-48-

10.9K 241 65
                                    

Dayanamayıp yine yazdım. Ama bundan sonraki bölüm bir daha ne zaman olur bilmiyorum. O yüzden sormayın. 

İstediğim gibi  bir bölüm olmadı. Baştan yazmayı bile düşündüm ama bir daha yazma zamanım olmaz diye elimden geldiğince iyi birşeyler yapaya çalıştım. 

Ve X kişisini tahmin eden tek kişi oldu @gecenyinekuulum ahaha. Kız resmen hikayeyi çözmüş ya :D Onu sevdiğimi burada da söylemek istiyorum. 

Gerçi hepinizi çok seviyorum. 

Umarım böyle konuyu uzatarak sizi sıkmıyorumdur. 

Ayrıca yorum ve vote istiyorum. Çünkü onlar arttıkça yazma isteyim daha çok oluyor. 

Multimedyadaki şarkıyla okuyuun. (Demi lovato- Skyscraper)

Hayat beklenmedik şeyler çıkarır karşımıza. Beklemediğin bir anda hayatının aşkını bulursun, beklemediğin bir anda sevdiğin kişilerin yanından gittiğini görürsün ya da onları kaybedersin. Ben birini sevdim. Hiç kimseyi sevmediğim kadar sevdim. Başından beri bunun bir hata olduğunu, bana hiç yaşamadığım zorlukları çıkaracağını biliyordum. Ama umursamadım. Beraber engelleri aşacağımıza söz verdiğimizden beri bunların hiç birini önemsemedim. Defalarca ayrı kaldık, ama yine birbirimizden kopmadık. Aramızda ki bağ dışarıdan görüdüğü, herkesin bildiği gibi bir bağ değildi. Onlar bizi en başından beri kardeş olarak bilselerde, biz hiçbir zaman onların bildikleri gibi olmadık. Biz farklıydık. Çok farklı. İlk tanıştığımızda biliyordum, biz asla kardeş olamazdık. Ne onu ben öyle gördüm, ne de o beni.

En başından beri onunla beraber olacağımı biliyordum. Ama korkuyordum, şuan da olduğu gibi. Bizi öğrenirlerse nasıl tepki vereceklerinden korkuyordum. Çünkü bir kardeş, abisine aşık olmaz. Üvey bile olsa.. Çünkü onlar kardeştir işte. Böyle bir şeyin olması milyonda birdir belki.

Bizim herşeyimiz farklı. Aşkımız, birbirimize bakışımız, sevişmemiz, birbirimizi arzulamamız, herşeyimiz. Bir olay olduğunda birbirimize kızsakta tehdit etsekte, yine dönüp dolaşıp kavga etmek yerine beraber oluyorduk. En sevdiğim özelliğimizde buydu.

Ve bizim tek suçumuz, birbirimize aşık olmak.

Üvey kardeşlerin, birbirine aşık olması.

Ve sanırım şimdi yolun sonuna gelmiştik.

Saklanarak, olacaklardan kaçamazsın ufaklık.”

Saklanıyorum evet ama kaçmıyorum. Sadece neden bu noktaya geldiğimi düşünüyorum. Kendimi olacaklara ve karşımdaki kişiyi görmeye hazırdım. Bana bu acıyı yaşatanı görmeye hazırdım.

Gözyaşlarımı elimin tersiyle sildikten sonra oturduğum yerden kalktım.

“Hadi ama ufaklık.”

Sesi tanıyordum. Hemde çok iyi tanıyordum.

Ama onun olması imkansızdı. O her zaman yanımdaydı.

Sırtımı dikleştirip, kapının kilidini açtım. Birkaç yavaş adımla ilerledim ve onu gördüm.

Hayır, hayır, hayır.

Bu kesinlikle bana oynanan bir oyun, bir şaka olmalı.

Şuan tam anlamıyla kilitlendim. Bedenimi hareket ettiremiyor, konuşamıyordum. O ise arsızca bana sırıtıyordu.

“S-sen.” ağzımdan çıkan tek kelime bu olmuştu.

“Evet.” dedi. “Ben ufaklık.”

Impossible is nothing.Where stories live. Discover now