Část 15.

2.1K 220 25
                                    


Trošku jsem vykulil oči když mě políbil ale uvolnil jsem se a nechal ho. Až když se odtáhl trochu jsem zrudl. "Já... myslel jsem, že si vezmeš tu energii..."

,,Ještě ji mam dost... teď ti ji brát nebudu," pokrčil jsem rameny a sesunul ruku pryč z jeho hrudi. ,,Ale děkuju."

"Dobře... ale vem si ji jestli bude třeba. Nechci aby se něco stalo Hině. Jasný?" Zamračil jsem se lehce aby věděl, že to myslím vážně. Pak jsem se ale pousmál, objal ho a rychle zalezl do své postele. 

Objal jsem si kolena a koukal před sebe. Už se mi zase spát vůbec nechtělo. Zavřel jsem oči a poslouchal, jak déšť bije do okna... skvělý zvuk.

z pod peřiny jsem ho pozoroval a... nemám si lehnout k němu..? Ne! Musíme to utnout! Je to tak složitý... a to to trvá teprv den... Pravidla. Mysli na pravidla, řekl jsem si a zavřel oči abych spal.

Položil jsem se, dal ruce za hlavu a koukal na strop. Je zajímavý... takový... bílý. Jo, takhle to dopadá, když mi cákne. Zívl jsem a promnul si oko.

Bylo to složitý ale... usnul jsem. Pořád jsem ale měl před očima jeho tvář a ty dokonalé oči... Grrrr!!!! Já nebudu spát jestli to takhle bude i příště!!

Usnul jsem. Já usnul. Už zase jsem měl ten samý "sen". Ale zase jsem spal jako zabitý. Ach jo...

Ráno jsem se vzbudil docela brzo ale vůbec jsem nebyl odpočatý. Podíval jsem se na své digitálky na nočním stolku... bylo půl šesté. "Hmmmm...." Zamručel jsem a posadil se na okraj postele.

Byl jsem vzhůru otočený zády k posteli. Měl jsem zavřené oči a přemýšlel, takže to vypadalo, jako kdybych spal. Zaregistroval jsem, že je Aki vzhůru, ale nehodlal jsem reagovat. 

Prohrábl jsem si vlasy které trčeli snad do všech světových stran a pomalu vstal abych ho nevzbudil. Co nejtišeji jsem otevřel svou skříň a začal se převlékat do čistých věcí.

Pootevřel jsem oči a sledoval ho. On opravdu vstane dobrovolně takhle brzo? Ten kluk je magor.

Po převlečení jsem se ještě protáhl a dlouze zívl. Odešel jsem do koupelny kde jsem ze sebe udělal normálního člověka. Další zastávka byla v kuchyni kde jsem začal připravovat volská oka s toustem a slaninou pro tři lidi. Ano pro tři. Zároveň jsem si na stůl položil mobil protože by mi měli začít volat zákazníci.

Vstal jsem a protáhl se. Přišel jsem do kuchyně a viděl ho, jak dělá snídani. Stal zády ke mně... Usmál jsem se a objal ho zezadu.

Obtočili mě něčí ruce a já se strašně lekl. Škubl jsem sebou a ještě abych udržel svojí, v tu chvilku chatrnou, rovnováhu, zapřel jsem se zády o osobu. Vůbec jsem to nečekal. "Erede?!" Vypískl jsem co nejpotišeji a nabral rudou barvu.

Zasmál jsem se a dal mu pusu na krk. ,,Brý ráno" lekl se jak prase, že by neměl čistý svědomí? Uchechtl jsem se a víc ho stiskl.

"Dobrý" Brouk jsem trošičku nafučeně. Nemám rád když mě někdo děsí. "Mhh... co to děláš?" Zas jsem se začervenal když mě víc stiskl. Očekával jsem naopak že mě pustí. "Hina bude za chvilku vstávat..." Zabrblal jsem.

,,By mě zajímalo, kdo krom tebe vstává takhle brzo," pousmál jsem se a začal ho lehce kousat na krku. Prcék, musím se krčit. 

"Přec-ahhh..." Přivřel jsem oči a lehce zaklonil hlavu. "Ere-dee... H-ina bude... vstávat." vysoukal jsem ze sebe pracně. "a.. mě budou volat... z-zákazníci.."

,,Všechno počká...a navíc ona tu ještě není... a mobil ještě nezazvonil," dýchal jsem mu při těch slovech na krk a pak zase kousl.

Běhala mi husina po zádech a pak jsem zas zakňoural. "Hmmm... ale... každou chvilku..." Snažil jsem se dál. Proč mi to děláá?

Olízl jsem ho po celém krku a pak ho kousl do ucha. Líbí se mi ho provokovat, ať už je to jakýmkoli způsobem.

Zas jsem se zachvěl. "Erede..." Žadonil jsem. Nevím proč mi to tak... nevadilo?

,,Ano?" Pokračoval jsem v okusování jeho ucha a pevně ho stiskl okolo pasu. Stiskl jsem mu košili do dlaní a ucho olízl. 

Začal mi vyzvánět mobil. Ah! Svoboda!! "Můj... m-obil... nnnhhh... už volají.." Vysoukal jsem zas ze sebe a snažil se nechvět z těch doteků.

Pořád jsem ho držel ale k uchu mu dal mobil, který jsem za něj zvedl. Samolibě jsem se usmál a čekal, co bude dělat. 

Trochu podezřívavě jsem po něm hodil očko ale mobil jsem převzal a začal se se zákazníkem domlouvat na čase kdy přijde na masáž. Samozřejmě jsem nezapomněl na milý a vstřícný tón hlasu který je mi za normálních okolností vlastní.

Usmíval jsem se a pořad ho jemně líbal na krku. Je zajímavý, jak najednou změnil tón svého hlasu. To já nikdy neudělal... mám jen ten hrubý a svému okolí nepříjemný.

Bylo těžký přemáhat se abych do mobilu ani trošku nezakňoural nebo cokoliv podobného, ale zvládl jsem to. Sám se divím. "Děkuji. Na shledanou v masérně." Rozloučil jsem se a když jsem hovor ukončil, začal jsem rychle vše dávat z pánve na talíře. Už takhle to bylo tmavší než mělo být. "Mmmhh!! to nééé." Zakňučel jsem a sporák vypnul. 

Zasmál jsem se a prokřupl si prsty. ,,Nedávals pozor co," mrkl jsem na něj a pak se omluvně usmál. 

Nafoukl jsem tváře a podal mu jeden z talířů. "Jestli tě to otráví, můžeš si za to sám." Vyplázl jsem jazyk a další dva talíře odnesl ke stolu.

,,Vypadám na to, že by mě otrávily vejce?" Zvednu pobaveně obočí a sednu si ke stolu. ,,Dneska asi zase zmizím."

Pousmál jsem se a sedl si naproti. Úsměv trochu povadl když řekl, že zmizí. A... zajímalo by mě jak to vlastně teda mezi námi je... a jak to bude.. "Dobře..." šeptl jsem a za chvilku přišla i rozcuchaná Hina v pyžamu. "Dobré ráno" Popřála nám a zakončila to zívnutím.

,,Brý rán-" nedořekl jsem, protože jsem v ruce začal drtit vidličku. Malá... roztomilá... bezbranná. Kurva... zavřel jsem na chvíli oči a párkrát se nadechl. Pak už jsem zase v klidu jedl.

Hina si k nám bezstarostně přisedla a pustila se unaveně do jídla. Všiml jsem si Eredovo reakce a tak jsem na ně dával pozor, připravený okamžitě vystartovat. "Hino? Kde jsi zase nechala druhé oči?" Uchechtl jsem se když jsem si všiml jak téměř na všechno přivírá oči aby zaostřila. "V pokoji. Neboj. Doma se bez nich dokážu obejít." Zamumlala a já jen zakroutil hlavou. 


***


Letííííííím!!! :D Hoj hoj hoj! Zdravím všechny úchyláky i úchylačky! :3

Snad se kapitola líbila! Bla bla bla...  :D Aaa další až ve čtvrtek! :3 

Hvězdiček i Komentářů si vááážíme a jsme za ně moc rádi. :3

Čau u další části! :P

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now