51. *\My birthday!!/*

544 35 2
                                    

Ik word waker en Ginny zegt gelijk "Gefeliciteerd!!!" Ik schrik me dood en moet even op adem komen en zeg dan "Thanks." 

Ze lacht en vraagt "Gaat alles goed?" "Nou uh nee! Niet als iemand je opeens wakker maakt door keihard te schreeuwen 'gefeliciteerd'" 

Ze lacht nog harder en ik zeg "Je begint wel erg te lijken op de tweeling." "Is dit positief of negatief?" "Uhm, positief." Ik glimlach en zij ook en dan sta ik op. 

Dan kijkt ze onder haar bed en pakt daar een pakje vandaan. Ze geeft het aan mij en zegt "Ik wil graag de eerste zijn." Ik pak haar pakje aan en maakt het open. 

Het is een boek en ik blader erdoorheen en zie allemaal foto's van ons. Het begint met ons als baby en gaat door tot een foto die van ons tijdens kerst is gemaakt. 

Er zijn nog heel erg veel over voor de jaren die zullen volgen. Ik sta op en omhels haar stevig. "Heel erg bedankt Ginny." "Ik wilde iets geven wat echt iets betekende. Ik dacht dat dit wel leuk zou zijn." "ik vind het fantastisch!" "Thanks."

Dan kleed ik me aan en gaan we naar beneden. Arthur en Percy zijn in gesprek over het ministerie en Molly is aan het koken. 

Als ik binnen kom zeggen ze vrolijk "Gefeliciteerd!" Ik glimlach en zeg "Bedankt." Ik ga ook aan de tafel zitten en dan stormen er 2 mensen van de trap. 

Ik kijk om en dan zie ik Ron die achtervolgt word door Harry. Ik kijk vragend naar Harry. Gister was hij hier nog niet. Dan kijk ik naar Arthur die me glimlachend aankijkt en hij zegt "Ik heb hem gister bij de Dursleys opgehaald samen met Ron."

 "Ooooh." Dan als Harry mij ziet zegt hij "Gefeliciteerd Ashley." "Dankje Harry." Ron en ik kijken elkaar aan, dan zie ik dat hij naast me kijkt en zegt dan een beetje chagrijnig "Gefeliciteerd." 

"Wat attent van je Ron dat je dat zo vrijwillig zei." Ik kijk op en ik zie dat Fred de trap afkomt en Ron kijkt hem vervloekend uit.

Iedereen is beneden en Molly zet mijn feestmaal op tafel. We beginnen met eten en het is zo lekker. Ik zeg na het eten "Heel erg bedankt voor dit lekkere eten Molly." "Geen dank lieverd. Nou allemaal naar de kamer. Dan ruim ik wel op." 

"Ik help wel mee." Zeg ik oprecht. Molly doet al veel te veel voor mij maar ze zegt "Nee nee, op je verjaardag moet je lekker niks doen."

 "Oke." Ik doe mijn armen in de lucht als overgave en dan zegt Arthur "Ik help wel mee lieverd." Arthur staat op en met een zwaai met zijn wand gaat alles naar de wasbak en Molly doet ook een zwaai en dan gaat de borstel automatisch alles opruimen. 

Harry kijkt fascinerend toe en ik zeg "Wen er maar aan." "Ik had het vorig jaar al gezien, maar het blijft gewoon een wonder. Zeker omdat ik gister nog in het meest muggle huis achtige ding iets ooit was." Ik moet lachen om hem en zeg "Ga je mee naar de bank?" "ja."

We ploffen neer op de bank en dan zie ik al de stapel met cadeautjes op de tafel. Ik kan niet wachten met het allemaal open te maken maar dan word er op de deur geklopt. 

Molly zegt "Ah, dat moeten Amos en Cedric zijn." Ik zit gelijk op het puntje van stoel en dan gaat de deur open en daar staat Charlie. 

Ik ben denk ik nog blijer met dit dan met papa en Cedric. Hij komt binnen en omhelst Molly en Arthur en zegt "Ik wil toch niet de verjaardag van mijn zusje missen?" 

Ik glimlach en Ginny zegt voor de grap "Ik ben niet jarig." "Weet ik toch." Hij haalt Ginny's haar door de war en zegt dan "Ik had thuis een afspraak met een paar vrienden en ik dacht, ik ga  even langs voor de verjaardag van deze kleine hier." 

Ik glimlach en dan zeg ik "Mag ik dan eindelijk de cadeautjes uitpakken??" "Jij bent ook niks veranderd het." Lacht Charlie en ik por hem in zijn zij en zeg "Nee, toevallig niet." Molly komt dan en zegt "Maak maar open."

Ik pak dan het laatset cadeautje uit die ik van Charlie krijg. Ik pak hem open en zie dan 2 super mooie beeldjes van draken. Een Norwegian Ridgeback en een Ukrainian Ironbelly. 

Ik weet gewoon nu al meteen dat ik de Norwegian Ridgeback aan Hagrid ga geven omdat ik van Harry heb gehoord dat hij een keer een drakenei had van dit soort en dat die weg moest omdat je gewoon geen draak kan hebben en dat die toen weg was gegaan naar Charlie. 

Ik vraag dan "Hoe gaat het met de draak die van Hagrid was?" Harry is ook nieuwsgierig en Charlie zegt "het gaat prima met hem. Hij had al heel snel zijn plekje gevonden in de groep en een andere Norwegian Ridgeback had hem gelijk als eigen kind genomen. Hij heeft volgens nu sins een maand ook een vriendinnetje dus dat is ook helemaal mooi." 

"Awh, dat ik zo lief." Zeggen Fred Goerge in koor en ik lach hoofdschuddend.

Molly zegt dan "Eten!" ik kijk verbaasd want het is pas 4 uur maar ik loop naar de eettafel en daar staat een reusachtige taart. 

Er staan 13 kaarsjes op en ik glimlach van oor tot oor. Iedereen gaat aan tafel zitten en krijgt een stukje. We eten het op en ik heb een heel gesprek met Charlie over draken en andere magische wezens. 

Dan word er op de deur geklopt en Molly doet open en dan komen papa en Cedric wel binnen. Ik sta gelijk op en knuffel papa en Cedric bijna dood. Ze lachen allebei en zeggen "Gefeliciteerd kleine." 

"Dankjewel." Ik vraag gelijk "Ben je al beter." "Ja, ik ben vandaag uit het ziekenhuis ontslagen." "Yes!!!" Ik spring in de lucht en knuffel papa nog een keer.

ik lig in bed en kijk naar het plafond. Dit was echt de leukste verjaardag ooit. Papa en Cedric zijn naar huis en ik blijf hier nog een dag zodat ik nog Harry's verjaardag kan vieren en dan ga ik eindelijk naar huis. Dan ga ik over een week naar de quiddtich world cup dus dan zie ik hun weer. Dan sluit ik mijn ogen en val in een slaap waarvan ik wenste dat ik die elke nacht zou hebben.

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin