81. *\Order of the Phoenix/*

482 24 0
                                    

De dagen met Draco waren fantastisch. We kennen elkaar nu echt helemaal door en door en toch komen we weer achter andere dingen.

Draco heeft alles al ingepakt en we zitten in de woonkamer een potje toverschaak te doen. Draco is heel erg vooruit gegaan en hij heeft dit keer gewonnen.

We zitten nu eigenlijk te wachten op Molly tot ze me komt ophalen. Ik had Draco eigenlijk eerder weg willen gaan maar papa heeft al contact opgenomen met Molly dat ze me moet ophalen als Draco er nog was. Dus hij moet wel blijven.

De bel gaat en ik sta op en doe open. Molly staat in de deuropening en ze trekt me gelijk in een knuffel en zegt "Ach, meisje, gaat alles goed?"

Ik frons mijn wenkbrauwen en zeg "Ja?" Ze kijkt me glimlachend aan en zegt "Ben je klaar om te gaan?" "Ja, ik wel. Maar Draco is er nog en zijn moeder is er nog niet."

Molly knikt en gaat dan naar beneden. Ik pak gelijk Grey uit haar kooi en zeg "Vlieg maar naar The Burrow. Ik zal daar straks zijn."

Ik wil haar bijna uit het raam laten vliegen maar Molly houd me tegen en zegt "We gaan ergens anders heen." Ze fluistert wat in Grey haar oor en Grey krijst dat ze het begrijpt en dan zegt Molly, nog even afkeurend kijken naar Draco, "Nu kan ze gaan." Ik knik en laat haar naar buiten.

We zitten allemaal bij elkaar en ik zei Molly's blik in de ogen en zeg gelijk "Molly? Wil je alsjeblieft even meekomen?"

Ze knikt en ik ga met haar naar de keuken en doe de deur dicht en zeg "Wil je alsjeblieft normaal doen tegen Draco? Ik weet dat het moeilijk is en dat hij verkeerde dingen heeft gedaan. Maar als hij met mij in de buurt is zal hij niks gemeens doen. Ik beloof het."

Molly kijkt me aan en zegt "Oke, ik zal mijn best doen." "We hoeven alleen te wachten tot zijn moeder komt. Dan kunnen we weg gaan." Molly knikt en we gaan weer naar Draco toe.

Ik glimlach en ga naast hem zitten en Molly gaat echt heel interesserend met hem praten en het lijkt wel een wonder.

Draco is ook verbaasd en de tijd vliegt voorbij als opeens de bel gaat. Ik ga weer naar de hal en ik doe de deur weer open.

Narcissa staat in de deuropening en glimlacht. Ik zeg "Kom binnen, Draco zit binnen." Narcissa knikt en we gaan naar binnen.

Draco en Molly zijn druk in gesprek en ik glimlach. Draco kijkt haar moeder aan en zegt "Nog even afscheid nemen van Ashley, dan kunnen we gaan."

Zijn moeder knikt en Draco staat op en gaat naar me toe en neemt even apart. Hij trekt me in een knuffel en fluistert bijna "Het was echt super leuk!"

Ik glimlach en zeg "Vond ik ook." We blijven een tijdje staan en dan stopt Draco en hij vraagt "Wanneer kan ik je weer zien?"

"Waarschijnlijk op school pas weer. Papa heeft geregeld dat ik bij de Weasley's blijf de rest van de vakantie." Draco knikt en zegt "Dan kijk ik daar nu alvast naar uit."

Ik lach en zeg "Ik ook." Ik geef hem nog een snelle knuffel en dan pakt Draco zijn tas en zijn broom en dan gaan ze weg.

Ik keer me naar Molly en vraag grijnzend "Was het heel erg?" Molly lacht en zegt "Je hebt gelijk, Draco Malfoy is wat minder erg dan ik dacht. Eigenlijk was het best wel gezellig."

Ik glimlach en zeg "Ik heb zin om weer Ginny te zien!" Ik ren naar boven en kijk nog even of ik alles heb en neem dan mijn spullen mee naar beneden.

Dan vang ik Timber en doe haar in haar mandje en dan zeg ik "Ik ben er klaar voor." "Oke mooi."

Ik wil alles pakken maar ik werk dat het te veel is en dan zegt Molly. Ik ga straks wel even heen en weer. Neem nu maar je belangrijkste spullen mee." Ik knik en pak dan zeker Timber vast en mijn tas waar alles van Cedric in zit.

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Where stories live. Discover now