42. *\Finally admit/*

638 40 10
                                    

Ik vertel Hermione alles van hoe het allemaal begon en tegen Ginny en Hermione wat er vanavond was gebeurt.

Het is een tijde stil en dan zegt Hermione "Dus Draco heeft al die spullen voor je gekocht." Ik knik.

Hermione is weer heel lang aan het denken en zegt na een tijdje "Ik weet gewoon niet wat ik ervan moet vinden Ashley, hij heeft me vorig jaar een mudblood genoemd, hij is ons al 2 en een half jaar aan het pesten."

"Dat weet ik, dat is ook de enige reden waarom ik nog niks met hem heb, ik kan het niet verdragen om met hem een relatie te hebben terwijl hij jullie pest."

"Hermione, misschien is het beter als je even gaat. En je weet het he, mondje dicht tegenover de rest. Je hebt het beloofd." Zegt Ginny "Ik houd mijn mond dicht. Ik zie je morgen weer Ashley." En ze verlaat hoofdschuddend de slaapzaal."

Het zeg gelijk als de deur dicht is tegen Ginny "Ik had het voor me moeten houden." "Nee, dit is beter zo."

"Helemaal niet, Hermione gaat er alles aan doen dat ik geen verkering met hem krijg en jij staat gewoon achter mij. En wat nou als ze zich toch verspreekt met Harry of Ron? Dan ben ik hun kwijt als vrienden."

"Misschien moeten we er allemaal even over slapen. Hij had vanavond namelijk wel zich helemaal bloot gesteld tegenover jou. Hij geeft echt om je, anders zou het dat niet vertellen." "Ja daar heb je gelijk in."

Ginny staat op en doet haar pyjama aan. Ze gaat in haar bed liggen en zegt "Welterusten Ashley, ik hoop dat je een beetje kan slapen vannacht." "Jij ook welterusten." En dan doen we allebei onze gordijnen van het hemelbed dicht."

Ik lig maar te malen in mijn bed en kan de slaap maar niet vatten. Ik kan alleen maar aan Draco denken, maar ook alleen maar positief.

Ik denk dat ik het deze week tegen hem ga zeggen, dat ik wat met hem wil. Ik val dan na een uur in een vredige slaap die alleen maar over Draco gaat.

De week liep vlekkeloos. Hermione heeft zich verschuldigd en staat achter elke beslissing die ik maak, Ginny steunt me overal mee, Draco houd ook afstand en heeft geluisterd naar mijn uitbarsting en de andere hebben gelukkig helemaal niks door. De week was gewoon een beetje relaxen, iedereen ging wat huiswerk maken die ik al afhad, elke dag gingen we een potje quidditch spelen en Sirius Black heeft zich rustig gehouden.

We zitten nu bij het vuur van de common room en beetje bij te praten over van alles. Ik heb Draco nog steeds niks verteld en ik denk dat ik dat maar eens vanavond moet gaan doen. hij heeft mij een keer een briefje gestuurd met 'Elke avond ben ik in de astronomietoren te vinden. Als je met me wil praten moet je gewoon daar heen gaan.' Ik denk dat ik vanavond maar eens naar hem toe ga. Ik staar dan naar Harry en Ron die een potje toverschaak aan het spelen zijn, Fred en George die een potje knalpoker spelen, Hermione die aan het lezen is en Ginny die samen met mij met mijn poes aan het spelen zijn. Dan vraagt Ginny "Heb je eigenlijk al een naam voor haar?" "Nee, ik moet er nog steeds eentje bedenken alleen ik kan maar op niks komen." Iedereen stopt dan waar ze mee bezig zijn en dan gaan we met zijn allen een naam bedenken

Na en tijde komen we eruit en gaan we haar Timber noemen. We hadden een beetje een ruige naam in gedachte omdat ze super eigenwijs is. Dan laat ik Timber lekker met Crookshanks spelen gaan wij naar het laatste avondeten voor de hele school er weer is.

We lopen de grote zaal in en iedereen is er al. We nemen plaats en dan wenkt Cedric mij en ik ga naast hem zitten.

We praten wat over hoe wij de vakantie hebben doorgebracht en dan vraagt hij "De vakantie was toch niet zo erg zonder papa?" "Nee, het viel heel erg mee!" "Mooi."

Na het eten staat iedereen op en verlaat de grote zaal. Ik pak Ginny even bij de arm en fluister "Ik ga het nu tegen Draco vertellen, ik denk toch wel dat ik wat met hem wil."

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Onde as histórias ganham vida. Descobre agora