Část 68.

1.5K 148 16
                                    

- Včera jsem si to nějak připravil ale zapomněl vydat :'D takže se omlouvám.
Užijte si tedy poslední kapitolu před tou Pauzou ;)

Byla tak nadšená...Ani jsem si nevšiml, kdy si stihla vzít věci. Děsí mě. Nespokojeně jsem zamručel a následoval jí ze dveří.

,,Aki bude nadšenej! Budeš vypadat skvěle,'' zahihňala se a já zarazil ruce do kapes.

Když jsem se probudil, nikdo nebyl doma. Pokrčil jsem nad tím rameny a šel připravit pořádnou snídani pro nás všechny... To se trochu zvrtlo a já k tomu začal tvořit i bábovku.

,,Vypadáš skvěle,'' culila se Hina a já si připadal... divně... Černý kahoty s páskem, šedivý triko a přes to hozenou černou mikinu. Ty boty vypadaly ale dobře, to se musí nechat.
,,Pojď!'' pískla, chytila mě za zápěstí a já se nechal táhnout.

Vše bylo hotové... Já byl najezený a teď jsem se rozvaloval na gauči přikrytý křídly a sledoval zprávy.. pak jsem si začal sahat na malé rohy na své hlavě. "Mmm.. stejně to je divný." Broukl jsem s povzdechem.

Hina mě táhla domů... doslova. Držela mě za zápěstí a já sledoval její záda. Tavě modrý džíny, černý pásek, šedivý triko, přes které jsem měl hozenu černou mikinu a černočervený boty... Hina tomu nějak nadávala, ale na to si nevzpomenu. Vypadám... jinak... Arhg.

Po chvíli jsem si vyhrnul tričko a Koukl pod už slabou vrstvu obvazů. Vykulil jsem oči když byla rána pryč. "Wau." Usmál jsem se a obvazy si sundal. Byl to skvělý pocit.

Rozrazila dveře, ve kterých mě pustila a já se ve futrech jako blb zastavil. Mně je divně!

Uslyšel jsem dveře. Usmál jsem se a už doslova vletěl na chodbu. Tam jsem dopadl na nohy a usmál se na... Strašně sexy Ereda. "No... Páni. Uhm, sluší ti to." Usmál jsem se a lehce zčervenal. Pod tričkem se mu krásně rýsovaly všechny svaly a vypadal prostě... Úžasně. Ale to on určitě ve všem.

S lehce růžovými tvářemi jsem odvrátil pohled a zarazil ruce do kapes. ,,Pf...'' na víc jsem se nezmohl.

,,Sluší mu to! Že jo že jo že jo,'' poskakovala Hina vedle Akiho a já se lehce zamračil. FURT JE MI DIVNĚ!

"Jo. Moc mu to sluší." Potvrdil jsem Hině a přišel k němu. Objal jsem ho a pak mu dal pusu na tvář. "Udělal jsem snídani jestli máš hlad."

,,Uhmmm...'' zamručel jsem, pak na něj otočil hlavu a letmo mu dal pusu. ,,Já? Ty se mě ptáš, jestli mám hlad? MĚ?''

"Já ti říkám že si můžeš vzít kolik chceš." Uculil jsem se a i s Hinou ho dovedl do kuchyně kde si prostě mohli vzít cokoliv z toho co jsem udělal.

,,Jsi miláček,'' zavrněl jsem a dal mu pusu na ouško ještě před tm, než jsem začal jíst.

"Tvůj." Broukl jsem. "Zlato, půjdu jen před dům. Chci si konečně trochu protáhnout křídla." Políbil jsem ho a odběhl.

Jen jsem přikývl a po chvilce dojedl. Podíval jsem se na Hinu a odfrknul.

,,Nečuč tak, potřebovals to.''

Protočil jsem oči a prohrábl vlasy.

,,A snaž se vypadat šťastně...Už kvůli Akimu,'' dodala a já nafoukl tváře. Ona moc dobře ví, že kvůli němu udělám cokoliv...A mám jeden skvělý nápad.

Venku bylo krásně. Hluboce jsem se nadechl a vzlétl. Byl to tak úžasný pocit, moc mi to chybělo. Nejdřív jsem letěl rychle nahoru a pak jsem si užil chvíli volného pádu. Pak jsem si jen tak klidně kroužil nad domem a užíval si vítr ve vlasech.

Poprosil jsem Hinu o nějaké jídlo a já šel balit pár věcí. Snad mu to udělá radost.

Nakonec, když jsem se aspoň trochu vylítal, jsem přistál na střeše a užíval si ten výhled.

,,Hele Hino, pokud to klapne, tak budeme pryč tak dva dny. Mám tě rád, pa,'' řekl jsem, když jsem si od ní vzal jídlo a dal jí pusu na čelo. Vyšel jsem před dům, vyvolal křídla a vyletěl na úroveň střechy. ,,Tady tě mám.''

Uculil jsem se když jsem viděl před sebou Ereda. "Ano tady. Našel jsi mě." Zvedl jsem se, skočil a přiletěl těsně před něj.

,, Máš chuť na výlet?" Usmál jsem se a políbil ho.

"Ty se ptáš??" Uculil jsem se a obtočil mu ruce kolem krku. Polibek jsem mu oplatil.

,, Tak poleť, " zazubil jsem se a letěl pomalu vpřed

Uculil jsem se a letěl za ním. "Můžu vědět kam letíme?" Broukl jsem a naschvál letěl kousek pod ním.

,, Uvidíš..." usmál jsem se a tak tak se vyhnul sojce. Já se lekl ptáka... Vážně?!

Musel jsem se uchechtnout. "Pozor, Na obloze nelítame sami." Letěl jsem před něj a párkrát si udělal otočku do stran. Měl jsem potřebu blbnout.

,, Máš nějak moc energie," zasmál jsem se a začal praštěně lítat s nim. Bylo to i celkem fajn.

"Jen si zas užívám letu. A tvojí přítomnosti." Uchechtl jsem se a užíval si to i dál.

V letu jsem ho rychle políbil a usmál se na něj. Poslední dobou... Pominu-li ten incident, si připadám jako andílek.

Musel jsem se uculit. Město už bylo za námi a já si až teď uvědomil že jsem se nerozloučil s Hinou... Ohlédl jsem se za sebe na vzdalující se budovy a doufal že Hina bude v pořádku.. musí být.

,,Na co myslíš?'' broukl jsem, když jsem se dostal do jeho úrovně. Před náma už se pomalu, ale jistě, objevoval horizont, ve kterém se tyčily hory.

Tiše jsem si povzdechl a podíval se na něj. "Jen si dělám starosti o Hinu... Teď už neucítím jestli jí něco hrozí." Přiznal jsem a prohrábl si vlasy které už tak dost cuchal vítr. "Ale určitě to bude dobrý.. jen si musím zvyknout že to je jiný než dřív." Pousmál jsem se.

,,Všechno bude v pořádku, o to se postarám,'' usmál jsem se a chytil ho za ruku. ,,Nebolí tě křídla? Nechceš chvíli pauzu?''

Uculil jsem se když se o mě staral. "Ne dobrý. Nepoužívám na let tolik síly jako vy démoni, navíc spíš plachtím když nemusím být rychlý. unavím se až později. Ale Děkuju zlato." Vyletěl jsem těsně nad něj, opatrně a pomalu mu zaklonil hlavu a políbil ho. Pak jsem letěl zas vedle něj.

Usmál jsem se, přičemž jsem ukázal zuby. Tenhle úsměv nemám často...Ale tohle mě k němu donutilo. ,,Ale já si musím dát chvíli oddych...'' broukl jsem a přistál na jedné mýtince, kde jsem hned složil křídla k tělu.

Bez zbytečných otázek jsem přistál u něj a dal si pár neposlušných pramenů vlasů z tváře. "Nechceš si sednout? Ke mě?" Uculil jsem se, posadil se na krásné místo a poklepal před sebe abych mu pak udělal pohodlné opěradlo.

Sklonil jsem se, políbil ho a pak si k němu sedl. ,,Neboj se, nebudeme tu dlouho."

"Mě to nevadí." Broukl jsem a začal mu prohrabovat vlasy. Taky jsem mu dal pusu na krk.

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now