18. *\Closer to the truth/*

671 42 5
                                    

"HARRY!" Zeggen Ron en ik in koor. Ik ren naar hem toe en knuffel hem stevig. "Geen.... lu-cht..." Ik laat snel los en vraag dan gelijk "Hoe was het bij professor Dumbledore??"

"Uhm.. nou ja.. nu je het daarover hebt....." Hij kijkt heel verdrietig en voor ik iets wil zeggen zeg Ron snel "Je moet toch niet nablijven?!" Hij schud langzaam zijn hoofd en kijkt nog schuldiger/verdrietiger. "Geschorst?!" Ze ik vol ongeloof.

Dumbledore zou Harry nooit van school trappen. Harry zegt een tijdje niks, haalt dan diep adem zegt dan met een big smile "Ik maakte maar een grapje! Er is niks met mij."

Ron en ik kijken hem boos aan en Harry vervolgt "Grapje? Vergeven en vergeten?" Ron ik kijken elkaar dan aan en geven elkaar dan zo een klein knikje dat alleen als je het weet je het merkt.

We keren ons weer terug en blijven boos kijken "Ik wilde jullie niet boos maken?" Zegt Harry nu bang. Dan glimlachen wij allebei breed en ik zeg "Wat jij kan, kunnen wij ook."

Ron en ik beginnen keihard te lachen na Harry's gezicht en Harry moet uiteindelijk ook meelachen.

Na uitgelachen te zijn en veel nors kijkende gezichten onze kant op gaan we op de bank zitten en verteld Harry over zijn gesprek met Dumbledore.

Maar na een tijdje is mijn aandacht helemaal naar iets anders gegaan en ik zeg afwezig "Ik ben zo terug."

Ze mompelen wat terug en ik sta snel op en ren naar de opening van de Dikke Dame waar Ginny staat. Ik omhels haar stevig en zeg "Waar was je?" "Gewoon even een wandeling?" Zegt ze verbaasd.

"Terwijl er weer een aanval is?! Ben je gek? Je had wel versteend, of nog erger DOOD! Kunnen zijn!" "Hey rustig! Ik weet toch niet dat er zo een aanval was!" "Nee maar wel dat er al 2 zijn geweest. De dader is nog steeds niet opgepakt. Word eens wakker gi..."

ik wilde mijn zin afmaken maar mijn aandacht ging naar iets dat in haar hand was. "Waarom heb je die bij je?" "Gewoon." "Ginny! Je raakt verslaafd aan dat ding. Het is niet meer gezond." "Hoe weet jij dat nou?! Jij bent niet degene die nergens bij hoort."

"Ginny, ik weet dat jij er heel erg mee zit dat je weinig vrienden hebt. Maar dat heb je echt aan jezelf te danken. Als jij dat boek niet had dan had jij nu 10 keer zoveel vrienden gehad. Maar nee hoor jij moet je maar bezig houden met dat boek. Weetje, als je zo door blijft gaan wil ik geen eens vrienden met je zijn. Dan zal ik je niet helpen of waarschuwen. Of je beschermen."

Ik draai me om en ik weet dat Ginny nu aan het nadenken is. "Oke best. Maar bemoei je dan ook echt niet met mij. Ik word namelijk echt ziek van jou."

Nadat ze dat gezegd had loopt ze weg naar de slaapzaal. Ik voel iets breken diep vanbinnen en ik zak door mijn benen.

Ik adem zwaar in en uit en ik voel een hand op mijn rug. Ik sluit mijn ogen van de pijn en zie dan precies dezelfde beelden van de droom tijdens de kerstvakantie. Alleen dit keer zie ik de baby's groot worden. Zoals verwacht zie ik mezelf en Harry, en de andere jongen is Neville!

Er komen allemaal gedachtes in me op. Ik ben zo druk met denken dat ik niet eens merk dat de pijn al aan het zakken is.

Ik kom langzaam weer op de aarde en als ik mijn ogen open doe kijk ik recht in de ogen van George. "Gaat alles goed?" "Ja, prima."

Ik zeg het wel, maar ik voel me heel anders. Ik wend mijn blik van hem af. Dan legt George zijn vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd een beetje op zodat ik hem wel aan moet kijken.

Nu voel ik de angst pas opkomen en hij heeft zo te zien mijn angst in mijn ogen gezien en trekt mij in een knuffel. Hij zegt niks en daar ben ik blij om.

Ik voel me eindelijk echt tot rust komen na de laatste weken. Ik laat zonder dat ik het echt wil een traan vallen en er volgen al snel meer.

Dan laat George mij weer los en zegt "Kom we gaan even zitten." Ik knik alleen maar en ga naast Harry op de bank zitten en George komt aan de andere kant van mij zitten.

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en sluit mijn ogen. Ik hoor vaag op de achtergrond allemaal stemmen. Ik negeer ze gewoon allemaal en na een tijdje val ik in slaap

=•=•=•=•=•=•=•=•=•=

Even een kort hoofdstukje vergeleken met de rest. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden. Ik heb inspiratie voor de volgende delen dus ik zal hoop ik veel uploaden alleen ik beloof niks.

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang