-52-

10.8K 260 21
                                    

MUTLAKA, multimedyada ki şarkıyla okuyun. Biterse başa sarın.  (Blue-Breathe Easy)

Ben yazarken ağlama isteğiyle doldum jsdngdgsj.

Siz hiç aşık oldunuz mu? Ben oldum.

Peki aşık olduğunuz kişi imkansız biri miydi? Benim öyleydi.

Ailenizin ilişkinizi reddetmesi üzerine onlara karşı geldiniz mi? Ben geldim.

Geldim, çünkü ben aşığım. Dışarıdan ne kadar aptalca bir durumda olsakta, ben üvey ağabeyim olacak kişiye aşık oldum. Milyonda bir olan bir durum gibi.

Peki bundan beteri ne biliyor musunuz? Ailenizin sırf bizi kardeş olarak görmesi ve insanların ne diyeceklerini düşündükleri için ilişkinizi kabul etmemesi.

Ama bu biziz ve onlar kabul edene kadar, onlarla konuşmayacağız.

Şuan sadece ikimiz varız ve birbirimize destek olmaktan başka çaremiz yok.

Çünkü biz birbirimize bir söz verdik. Ne olursa olsun hep beraber olacağımıza, karşımıza çıkan her engele beraber karşı geleceğimize söz verdik.

Ve sanırım, bunu başardık.

Bundan sonra nasıl bir hayatımızın olacağını bilmiyorum. Sadece, bunu Louis ile yapmak istediğim. Hayatımın geri kalanının insanların ne dediğini düşünmek istemeden geçirmek istediğim.

Ailelerimizin bizi böyle kabul edip, eskisi gibi olmamızı istiyorum.

Ve olacak biliyorum.

Bizim tek suçumuz aşık olmak.

Kimse aramızda ki aşkı anlayamaz. Zaten aşkı iki kişi dışında kim anlayabilir ki?

Hayatında hiç aşık olmamış insanlar var mıdır? Eğer varsa, bir an önce bunu bir şekilde gerçekleştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır aşka inanmayan ben, en olmadık kişiye aşık olmuş ve dünyamı değiştirmiştim.

Herşey çok çabuk gelişmiş ve hiç beklemediğim bir anda aşık olmuştum.Üvey ağabeyim olacak kişiye.. Bu görünüşte imkansız gibi olsa da aslında değil. Bir anda gelişiyor herşey ve siz farkına bile varmıyorsunuz. Bütün engellere rağmen ayakta durabiliyor, ayrılsanız bile kalplerinizin bir olduğunu bilebiliyorsunuz.

Eğer insanların ne diyeceğini önemseseydik, zaten en başından beri beraber olmazdık. Bizim aramızda kan bağı bile yokken, neden insanlar buna karışsın ki? İnsanlar sadece konuşurlar, konuşurlar ve bir süre sonra susarlar. Bizde bunu bildiğimiz için herkesi karşımıza almıştık. Ve aptal insanların dediklerini umursamamaya karar vermiştik.

Korkuyorduk.

İkimizde.

Impossible is nothing.Where stories live. Discover now