83. *\Why me?/*

499 30 3
                                    

Sorry, maar ik vond deze foto gewoon te geniaal XD Veel plezier met lezen (dit moest ff vooraf)

=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=

"Maar waarom?" Vraagt Snape en Remus zegt "Hij hoopte waarschijnlijk dat ze haar niet verwachtte en ze weg moest, terug naar huis. Dat ze dachten dat de brief naar haar een misverstand was en ze haar weg stuurde. Wanneer Ashley onderweg was zou hij haar ontvoeren en dwingde hij haar om bij hem toe te voegen, dat ze bij hem een beter leven zou krijgen. Een extra kans. En als ze niet bij hem zou toevoegen zou hij geweld gebruiken." 

Het is weer even stil en dit kwam als een schok op me. Sirius vervolgt "Maar ze lieten Ashley alsnog sorteren. Dat was een klap voor YouKnowWho, maar hij had een plan B. Hij kon Quirrel gewoon zijn wand laten gebruiken en zelf een hele machtige en duistere spreuk uit te spreken. De sorteerhoed is niet makkelijk te beïnvloeden, alleen een hele sterke spreuk. En YouKnowWho beheerst die krachten wel. Hij heeft de sorteerhoed dus behekst en liet Ashley in Slyhterin sorteren. Toen had Ashley voor hem dan het geluk dat ze al een beetje de eigenschappen van Slytherin heeft maar ze hoort gewoon in Gryffindor." 

Dit komt weer als een klap aan. Iedereen heeft toch wel de eigenschappen van Slyhterin. Dan vervolgt Arthur "Als Ashley in Slyhterin bleef zitten dan had hij mensen kunnen manipuleren om haar aan zijn kant te krijgen. Maar ook dat ging niet door. Hij heeft daarna niks van zich laten horen maar dat kan elk moment veranderen. Zeker nu hij weer een eigen lichaam heeft." 

"Maar waarom heeft Ashley dan extra bescherming nodig en Harry niet." Het is weer stil en dan verbreekt Moody de stilte het zegt kill "Ashley kan snel een woedeaanval krijgen. Als ze dan beslist om bij hem toe te voegen. Dan hebben we allemaal een probleem."

Ik staar voor me uit en laat het touwtje vallen en loop langzaam weg van de trapleuning en zeg "Ik moet even wat verwerken." Ik draai me om en loop weg en ik hoor ze nog net zeggen "Ik denk niet dat we Ashley nog een keer wat moet laten afluisteren." Ik ga mijn kamer in en doe de deur met een klap dicht.

Ik sta helemaal verward in de kamer en dan zie ik Hermione en Ginny geschokt kijken en ze vragen "Wat is er gebeurd Ashley?"

Ik ga hoofdschuddend op bed zitten en leg mijn handen in mijn haar. Ik slik en dan gaat de deur open. Ik zie 2 identieke rode koppen uit de deuropening steken en dan vragen ze "Wat was het?" 

Ik vertel dan aan iedereen wat het was en ik voeg er gelijk aan toe "Maar we mogen niks laten merken aan de andere. Anders mogen jullie niks meer ontwerpen. Misschien vragen ze me er morgen nog wel over." 

Iedereen knik en dan zegt Hermione "Maar waarom zou jij ooit bij YouKnowWho toevoegen?" "Dat snap ik totaal niet, Oke ik ben soms best wel boos. Maar ik ga altijd even iets alleen doen. Of midden in het gesprek draai ik al bij." 

"Of je gaat naar Draco." Ginny grijnst en glimlach en zeg "Ja oke, maar je hoeft niet gelijk te denken dat ik naar Voldemort zou gaan." "Wij laten jullie maar met rust. Met jullie meidenzaken." "Oke prima, ik zie jullie wel weer." De tweeling grijnst en ze verdwijnselen naar hun eigen kamer.

Ik lach en dan kijkt Hermione me ernstig aan en zegt gelijk "Ik wilde het niet zeggen waar Fred en George bij waren, maar waarom zou je ze af willen luisteren?" 

"Je weet hoe nieuwsgierig ik ben. Ik was benieuwd. En zeker toen het over mij begon wilde ik het al helemaal weten. Ik wil wel weten waar ze het over hebben over mij." Hermione knikt en Ginny vraagt "En wat ga je nu doen?" 

"Ik heb geen idee. Gewoon wachten denk ik. Misschien lichten ze mij er nog over in." En terwijl ik dat zeg klopt er iemand op de deur en gaat die open. Molly staat erin en ze vraagt "Ashley? We hebben je nodig." Ik weet al waar het over gaat maar ik acteer een beetje dat ik er niks van snap en dan ga ik met Molly mee.

Ik zit aan de lange tafel met iedereen en kijk Snape een beetje kill aan. Ze beginnen hun hele uitleg weer opnieuw en ik ben meer bezig met dat ik verrassend moet reageren dan wat ze eigenlijk echt zeggen. 

Ik doe dan net of ik nadenk en dan vraagt Remus "Geef je je woord aan ons?" "Wat?" Ik ontwaak uit mijn trans en iedereen kijkt me een beetje geërgerd aan maar Molly zegt snel "Wil je beloven om geen contact meer te hebben met Malfoy liefje." 

Ik sta abrupt op en zeg "Nee! Dat kan ik niet! Hij is mijn leven!" "Je mag je niet bij You-Know-Who toevoegen." "Hij heeft alleen iets aan mij als ik levend ben! En ik kan mezelf afsluiten van hem en dan kan hij niks met mij doen." 

Ik kijk ze boos dan. Ze doen precies hetzelfde en dan grijns ik. Een beetje chanteren kan. Ik zeg dan "Als ik geen contact meer kan hebben met Draco, voeg ik me direct bij Voldemort toe." Ik zeg zijn naam extra hard en iedereen hapt naar adem en ik zie Snape grijnzen en hij zegt "Ik zei het, hun twee uit elkaar halen is de grootste fout die je kan maken. Ik ga maar weer eens. Doei." 

Hij staat op en loopt weg. Ik kijk hem na en ik sta nog steeds recht overeind, wachtend tot ik kan toeslaan op de prooi die ik zal aanvallen, die er niet is. En dan wend ik me gelijk kill naar de rest als Snape de ruimte heeft verlaten.

Ze kijken me aan en Moody zegt "Nou, dat is dus ook duidelijk." "Mag ik gaan?" "Natuurlijk." Ik ga weg en wil de kamer verlaten maar ik loop tegen een arm op en zie dan dat die van Sirius is. 

Hij zegt "Wil jij even met mij meelopen?" Ik knik en dan gaan we samen naar een ruimte." Ik zie een reusachtige stamboom op de muur en dan zegt Sirius "Ik kan begrijpen dat liefde je blind maakt, maar ik wil je wel even wat bijbrengen." 

Hij loop naar het einde van de ruimte waar de laatste toegevoegde hoofden staan. Hij gaat eerst naar zijn hoofd die is afgebrand en dan naar zijn ouders. Hij zegt "Ik ben niet in de beste familie ooit opgegroeid. De familie Black staat bekend om de slechte invloed en de beruchte familie." 

Het is stil en dan gaat hij met zijn vinger naar 2 hoofden. Ik lees Bellatrix Lestrange en Narcissa Malfoy. Ik weet al waar dit naartoe gaat en Sirius vervolgt en zegt "Kijk, je bent denk ik wel al bekend met Narcissa. Zij is nog oke vergeleken met haar zus." 

"Narcissa is super aardig! Zij zou geen enkele vlieg kwaad doen!" Ik zie het hoofdje dat volgt al en kijk naar Draco. Hij ziet er eigenlijk nog best wel grappig uit. Dan vervolgt Sirius "Ik kan begrijpen dat Draco Malfoy jou niks gaat doen, en dat denk ik ook zeker niet van Narcissa. Maar Lucius, zijn vader, en zeker Bellatrix....." 

Hij zucht en zegt "Het zijn verschrikkelijk mensen. Bellatrix martelt mensen liever dan dat zij ze vermoord. Als zij ooit vrij komt uit Azkaban dan heb je een groot probleem. Ik weet dat Bellatrix  de eerste zal zijn die zich bij You-Know-Who zou toevoegen. Als dat ooit gebeurd dan heb je een heel groot probleem. En Lucius word waarschijnlijk verplicht om zijn volger te zijn. Zijn huis is een perfecte plek voor YouKnowWho. Hij zal daar vaak verblijven, en als jij net op dat moment bij Malfoy bent zit je diep in de problemen." 

Sirius praat super rustig en dan zeg ik "Ik kan toch ook wat met hem hebben als ik niet naar hem toe ga? Het ging namelijk prima toen Draco bij mij thuis was." "Dat weet ik ook wel, maar hij had You-Know-Who had ook naar jou toe kunnen lokken." 

Ik voel de tranen al prikken achter mijn ogen en ik zeg gebroken "Draco zou nooit hem naar mij laten lokken, nooit." Ik kijk hem verdrietig aan en ik zie wat breken in zich en dan zegt hij "Oke, ga maar. Ik weet dat ik niks meer heb in te brengen." 

Ik ga gelijk weg maar ik draai me toch nog even om en ik zei hem verdrietig bij de muur staan.

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt