Část 79.

336 32 2
                                    

Tak tedy to je! třetí kapitola tento týden, jako malá omluva :D
ale nezvykejte si! teď budou zas tak max. dvě týdně xD
----------------------------------


,,To víš, že bych mohl,'' uchechtl jsem se a pomalu se zvedl do sedu. Sundal jsem ze sebe triko a hodil ho vedle sebe.

"Děkuju~" brouknu, políbím ho a kleknu si mezi jeho nohy. neodpustil jsem si pohlazení po jeho vypracované hrudi a ani pohlazení toho stanu co měl mezi nohama.
I já si pro něj svlékl triko, i když teď to nebylo nijak důležité, ale hned na to jsem z Ereda začal pomalu stahovat vrstvy oblečení které mi bránili v tom, abych se dostal k jeho erekci.

Byl jsem z toho napnutý... Pomohl jsem mu se stáhnutim mých kalhot a pohodlně se opřel o opěradlo gauče. Jednou rukou jsem mu zajel do vlasů a usmál se.

přivřel jsem oči když mi vjel rukou do vlasů a rukou na jeho vztyčeném mužstvý párkrát zapumpoval. Nechtěl jsem ho ale příliš trápit, a tak jsem ho párkrát olízl po celé délce, jazykem zakroužil na jeho vrcholu a začal si ho pomalu brát do úst.

,,U-hmmm,'' zamručel jsem a jemně jeho vlasy stisknul mezi prsty. Miluji ten pocit. Po chvíli jsem se na něj podíval a musel se pousmát. Takhle mu to moc sluší.

zavřel jsem oči a v pomalém tempu se hlavou proti jeho klínu pravidelně skláněl. Bohužel jsem ho ale nezvládl pojmout celého. Tedy, snad prozatím. pokusil jsem se mu to ale vynahradit tím, že jsem se ho zároveň snažil dráždit jazykem či ho zlehka sát.

,,Uh...a-ah, ty jsi šikovnej..mhh,'' vzdychal jsem tiše a držel ho za vlasy.

v duchu jsem se pousmál ale místo odpovědi zrychlil a rukou si začal pohrávat s jeho varlaty.

,,A-ahki...'' semknul jsem rty a vzrušeně ho pozoroval. Dostal jsem nápad, ale hodně mě vzrušoval...
,,P-phůjdem do ložnice?''

Musím přiznat, že mě velice těšilo a.. vzrušovalo když se Ered pod mou péčí vzdychal. Nejen že jsem si mohl být jistý, že se mu to líbí, navíc jsem ale měl.. jistou nadvládu nad tím, jak rychle mu dopřeji ten slastný vrchol. Heh, jo, úplně mě zkazil. Když ale promluvil, a tak upoutal mou pozornost, zvedl jsem k němu pohled a naschvál si pomalu jeho erekci vytáhl z pusy. Pak jsem si ale musel utřít menší slinu která se mezi jeho mužstvím a mými rty natáhla, jakoby chtěla tomu mému odtažení zabránit, ale přece jen se nakonec rozpojila.
"Uhm, jestli tam dojdeš." usměji se, zvednu ze země a podám mu obě ruce abych mu pomohl z gauče.

Úplně jsem se zachvěl při tom pohledu.
,,Že váháš,'' vydechl jsem s jeho pomocí se zvedl z gauče. Cestou do ložnice jsem ze sebe sklepal kalhoty i s trenkama.

šel jsem hned za ním a pohled mi sklouzl na jeho.. pevný zadek, když cestou nechal ze sebe sklouznout poslední kusy oblečení. musel jsem si skousnout ret a přemýšlet nad tím, co má asi v plánu.

Nechal jsem ho zavřít dveře a otočil se na něj.
,,Zkus hádat, co mám v plánu,'' zazubil jsem se, padl zády na postel a rukou si trochu promnul penis.

"Heh, uhm.. mám teď spadnout na tebe a..." usměji se. opravdu jsem netušil v tuto chvíli co myslí, ale.. jo. chci s ním zkoušet nové věci. "Ale udělám cokoliv.." kleknu si nad něj.

Stáhl jsem si ho do polibku a pak se mu nahnul k oušku.
,,Co kdybys šel do mě?'' olizl jsem mu ucho a jemně kousnul do lalůčku, přičemž jsem jemně roztáhl nohy.

Musel jsem se mu ihned podívat do očí a své překvapení jsem se ani nesnažil skrýt. Upřímně, vůbec by mě nenapadlo že.. by jsme se takhle prohodili. "To myslíš vážně?" obejmu ho kolem krku a oplatím polibek. "Opravdu bys to chtěl?"

,,Hah...že váháš. Fakt bych si chtěl zkusit domminantního Akiho...'' vydechl jsem, zajel jsem mu do vlasů.
,,Popravdě jsem o tom fantazíroval už dřív... Ale když vidím, jak jsem tě zkazil, tak jsem došel k názoru, že jsi na to připravený,'' zazubil jsem se a pokrčil kolena.

přivřel jsem spokojeně oči když mi vjel rukou do vlasů. "to si děláš srandu ne? hih, uvědomuješ si jak vtipně to bude vypadat? Já, takový prcek, vzít si tebe do parády?" musel jsem se uchechtnout, ale pohladil jsem ho po pokrčené noze.
"Ale je pravda že mě to láká.." přiznám se tiše s úsměvem a druhou rukou mu sjedu po těle až k erekci, kterou mu začnu jemně dráždit.

,,Věř nebo ne, fakt mě to rajcuje..'' uchechtl jsem se vzrušeně a vzdychnul, když vzal můj penis do ruky. Zaklonil jsem hlavu a skousnul si ret, přičemž jsem se nedočkvě zachvěl.

"Tak dobře lásko.." Šeptnu, také si skousnu ret a během chvilky ze sebe začnu konečně sundavat tepláky a trenky, které do teď věznili mé vzrušení. hned na to jsem se vrhnul na Ereda. Začal jsem ho líbat, ale zároveň jsem třel naše vzrušení o sebe.

Byl jsem úplně mimo. Nevěděl jsem, co čekat, a co ne. Začal mě tak vášnivě líbal...Byl jsem tak vzrušený, že jsem i cítil, že mi teče z penisu.
,,Akii...'' vzdychnul jsem jeho jméno mezi polibky a opět mu zajel do vlasů.

bylo to.. tak zvláštní ale tak mě to vzrušovalo.. zapřel jsem se rukama vedle Jeho ramen a zkusil se teď erekcí otírat o.. jeho dírku. nevím, asi jsem potřeboval jistotu že to opravdu chce, a tak jsem při tom pozoroval jeho tvář.

Netrpělivě jsem se vrtěl, kousal si spodní ret a skrze přivřené oči, pozoroval jeho tvář. Občas jsem pohledem i sjel dolů...
,,Prosím...'' vydechl jsem.

"uhm, dobře.." vydechl jsem, vsunul si dva prsty do pusy, abych je naslinil a brzy již vsouval do Ereda první prst. Ten jeho pohled.. mám pocit že se z toho vzrušením třesu. ale nechci to uspěchat, abych mu neublížil.

------------------------
Hoho, no snad jste nemysleli že vám to potěšení dopřeji v celku :D

Na druhou stranu, po dlouhé době, je zde obrázek od jedné z mnoha čtenářek tohoto příběhu. Moc za tento skvost děkujeme a jelikož jsem byl požádán, zachovám jméno čtenářky v utajení :D

Prostě sexy Ered, ale on snad ani jiný být nemůže xD

Prostě sexy Ered, ale on snad ani jiný být nemůže xD

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now