65. *\Valentine's day/*

481 29 2
                                    

Ik mag eindelijk weer weg uit de ziekenzaal. Morgen is het valentijnsdag en ik wil echt iets heel speciaals doen voor Drew. Hij was er elke dag voor mij en ik wil er ook voor hem zijn.

Ik ga naar de common room en zeg het wachtwoord maar ze blijft dicht en ik herhaal het wachtwoord en dan zegt ze "Dat wachtwoord bestaat niet meer." "Maar ik weet het nieuwe wachtwoord niet want ik ben al een maand ofzo hier niet meer geweest." 

"Ik ga alleen open als je het wachtwoord zegt." Ik zucht en probeer allemaal dingen te bedenken en de dikke dame zegt "Je komt echt niet naar binnen." 

"Maar wat moet ik da...." Dan zegt iemand achter mij het wachtwoord en als ik me omdraai zie ik dat het Harry is. Hij glimlacht en dan gaat de dikke dame open en gaan we naar binnen. 

Ik zeg "Heel erg bedankt Harry." "Geen dank. Maar waarom stond je daar?" "Ik wist het nieuwe wachtwoord niet omdat ik in de ziekenzaal lag." "Oh ja, dat is best wel logisch." Hij lacht en ik ook en ik zeg "Weet jij wat jongens leuk vinden?" 

"Waarom?" Hij kijkt me vragend aan en ik ga dan op de bank zitten en zeg "Ik wil morgen iets speciaals doen voor Drew omdat hij er altijd voor me was deze maand." Hij knikt en dan zie ik dat hij aan het denken is en hij zegt "Als hij echt van je houd vind hij het gewoon leuk om iets met jou te doen. Ik zal gewoon iets doen wat jij leuk vind." 

Ik knik en dan zeg ik "Bedankt Harry." "Geen dank." "En weet je al wat het ei te bieden heeft?" "Half. Cedric heeft me wel wat geïnformeerd maar ik moet het nog steeds doen." "Wat is het dan?" ik ben helemaal nieuwsgierig en dan zegt hij "Volgens Cedric moet ik in het bad gaan van de prefects." 

"Waarom ga je dat niet doen dan?" hij haalt zijn schouders op en ik zeg "De opdracht is al over anderhalve week. Je moet wel voorbereid zijn." Ik ben echt bezorgd om hem en dan zegt hij "Ik weet het, maar het komt wel goed." Ik kijk hem aan en hij zegt "Echt waar." Ik negeer hem dan maar en zeg "Ik ga Drew opzoeken." Hij knikt en dan sta ik op en ga ik naar buiten.

Ik wandel wat over het terrein van de school en dan zie ik Drew lopen. Ik ren naar hem toe en omhels stevig en zeg "Ik ben eindelijk uit de ziekenzaal." Hij draait zich om en kijkt me aan en zegt "Wat mooi!" 

Hij tilt me op en we draaien rondje en we eindigen in een omhelzing en ik zeg "Kan jij morgen ervoor zorgen dat je niks te doen hebt?" "Hhmm, misschien." hij glimlacht en ik kijk terug en zeg "Please?" "Voor jou alles." 

Hij geeft me een kusje op mijn voorhoofd en zegt dan "En waarom moet ik de dag niet helemaal voorplannen." "Dat is een verrassing." Ik por hem in zijn zij en zeg "Dit heb ik heel erg gemist." Hij schiet in de lach en dan zeg ik "Ik zie je morgen, 1 uur s'middags bij de ingang van het kasteel." "Komt goed kapitein." 

Hij doet zijn hand bij zijn hoofd en dan weer ervan af en ik zeg dan "Ik ga de rest zoeken en het goede nieuws vertellen." Hij knikt en zegt dan "Tot vanavond lieverd." "Doei."

Ik sta te wachten bij de ingang en ik heb mijn best gedaan op mijn uiterlijk. Ik ga tegen de deur aan leunen en dan voel ik armen om me heen en ik draai me om en zeg dan "Fijne valentijn Drew." "Fijne valentijn lieverd." 

Hij geeft me een snelle kus en zegt dan "Duuus, waar wil je mij voor hebben?" Ik glimlach en zeg "Kom mee." Ik pak zijn hand en dan verlaten we het terrein en gaan we op weg naar Hogsmead. Hij kijkt me vragend aan en zegt "Waar gaan we heen?" "Naar Hogsmeade." "Aahaa. Nu begrijp ik het, denk ik." Ik lach en zeg "Je weet nog helemaal niks."

We komen in het stadje en ik zie al in de verte de winkel van madame Puddifoot. Overal zijn hartjes en dan andere dingen dat met Valentijn te maken heeft. Dan wil ik het restaurant in lopen maar Drew stopt en leest voor "Madame Puddifoot's tea shop." Ik glimlach en zeg "Kom!" Ik pak zijn hand en dan gaan we naar binnen.

We zitten aan de tafel en hij zegt "Dit is echt geweldig Ashley." "Ik wilde graag wat terug doen nadat je er de laatste weken zoveel voor me was en ik bijna niet voor jou." "Dat was geen enkele moeite." 

Hij pakt mijn hand en zegt "Ik wil gewoon bij je zijn en dat maakt alles goed." Ik glimlach en ik voel dat ik rood word. Dan krijgen we wat we hadden besteld en dan zegt Drew "Aan jou de eer." Ik glimlach hoofdschuddend en neem een hapje van het ijs en hij ook en dan zegt hij "dit is echt geweldig!" 

"Dit is niks vergeleken met wat jij voor mij hebt gedaan." Hij bloost en zegt dan "Je moet weten dat ik heel erg veel van je houd." "Weet ik, en ik hou heel erg veel van jou." We pakken elkaars hand weer en dan zegt hij "Op nog vele maanden." Hij glimlacht ongemakkelijk en hij weet, net zo goed als ik, dat onze relatie waarschijnlijk ten einde is aan het eind van dit jaar. Maar ik hoop wel dat we vrienden blijven.

We lopen naar buiten en dan zeg ik "Dit was echt super gezellig." Hij lacht en zegt "Ja." Ik glimlach naar hem en dan lopen we naar het kasteel. Als we voor de ingang staan zegt hij "Het was een geweldige dag." 

Hij geeft een kusje op mijn voorhoofd en zegt dan "Ik moet naar de jongens. Ze hadden wat georganiseerd." Ik knik en zeg dan "Tot vanavond denk ik maar." "Ja, tot vanavond." hij trekt me in een knuffel, geeft me nog een klein kusje op mijn voorhoofd en loopt dan weg. Ik draai van geluk een rondje en loop dan naar boven.

=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=

Sorry dat het zo lang duurde voordat ik weer geüpdatet heb. Ik was misschien een beetje vergeten om te schrijven. En gister wilde ik wel schrijven maar toen kon ik om te een of andere manier mijn verhalen niet meer openen. Maar hier is die dan eindelijk!

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Where stories live. Discover now