Část 23.

2K 192 37
                                    

-Večerní dávka závisláčci!! x3

Pomalu jsem ho z něj vytáhl a popadal dech. Povolil jsem a položil se na něj. To, co se teď stalo... Nedokážu pobrat ani já sám.

Zavřel jsem oči a pomalu ho objal. Objal jsem ho jakoby byl pro mě to nejcennější. Divil jsem se sám sobě ale už se stalo tolik zvláštních věcí, že jsem to neřešil. Hold jsem asi pošpiněný anděl.

Pořád jsem oddechoval a pak mu dal lehkou pusu na krk. ,,Miluju tě Aki..." Nedokážu to říct, aniž bych mumlal anebo se nedíval jinam. Je to divný, nikdy jsem nezažil lásku.

Musel jsem se usmát a prohrábnout mu vlasy. "Taky tě miluju, Erede." Samotného mě udivilo s jakou jistotou jsem to řekl. Ale mi andělé se prostě řídíme hlavně srdcem. Tak to funguje. Co řekne pán, to je pravidlo. Co řekne srdce, to je svaté. Proto mě má situace tak trochu děsí.

,,Mhhh... Víš, že bych z tebe teď měl rvát vnitřnosti a dělat si tvoje křídla na BBQ?" Uchechtl jsem se a nadzvedl se tak, abych mu viděl do očí.

Trošku uraženě jsem našpulil pusu. "Tak to udělej rychle a nebo mi to ani nepřipomínej. Ani nevíš jak se bojím, že se mi to fakt stane." Taky jsem se mu podíval do očí a hned na to se usmál.

,,Mám to udělat?" ušklíbl jsem se a zvedl obočí. ,,Můžeš si i vybrat koření," uchechtl jsem se a prohrábl si vlasy.

"Přírodně jsem ti nechutnal?" Zabrblal jsem a zas se zadíval na jeho svalnaté tělo... musel jsem se zas kouknout do strany. Co se mu asi tak může líbit na mě?

,,Samozřejmě...," nahnul jsem se k němu a dýchnul mu na rty. Líbí se mi, jak je sarkastický.

Docela se mi líbilo jak si se mnou hrál ale... vše má své hranice. Vtiskl jsem mu polibek a hned na to ho jemně kousl.

,,Mh..." usmál jsem se a taky ho kousnul. Zadíval jsem se mu do očí a pak ho pohladil po tváři. To, co se se mnou stalo mi maminka neodpustí. Pokud zjistím, kde má hrob tak ji to půjdu říct. Haha, Erede, ty hovado.

Usmál jsem se a prstem mu přejel po vypracované hrudi. Mhhh.. Už se opravdu chovám jak holka! Takhle to je u každého klučičího páru?! Z úvah mě vyrušil divný pocit toho, že ze mě něco vytéká... a za chvilku mi přesně došlo co to je... nabral jsem zas rudý nádech a pohledem mu uhnul.

,,Hm? Co se děje?" Naklonil jsem hlavu a trochu nechápavě se zamračil. Zajel jsem mu rukou do vlasů a pomalu na sebe otočil jeho pohled.

Zatnul jsem půlky ve snaze zabránit jeho spermatu v tom aby ze mě vyteklo na gauč ale hned jsem se musel uvolnit protože mým pozadím prostřelila bolest a já sykl. "Uhhh... Potřebuju... do vany.." Pousmál jsem se nervózně.

Vydechl jsem a stoupl si. Natáhl jsem si boxerky a prokřupl klouby. ,,Jo, chápu." uchechtl jsem se a podíval se na něj.

Stydlivě jsem se zakryl svou košilí pro kterou jsem se musel natáhnout na zem, pomalu se se zatnutými zuby posadil a následně i postavil. Hhh... nic příjemného. Ereda a ani to, že už mi jeho sperma pomalu teče po nohou, jsem pro teď raději nevnímal, jinak bych se asi propadl do země. Lehce kolébavou chůzí jsem se vydal do koupelny kde jsem si raději ve vaně sedl a začal na sebe pouštět příjemně teplou vodu.

Posadil jsem se zpátky na gauč. Chudák, musí ho to bolet. Neznám ten pocit, tudíž nemohu byt empatický. Což jsem teda nikdy nebyl a nehodlám být.

Nevím, jak dlouho jsem v té vaně byl ale už ze mě naštěstí nic neteklo a já se ještě celý umyl. Ven jsem vyšel s ručníkem kolem pasu a z vlasů mi ještě kapala voda. Zadek furt bolel ale dalo se to vydržet.

Byl jsem rozvalený na gauči, už oblečený a relativně v klidu. Ten gauč je tak pohodlný... lepší jak ta kupka sena u mě v jeskyni. Vzpomněl jsem si, že jsem zapomněl na práci. No a co, stejně už mě tam asi nepotřebujou... a Kyoshi si poradí sám.

Došel jsem si do pokoje kde jsem se oblékl do čistých věcí. Tentokrát jsem se ale vyprdnul na kalhoty a košili. Místo toho jsem si vzal pohodlné tepláky a trošku volnější tričko. Oblečený jsem došel za Eredem. "Nedáš si něco?" Zeptal jsem se ho s lehkým úsměvem.

,,Hm?" Otevřel jsem jedno oko a podíval se na něj. ,,Máš hlad tak jako já?" Pousměju se na něj. Skoro celý den jsem zase nejedl...

"Hlad jako ty asi ne ale něco bych snědl. Jestli vydržíš, mohl bych upéct kuře. Z toho by ses aspoň pořádně najedl." Usmál jsem se.

,,To by bylo úžasný." Usmál jsem se, postavil a pohladil ho po tváři. ,,Jak se vůbec cítíš?" Musel jsem se zeptat. Taky proto, ze jsem viděl jak do té koupelny šel.

Tahle jeho stránka se mi opravdu líbí. Jemně jsem mu chytil ruku a přivřel oči. "No, není to nic co by mě zabilo. Jen to při chůzi trochu bolí." Odmlčel jsem se na chvilku a zase zrudl. "A-ale... líbilo se mi to. Teda až když to... š-š-lo líp." Zakoktal jsem se a otočil k němu zády aby neviděl jaké rajče se ze mě stalo.

Usmál jsem se a objal ho zezadu. ,,Nestyď se, Aki..." vydechl jsem a jemně ho kousnul do krku. Pak jsem se lehce uchechtl a pocuchal mu vlasy. ,,Tak jdi, nebudu tě zdržovat."

Lehce jsem se zachvěl když mě kousl do krku a když mi pocuchal vlasy, zabručel jsem ale usmál se k tomu. "Zavolám tě až to bude... klidně si můžeš zatím zapnout televizi." Otočil jsem se na něj a než jsem 'odběhl' do kuchyně, vtiskl jsem mu rychlou pusu.

Usmál jsem se a stal tam chvilku jako tvrdé Y. Pak jsem šel k televizi a zapnul zprávy. To už je tak... 76 let, co jsem naposled čuměl na bednu.

V kuchyni jsem na nic nečekal a pustil se do práce která mi šla od ruky. Netrvalo dlouho a kuře bylo v pekáči který jsem šoupl do trouby. "Snad mu bude chutnat..." Šeptl jsem pro sebe a šel na tu chvilku za ním.


- A další zas zítra ráno :3 a takhle to bude doukud nesplatím dluh ;3

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Kde žijí příběhy. Začni objevovat