Hoofdstuk 5

2.3K 111 9
                                    

Herschreven

Ik word wakker en ik loop gelijk naar de wc. Ik was mijn handen en loop net als altijd naar de badkamer waar ik koud water op mijn gezicht gooi. Ik pak een handdoek en veeg wat water weg.

Ik doe mijn kleren aan en loop naar beneden waar ik iedereen aan tafel zie zitten. Ik zeg iedereen "goedemorgen" en ga ook aan tafel zitten.

"Bismillah" zeggen we tegelijk en we beginnen met eten. Mijn moeder schenkt wat thee in mijn beker en ik bedank haar.

"Jasmine moet ik je naar school brengen?" Vraagt mijn zus. Ik knik en ik eet nog mijn brood op en sta dan op en ruim mijn bord en mijn beker op.

Ik loop snel naar boven om mijn tanden te poetsen. Ik kam daarna mijn haren snel en doe hem in een knot en pak ik gelijk mijn bril. Ik pak mijn tas en loop naar beneden en zeg gedag tegen mijn ouders.

Ik doe mijn schoenen aan en pak mijn jas van de kapstok. Ik pak mijn sleutels en loop snel naar mijn zus haar auto. Ik zie haar al in de auto zitten en stap gelijk in.

Mijn zus is vandaag vrij en was vroeg op gestaan. Ik weet niet waarom, maar beter dan hoef ik niet met de tram naar school te gaan.

Ik ga nog naar mijn magister en ik kijk wat voor les ik heb. Wiskunde en Gym. Gym... ik haat dat ik doe nooit mee. Ik zit altijd alleenin een hoekje. Ik durf niet mee te gymen vanwege mijn pesters en mijn gymmeester die mij niet mag.

Ik zucht en kijk naar buiten en tel de bomen. Mijn zus heeft een eigen auto voor haar zelf gekocht. Ze heeft er hard voor gewerkt en nu heeft ze er eindelijk er een.

Als ik mijn stomme school zie stopt ze bij een parkeerplaats. Ik doe mijn gordel los en pak mijn tas. Mijn zus zegt nog "Ik haal je op". Ik knik en geef der nog een kusje op haar wang en ga dan uit de auto.

Ik zucht en ik kijk zoals altijd naar beneden. Ik kijk nog naar achteren of mijn zus weg is en ik zie dat ze weg is.

Ik loop naar binnen en loop gelijk naar mijn kluisje en ik hoop zo erg dat ze er niet zijn. Ik kijk om me heen of mijn pesters er niet zijn. Ik zie ze gelukkig niet. Ik doe mijn kluisje open en doe daar mijn jas erin. Ik pak mijn Wiskunde boek en doe mijn kluis dicht en loop naar mijn lokaal.

Als ik er ben ga ik op mijn plek zitten. Ik wacht tot dat ik de bel hoor en wacht dan dat iedereen naar binnen komt en mijn docent.

Er zijn al paar kinderen gekomen. "Ahw!!! Wat heb je met je hand gedaan" hoor ik Fleur zeggen. Ik kijk bang naar hun en doe mijn hand onder de tafel. Bang dat ze het niet erger maken. "Zo..." Rick wou verder praten tot dat ons docent kwam. Ik zucht opgelucht. "Iedereen zitten!" Zegt mijn docent. Iedereen gaat zitten en we luisteren naar wat mijn docent te zeggen heeft.

-
"Vergeten jullie je huiswerk niet!" Schreeuwt mijn docent als laatste. Iedereen knikt en iedereen pakt hun tassen en lopen uit de klas.

We hebben nu gym... Ik loop naar mijn kluisje en doe hem open en pak mijn gymtas uit mijn kluis. Ik doe mijn kluisje weer dicht en loop dan naar gym.

Ik tril een beetje en doe de meisjeskleedkamer open en zie ik Fleur en Sara. Alleen Zeyneb is er niet. Ze kijken me lachend aan en de andere dames ook. Ze hebben al omgekleed en lopen alvast naar gym.

Ik kleed me alvast om in een grote t-shirt en een gymbroek tot over mijn knie en doe dan mijn gymschoenen aan. Ik doe mijn haar nog even goed in een knot.

Ik loop bang naar gym en zie dat mijn gymmeester iets aan het uitleggen is. Hij kijkt mij aan "waar was jij! Jij hoort hier allang al te zijn en jij komt pas nu!" Schreeuwt hij boos. "S sorry m meneer" zeg ik bang en kijk naar beneden en iedereen lacht me uit. "Ga maar twee keer rondjes rennen als straf" zegt mijn gymmeester.

Hij heeft echt haat aan mij. Ik weet niet eens wat ik bij hem heb gedaan. Iedereen lacht en ik knik en ren moeilijk. Als ik ren deed iemand zijn voet voor mijn voeten en ik val keihard op de grond. Ik kijk naar wie dat heeft gedaan en ik zie Rick. Ik sta pijnlijk op en zie dat iedereen me uitlacht zelfs mijn gymmeester. Ik ga weer rennen wat mijn meester vroeg.

Ik zit hijgend op de bank en kijk mijn gymmeester aan. Hij heeft iedereen verdeeld om te voetballen en ik zat bij 3 Marokkaanse jongens en bij Sara.

We voetballen en ik moest gaan keepen. Als Rick met de bal naar voren komt rennen schopt hij de bal keihard tegen mijn gezicht. Ik doe mijn hand voor mijn gezicht. "Auw!" Schreeuw ik hard. Iedereen lacht weer en ik loop huilend naar de kleedkamer.

Ik sta voor de spiegel en ik zie dat mijn neus bloed. Ik pak een zakdoekje en veeg dan mijn bloed weg van mijn neus. Als ik dat heb gedaan loop ik weer naar de gym en ga op de bank zitten in een hoekje. Ik heb veelste veel pijn aan mijn hoofd door de bal dat ik geen zin heb om te gymmen.

Alles gaat met de wil van Allah (Voltooid)Where stories live. Discover now