Část 89. + Oznámení

339 19 0
                                    


Polibky jsem mu oplácel a držel ho přitom za boky. Byl jsem hrozně slepý...Myslel jsem si, že když odejdu, potká mě štěstí...ale moje štěstí je on.

brzy jsem se musel od jeho rtů s úsměvem odtáhnout. mé srdce s ním zas bilo jak splašené. tak jsem vzal jeho ruku, a vsunul si ji pod svetr na hruď, aby to cítil. "Takhle moc tě miluju."

Musel jsem se usmál od ucha k uchu. Byl tak roztomilý...ačkoliv mi za tu dobu, co jsem ho neviděl...zmužněl. Položil jsem mu čelo na čelo a zavřel oči.

usmál jsem se, volnou ruku mu vsunul do vlasů a také oči na chvíli zavřel.

,,Kam půjdeme? K tobě domů nesmím,'' řekl jsem posmutněle a spolu s Akim jsem se zvedl na nohy.

"Co si zatím zaplatit noc v Hotelu.. a pak se uvidí?" usměji se a chytím si ho za ruku.

,,Dobrý nápad,'' kývnul jsem, políbil ho na tvář a pak se s ním, ruku v ruce, rozešel zpět do ulic.

šel jsem spokojeně s ním a když jsme narazili na Hotel, s úsměvem jsem ho tam zatáhl. nebyl to nóbl hotel, ale byl příjemně útulný. zaplatil jsem nám u recepce pokoj na noc, převzal klíče a Ereda si vedl sebou. "Už se tak těším." brouknu s úsměvem

,,Já si dám hned sprchu,'' uchechtl jsem se a vyšli jsme po schodech nahoru. Aki odemknul pokoj a my vešli dovnitř. Hned, jak jsem viděl, že jsou tam dvě rozdělené postele, musel jsem je k sobě přirazit.

"To bys měl" pošťouchnu ho a usměji se když nám srazí postele. "Mám na tebe počkat?"

,,Klidně můžeš se mnou,'' mrknul jsem a šel do koupleny, zatím co jsem ze sebe strhával oblečení.

jen co zašel do dveří koupelny, začal jsem ze sebe stahovat oblečení a doběhl tam jen ve spodním. tohle si přece nenechám ujít.

Pustil jsem vodu a pak přiběhl Aki. Zůstal jsem na něj koukat....spíše na tu jizvu. Zas mi bylo na nic.

všiml jsem si jak se podíval na tu jizvu. povzdechl jsem si, stáhl si trenky a přišel k němu. donutil jsem ho podívat se mi do očí a s úsměvem ho políbil. pak jsem ho začal umývat.

Nakonec jsem se pousmál a užíval si, jak houbou pečuje o mé tělo. Zjizvené tělo...doufal jsem, že jeho to nikdy nepotká.

pomalu jsem ho umyl a začal mýt i jeho vlasy. opatrně, aby mu pěna nestekla do očí. bylo tak úžasné zas se ho dotýkat

Když mi splachl pěnu z hlavy, začal jsem mýt i já jeho...Ačkoliv jsem musel občas uhnout pohledem. Nakonec jsem ho zezadu objal.

usmál jsem se a chytil jeho ruce když mě objal. nějakou dobu jsme takhle v klidu stáli pod proudem vody, než jsem se k němu otočil a dal mu polibek na krk. "chceš už ven?"

,,Půjdeme,'' usmál jsem se políbil ho a pomalu vylezl ven, přičemž jsem skoro uklouznul.

uchechtl jsem se když skoro uklouzl, ale přidržel jsem ho. "Ještě se mi tu rozplácni." dovedu si ho do postele kde se s ním zatím posadím na okraj.

Poděkoval jsem mu, když mě zachytil a pak se, s ručníkem okolo pasu, vydal do ložnice. Sedl jsem si vedle něj a opřel hlavu o jeho rameno.

já si opřel hlavu o tu jeho a objal ho kolem pasu, kde jsem ho jemně hladil, a druhou ruku si položil na jeho stehno. Byl jsem tak rád, že ho můžu po té době mít. objímat ho, líbat..

Ruku na svém stehnu jsem chytil a klouby mu hladil palcem. Zadíval jsem se na prsten a neubránil se úsměvu. Bude navždy můj.

spokojeně jsem se usmíval a zavřel oči. seděli jsme tak i celkem dlouho. "Nejsi unavený?" brouknu potichu.

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now