Zatracen Pro Lásku - Info.

5.8K 291 17
                                    

Anděl-Strážce / Hajime Aki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anděl-Strážce / Hajime Aki.
20 let.
169 cm.
(Já, Dezzinou) Bude psán Slabě.

"Jsme obyčejní lidé kteří si už prošli smrtí ale Nejvyšší si je z nějakého důvodu vybral do svých služeb. Nikdo neví podle čeho přesně vybírá ale základ si asi dovedete představit. V našich řadách jsou z první a nejvyšší sféry serafíni. Druhou sféru představují archandělé a já jsem anděl z třetí sféry. Jen my, nejnižší andělé, máme dovoleno žít přímo mezi lidmi protože na řád světa máme nejmenší dopad a když si necháme 'narůst' křídla, lidé nás nevidí, ale občas se najde pár jedinců kteří mají schopnost nás i tak vidět. Jinak by jste o nás vůbec nevěděli. Sloužím jako anděl už sto let takže kariéru teprv buduji... Mým úkolem u andělů je rozveselovat smutné a zachraňovat sebevrahy. Dělám to tak že jim předávám svojí pozitivní energii a šeptám jim něco hezkého, něco co je odradí od jejich rozhodnutí. Jiným způsobem zasáhnout nemohu a je to velmi vyčerpávající. Vypadám stejně jako v době, kdy jsem zemřel takže pro lidi nejsem tak starý."

Démon-Děs / Rancis Ered

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Démon-Děs / Rancis Ered.
23 let.
187 cm.
( Touru-sama ) bude psán Tučně.

"Náš život byl plný zločinů, bídy a utrpení. Naší zábavou je dělat lidem ze života peklo. Já sám už jsem zavinil pár úmrtí. I třeba jen tak, že jsem někoho pobídl k vraždě druhého. Jsme přesný opak těch holubů, co nám ztěžují naší práci. Nikdy mi to s nimi nedělalo extra velkou potíž. Naše boje s anděly jsou ne vždy dramatické. Každý náš druh má jiný způsob boje s anděly. Já sesílám žal. Kolikrát tak silný, že už anděl nemá sílu bojovat. Kolikrát je lepší zabít jeho a pak donutit člověka k sebevraždě. To je zábava, jakou si představuji já. Svou energii získávám z lidského smutku, stresu a neštěstí. Teď je jednoduché ji získat, protože lidi jsou vystresovaní v jednom kuse. Dělá mi radost, jen tak se mezi nimi procházet, nebo sedět na římse a pozorovat je. Jednou to dotáhnu na post Pravé ruky svého Pána. Budu stejně mocný jako on. A společně se zbavíme všech andělů, kteří nám padnou pod ruku. I když mi jeden bastard do teď dělá docela problém."

- Andělé i Démoni mají svou lidskou podobu. V té pravé je lidé nevidí (Občas se ale najdou tací, kteří je vidí i tak.). Vycítí a vidí je zvířata.

- Jsou rozděleni do skupin.
Andělé: První sféra/Serafíni,
Druhá/Archandělé,
Třetí/Strážci.
Démoni: Klamači, Děsové, Falešní bohové.

- Každý anděl i démon má u sebe předmět který se v případě potřeby změní na zbraň.

- Každý člověk má na celý život svého osobního Strážce o kterého ale může přijít.

- Andělé lítají téměř neslyšně díky opeřeným křídlům, zatím co letící démon s plachtovými křídly je dobře slyšet. Naopak ale tmavá křídla démonů splývají s tmou noci. Andělé se díky bílím křídlům dají ve tmě lehce najít.

Tímto chci oznámit, že další díli se pomalu blížííí :3

a To bude asi vše důležité :D

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now