Část 90.

426 26 4
                                    


"Tak tě miluju.." sehnu se a políbím ho. při tom polibku jsem přirazil, a tak v něm byl konečně celý. Po té jsem se ale odtáhl, chytil si ho za boky a začal přirážet. Proboha.. po té době to.. bylo naprosto skvělý!

,,Já tebe...Ahh,'' začal jsem sténat slastí a pak ho oběma rukama chytil za zadek. Tím jsem mu pomáhal pěkně přirážet...Jo, sex mi chyběl.

Naše vzdechy a sténání zaplnili mistnost a my se bezstarostně oddávali naší touze. když mě chytil za zadek, zrychlil jsem a, což jsem nečekal, začal díky jeho pomoci přirážet i tvrději, jak mě k sobě vždy přitiskl. v tomto směru jsem se jím nechal vést. chtěl jsem vědět, jaké má v tomto směru chutě.

Nakonec jsem ho jednou rukou chytil za lopatky a natiskl ho ma sebe tak, že se položil. Tím se mu moje chlouba třela o břicho, jak se hýbal.

když mě k sobě přitiskl, zapřel jsem se rukou vedle něj a tou druhou mu tiskl jeho nohu k tělu. cítil jsem jeho erekci mezi námi.. tak tvrdou a horkou... je mi jedno jak, ale dnes si prostě musí i on vzít mě.

,,M-miluji tě,'' vykřikl jsem a s jeho jménem na rtech jsem začal stříkat. Ani nevím, kde se toho vzalo tolik... I když popravdě jsem neměl sex tak dlouho, že se až divím, že nemám modré koule.

"Erede... i já t-ebe!!" vykřiknu a udělám se hned jak se kolem mě jeho dírka stáhne. Aniž bych z něj penis vytáhl, položil jsem se na něj a oddechoval. když jsem se z toho trochu zmátořil, pohladil jsem ho po tváři a políbil na krk. "Páni.. heh, z tebe by se dalo dojit." uchechtnu se tiše


Oddechoval jsem a zíral do stropu. Nakonec jsem se na něj podíval a usmál se.
,,Aspoň vím, že jako kráva bych všechny uživil''

"Jak všechny? Jen mě." uchechtnu se a políbím ho. Pak se pomalu odtáhnu. "No, a teď máš povinnost mi to během dne oplatit, protože já bych tě potřeboval taky cítit v sobě." Lehnu si vedle něj, a obejmu ho.


Sáhl jsem po svém triku a všechno do něj utřel.
,,Jdu se rychle opláchnout...udeláš nějakou snídani? Půjdeme pak nakoupit...'' pousmál jsem se a pomalu vstal z postele.

"Jasně že jo." souhlasím a také vylezu z postele. natáhnu si trenky a jdu udělat něco k snídani. mh.. asi se budeme muset teď spokojit s chlebem, máslem a salámem.

Dal jsem si rychlou sprchu a triko od semena hodil do pračky. Usušil jsem se, natáhl tepláky a šel pomalu za Akim do kuchyně. Když jsem viděl, že si mě nevšiml, zezadu jsem ho pevně objal.

už jsem měl hotovo když mě objali ty známé pevné ruce. téměř ihned jsem se na něj natiskl zády a po rukou ho pohladil. "Už můžeme ke stolu. mám hotovo." zvednu k němu hlavu s úsměvem.

,,Jo...'' hlesl jsem a i přes to ho nepustil.
,,Celou dobu jsem nad tím přemýšlel...Ale musím ti to říct nahlas...Hrozně jsi se změnil...zmužněl, zmohutněl...''

"Oh.. no." odmlčím se na chvíli a podívám se před sebe. "Když jsi tu nebyl, musel jsem se aspoň trochu vrátit do starých kolejí. Trénoval jsem s Jurem, a začal lovit démony, ale v noci což.. prakticky žádný démon nečekal. Zabíjel jsem je ze zálohy, ale chtěl jsem mít jistotu že bych se ubránil, kdyby něco nevyšlo. No, to je teď ale jedno. spíš mě zajímá.. no.. vadí ti to?" Šeptnu poslední větu s obavou.

,,Aha...'' zmohl jsem se jen na to.
,,Nevadí mi to. Vůbec ne...Jsi najednou takový...pevný a šlachovitý...I tvoje chování je takový víc chlapský. Víš co...pořád si to všechno vyčítam a když vidím, jak jsi se změnil mi prostě dochází, jak dlouho jsem byl pryč,'' hlesnul jsem a následně vydechnul.
,,Ale to je jedno, jdeme jíst,'' usmál jsem se a políbil ho na ucho.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now