Část 66.

1.2K 132 13
                                    

- Je 24.12. a to znamená....  Veselé Vánoce Všem!
Všem přeji spoustu nádherných dárků pod stromečkem, lásky ať už v rodině nebo i jinde, pohodu a splněná přání.  A užijte si tenhle dáreček!!!!
---------------------------------------

"Chápu to moc dobře!!!" Zařval jsem za ním. "Sakra..!" Zavrčel jsem pro sebe a aspoň pomohl té dívce na zemi. Pak jsem si vzpomněl na ten prášek od Tatoa. Ale.. ty vedlejší účinky... Rozhodl jsem se to risknout. Vzal jsem si ten prášek a doufal že zabere rychle.

Přistál jsem někde na kraji města...Asi. Hned jsem si vyhlídl pár lidí. Mlsně jsem se olíznul a hned už jeden ležel na zemi. ,,Ahoj fešáku,'' zazubil jsem se, když jsem mu na hruď položil ruku. ,,Sbohem,'' uchechtl jsem se a moje ruka začala sát jeho životní energii.

Cítil jsem jak peří na mých křídlech roste ale bylo to příliš pomalu na to abych se dostal k Eredovi... Povzdechl jsem si a raději šel domů.. než se projeví ty vedlejší účinky.

Vzal jsem si ještě tří dalších lidí a pak se konečně dostal z toho pocitu... Pocitu hladu a chtíče. Prohrábl jsem si vlasy a sesunul se na zem podél zdi. ,,Kokote,'' zanadával jsem si.

Došel jsem domů a cítil jsem silné teplo... Jakoby v sobě. Taky mi hořeli tváře. Ale cítil jsem se dobře. "Aki, kde máš Ereda?" Vyšla z poza rohu Hina. "Nezvládl jsem ho zadržet.." Šeptl jsem. Začalo mě... Tak zvláštně šimrat v podbřišku. Kruci!! "Půjdu si lehnout. Prosím, nech mě o samotě." Řekl jsem a hned na to se v pokoji zavřel.

Po chvilce jsem se zvedl a letěl domů. Musím se mu omluvit. Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. ,,Akii? Hinoo? Jste doma?'' houknul jsem a z kuchyně se ozvala Hina.
,,Šel si lehnout!... A ty jsi v pohodě?'' zeptala se. Jen jsem jí brouknul nazpět, že je všechno v pořádku a šel do pokoje.

Zhrozil jsem se když mi došlo jaký vedlejší účinky na mě má ta tabletka. Peří už jsem měl z části dorostlé ale 'rostl' mi i problém mezi nohama. V duchu jsem na tu blbou tabletu nadával!! Teď jsem ležel břichem na posteli přikrytý dekou a rozmýšlel se jestli... si mám prostě ulevit...
Když jsem si chtěl zajet rukou do kalhot abych to měl za sebou, cvakli dveře a tak jsem se zastavil. "Hino, říkal jsem že chci být sám." Otočil jsem hlavu ale byl tam Ered. Naprosto jsem zrudnul.

,,Klídek, to jsem já,'' zamumlal jsem a zavřel dveře. ,,Chci se ti omluvit,'' vydechl jsem a sedl si na kraj postele.

"Uh-uhm.. to.. je dobrý." Vydechl jsem a přivřel oči. "Chápu že jsi démon a že... Občas prostě musíš... Jen.. nemůžu si zvyknout na to že jsem rozmezí mezi démonem a andělem... Stále mám potřebu lidem pomáhat a chránit je před démony." Šeptl jsem ale tak, aby mě slyšel.

Lehl jsem si na bok čelem k němu a pohladil ho po vlasech. ,,Budu se snažit to krotit...'' pousmál jsem se, pak ho přitáhl k sobě a políbil ho. ,,Slibuju.''

Polibek jsem mu oplatil a usmál se. Ale i tak jsem byl ztuhlý z nervozity. Co si o mě bude myslet, když jsem se ho snažil venku zastavit a teď jsem tady kvůli blbému prášku s erekcí tvrdou jak kokos?! Schoval jsem si rudou tvář k jeho krku.

,,Děje se něco?'' zeptal jsem se starostlivě a zabořil hlavu do jeho vlasů. Přitáhl jsem si ho k sobě blíž a pak jsem otevřel oči. Hm...

Pánví jsem se od něj odtáhl co to šlo ale jeho přítomnost mi byla víc než jen příjemná. Už jsem se ani nezlobil.. vlastně ani předtím. Jen mě to mrzelo. "Jen... Ale nic." Přitáhl jsem si křídla víc k tělu a pohladil ho po tváři. Zítra už... Budu moct létat. Možná už dnes večer.

,,Jen co? Řekni... Víš, že mně můžeš říct všechno...'' vydechl jsem a pohladil ho po vnitřní straně křídel, přičemž jsem mu ještě vtiskl polibek do vlasů.

Zachvěl jsem se když mě pohladil po vnitřní straně křídel. "Je mi to blbý... Vzal jsem si ten prášek na růst peří... A projevili se vedlejší účinky.." snažil jsem se to vzít kolem horké kaše.

,,A? Je ti dobře?'' zeptal jsem se starostlivě a stále ho nežně hladil po vnitřní straně jeho křidel.

"Erede.. ty víš co mi tohle dělá.." Šeptl jsem ale.. vždyť je to jedno. Přitiskl jsem se k němu a zašeptal mu do ucha.. "Víš... Díky tomu prášku... S-stojí mi..." Objal jsem ho křídly a zavřel oči.

Jen jsem se pousmál a zvedl mu hlavu. ,,Nemáš se za co stydět,'' usmál jsem se a políbil ho. ,,Chceš pomoct?''

"Jen.. je mi to divný když.. za to nemůžeš ty." Pousmál jsem se a polibek mu oplatil. "Jestli se na to cítíš, zlato." Broukl jsem.

,,Já vždy...'' usmál jsem se, vzal jeho hlavu do dlaní a začal ho líbat. Při tom jsem ho k sobě natiskl celým tělem.

Zapojil jsem se do líbání a začal ho Hladit po hrudi. Já... Nemůžu dělat nic jiného než ho milovat. I když je démon, je pro mě dokonalý. "Děkuji." Šeptl jsem mezi polibky.

,,Neděkuj,'' šeptl jsem nazpět. ,,Miluju tě.'' Po chvilce líbání jsem ho přetočil na záda a sundal mu triko. Pak jsem se začal věnovat jeho krku.

Vzdychl jsem když se začal věnovat mému krku. Vsunul jsem mu ruce pod tričko a Hladil ho dokud jsem se nedostal k jeho bradavkám přes které jsem palci přejížděl a dráždil je. "Taky.. hhmm... Tě miluju.. Erede~"

Zavzdychal jsem a lehce se zachvěl, když mi bradavky začal dráždit. Já jsem ho jen chvíli kousal po krku a moje koleno se zasunulo do jeho rozkroku, kde jsem s ním začal hýbat.

"H-aahhh...!!" Zavzdychal jsem a vjel mu jednou rukou do vlasů za které jsem ho lehce zatahal. tou druhou jsem ale stiskl jeho bradavku a zatáhl.

,,Mmmmhh~'' mručel jsem a moje chlouba se začala docela rychle zvedat. Po malé chvilce moje koleno nahradila moje ruka, která ho hladila, zatím, jen přes tepláky.

Přivřel jsem oči, trochu pokrčil nohy a rozkrokem se natiskl na jeho ruku. "E-rede.. potřebuju tě.." Šeptl jsem se značným vzrušením v hlase. Zbavil jsem ho trička a stáhl si ho do polibku.

Do polibku jsem se pousmál a pak se do jeho pusy vkradl jazykem. Rukou jsem se začal dobývat do jeho kalhot a když se mi to povedlo, zajel jsem rovnou pod trenky.

Pootevřel jsem ústa a jazykem se otřel o jeho. Když se rukou dostal k mé erekci, napnul jsem se v očekávání a jednou rukou ho hladil ve vlasech.

Začal jsem mu pomalu honit a oddechoval jsem do jeho úst. ,,Jsi...mh...Dokonalej,'' zašeptal jsem a odtáhl se od něj. Stáhnul jsem mu kalhoty i s trenkama a jazykem putoval po jeho těle až dolů.

++++++++++++++++++++++++++++

- Tak, a máme tady sexy obrázek Ereda
Od dandie01.

- Tak, a máme tady sexy obrázek Ereda Od dandie01

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

- Moc za obrázek děkujeme!! :3

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें