met alles. Als ik mijn telefoon hoor rinkelen pak ik mijn telefoon. Ik zie dat Dounia mij belt en ik neem dan snel op.

"Helloo sunshine" zegt Dounia vrolijk. "Hoi" zeg ik moe. Ik pak mijn tas en loop naar beneden. "Ook een hele goedemorgen Jas! Maar we staan voor je deur dus schiet op" zegt Dounia. "Oke ik ben er over 3 minuten" zeg ik. "Oke" zegt Dounia en ze hangt op.

Ik loop naar de keuken en pak daar mijn eten en drinken. Als ik dat heb gedaan loop ik naar de gang en doe daar mijn schoenen en jas aan. Ik heb mijn haar in een staart. Eerste keer dat ik het in een staart doe.

Ik doe de deur open en zie Dounia en Yassine in de auto zitten. Yassine heeft sinds net een rijbewijs. Ik doe de deur dicht en doe hem opslot. Ik loop naar de auto en doe de autodeur open.

"Hoi" zeg ik moe. Ze kijken me beide aan "wat is er?" Vragen ze tegelijk. Ik kijk naar buiten en zeg "niks kunnen we gaan voor dat we te laat komen". Ze knikken en Yassine rijd naar onze school.

Yassine zet muziek op en ik zing dit keer niet mee. Ik ben nog steeds geschrokken over mijn droom. Alsof ik elk moment dood kan gaan. Van mijn moeder vond ik het ook echt raar "ik ben je moeder niet". Wie is dan mijn moeder, paashaas? Ben echt geïrriteerd, nooit maar dan nooit kan er iets goeds komen in mijn leven.

"Jasmine!" Schreeuwt Dounia. Ik schrik en kijk haar aan "wat is er" zeg ik. "Wat 'wat is er' wat is er met jou, je bent zo droog en je kijkt niet eens blij" zegt Dounia een beetje boos. "Weet niet" zeg ik en kijk weer naar buiten. Ik voel dat Yassine naar me kijkt via de spiegel en ik hoor Dounia zuchten.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now