Část 13.

2.1K 235 70
                                    


Snažil jsem se být zticha. Prostě tady nevzdychat a nekroutit se ale šlo to sakra těžko a... měl jsem chuť se o jeho ruku otřít víc ale... jsme přeci nepřátelé... tak... tak to vždycky bylo... c-co se změnilo?

Rozepnul jsem mu kalhoty a hladil ho přes boxerky. Jednou rukou jsem mu zase stiskl bradavku a hlasitě jsem vydechl. Líbí se mi to...

Snažil jsem se odolávat tomu všemu ale... to vzrušení mě pohlcovalo jako nějaká vražedná bažina. "E-Ere..de..!" Zasténal jsem tak tiše jak jsem jen zvládl. 

Zbavil jsem se i boxerek. Ležel pode mnou... nahý a rudý. Nemohl jsem odolat. Chytil jsem ho a začal mu svojí rukou pomalu dělat dobře. 

Vyjeveně jsem sledoval jak mě milované boxerky opouštějí a mé erekce se ujal on. Zakousl jsem se do svého zápěstí abych nevydal ani hlásku. Dařilo se pokud podivné kňourání nepočítáte. To dlouho nevydržím...!!!

Místo mojí ruky přišla pusa. Nejdřív jsem obtočil špičku jazykem a až pak si ho zasunul do pusy. Jeho výraz byl k nezaplacení.

Ruka zmizela a ...vzal si mě do pusy?!! Zas jsem vykulil oči a hned na to si je zakryl rukama. Díky tomu steny opouštěli mé rty vždy když se pohnul. Ale aspoň jsem to neviděl!!

Postupně jsem zrychlovat a cítil jsem, jak se mu zvedá tep. Pokračoval jsem a zavřel oči. Počkat...Eh?! Co dělám?!

Vůbec mě nešetřil. Nebo prostě nic nevydržím... ale rychle jsem se blížil k vrcholu a... s jeho jménem na rtech jsem ho i dosáhl. Ah, bože! bože!! bože!!!

Chvíli jen zatínal svaly a pak moje ústa zalilo horko. Tak brzo? Pousmál jsem se a spolkl to, co mi nadělil. ,,Tak co Aki," vydechl jsem a odkryl mu oči.

Muselo se ze mě úplně kouřit. "C-co ja-ko?" Uhl jsem mu pohledem. Tohle přece nemůže být pravda... určitě se mi něco zdá... Tohle celý je tak divný..

Usmál jsem se na něj a hned na to mě chytlo rameno. Zasyčel jsem a pevně se chytil. Do prdele, bolí to víc než před tím.

Všiml jsem si toho úsměvu a zahřálo mě u srdce ale pak se chytil za rameno. Asi ho to hodně bolelo. "U-ukaž.." Posadil jsem se, zakryl se kusem peřiny a opatrně ho chytil za rameno. "S-s tím trikem ti moc nepomůžu.. překáží.." Řekl jsem stydlivě a začal mu triko sundavat.

Pomalu jsem si sundal triko a podíval se mu do očí. ,,T-To nemusíš," vydechl jsem a zase jsem se za rameno chytil. Děsně to pálilo, a já vůbec nevím proč. 

"Já vím." Řekl jsem jistě a začal mu sundavat obvaz který si očividně ani jednou nevyměnil. "Jsi pako." Nechal jsem si narůst křídla abych mohl využít všechnu svou sílu a začal rameno léčit. Tentokrát odhodlaný dokončit to.

,,Aki..." sklopil jsem pohled a hlavou se mu opřel o rameno. Pako?! Pfff... Já nikdy. Vždycky jsem si byl jistý tím, co dělám... teda do dneška.

Soustředil jsem se na léčbu. Po mém smíření a uvědomění toho, že boj není moje parketa mi to šlo líp. Usmál jsem se pro sebe a... pak mu dal jemný polibek na krk. Najednou jsem se o něj chtěl postarat...

Vykulil jsem oči, když mě políbil na krk. Vydechl jsem a zdravou rukou ho objal. Pohladil jsem ho po křídle a pomalu jsem zavřel oči...

Lehce se mi křídla zachvěla když na ně sáhl. Bylo zvláštní cítit na nich dotek cizích rukou. Rameno už jsem téměř zahojil a tak jsem se musel usmát. Bylo to pro mě takové malé vítězství.

Bolest už pomalu ustala, ale na mě padla únava. To je už po druhé, co mám chuť spát. Ale nemůžu... nechci spát.

Bude tam mít jizvu... ale už to je v pořádku. Naklonil jsem hlavu abych se na něj podíval. Vypadal unaveně a padali mu víčka. "...Erede? Chceš... spát?" Pohladil jsem ho po zádech. 

,,N-Nechci..." podíval jsem se do strany a přejel si prstama po rameni. ,,Díky..." řekl jsem a lehounce se zamračil. Tenhle den začíná být...co začíná, on už je divný.

"To nic.." Koukl jsem do strany. Nevím jak se mám chovat... "Uhm... nepodal bys mi moje... boxerky?" Necítil jsem se zrovna nejlíp když jsem byl před ním nahý.

,,Jo... jasně..." Zamrkal jsem a podal mu je. Zívl jsem a podrbal se na zátylku. Pořád mám trochu mokré vlasy... zavřel jsem oči a vydechl.

Nandal jsem si boxerky a trochu si oddechl. "Díky... Nechceš... něco?" Ptal jsem se a snažil se nemyslet na to co se před chvílí stalo. Bylo to prostě zakázaný, nepřirozený a hlavně mě děsilo pomyšlení na to, co by se stalo kdyby na to přišel můj pán... je spravedlivý a správný vůdce ale zápletky s druhou stranou netoleruje.

,,Nechci Aki, díky," odsekl jsem a pevně jsem ho objal. Venku zahřmělo a já se díval ven oknem, které bylo za jeho zády. Za to, co se stalo, by mě Pán sežral.

Zas jsem se prudce nadechl ale tentokrát kvůli tomu, že jsem se trochu lekl. Objetí jsem mu opětoval a nejistě kolem něj obtočil i svá křídla. Z toho bude průser...

Chvíli jsem váhal, ale stejně už to horší byt nemůže. ,,Asi jsem...se do tebe zamiloval," zamumlal jsem nesrozumitelně. Tohle se Pan ani dozvědět nesmí 

C-Co? nejsem si jistý jestli jsem mu dobře rozuměl. On... mě? "T-To... to nejde... to přece.." Nevěděl jsem jak dál. Asi... asi jsem to cítil... taky.

,,Hm... vím, že to nejde." Nějak mi nedocházelo, proč mumlám. Možná jsem naštvaný sám na sebe. Nikdy jsem na sobě nedával moc znát emoce.

Najednou mi to bylo líto. Zavřel jsem oči abych sebral trochu odvahy. "Já... asi jsem.. se taky zamiloval..." Přiznal jsem a neubránil jsem se popotáhnutí. Měl jsem na krajíčku. Ztěžka jsem polkl a odtáhl se od něj. Tohle se i pro dobro nás dvou musí utnout. Opravdu se mi chce brečet kvůli démonovy... takový zvláštní zvrat.

Podíval jsem se do strany a zamračil jsem se. Jsem nasranej. Sám na sebe. Podíval jsem se na něj nějak všiml si, že mu slzí oči. ,,Hej...co je?"

Zakroutil jsem hlavou a objal se křídly. "Proč... Proč jsi mi to udělal...?" Zašeptal jsem téměř neslyšně a zavřel oči ze kterých se už hrnuli slzy.


***


Tak jak se vám to líbilo? :3 Čekali jste víc? :D Ha! Ne! Ještě ne!

Napište nám vaše plánované plány na mé zabitíí a Hvězdička by nikomu neuškodila :3

Pa zítra!! x3

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now