Část 22.

2.2K 230 30
                                    

-Tak a je tady očekávaná kapitolka :3 Užijte si jí!! x3

Jo a tuto kapitolku věnuji AtsushiMai která se tohoto okamžiku nemohla dočkat xD Užij si to tetko :3

Kousnul mě do rtu a mně proběhla husina po celém těle. Košili jsem mu sundal a dal mu ruce na záda. Je lehce zpocený.

"Erede..." Odprostil jsem se od jeho rtů a chvilku s hlubokým ale tichým dýcháním pozoroval jeho oči. "Nechci být jediný nahoře bez." Pousmál jsem se. Přeci jen... u mě není na co koukat ale... u něj jo.

Usmál jsem se a vysvlékl si tričko. Pousmál jsem se na podrbal se za krkem. Po chvilce jsem se k němu nahnul a olízl mu krk.

Páni. Opravdu bych chtěl mít tělo jako má on. Kochal jsem se tím pohledem dokud neolízl můj krk. "Mmm.." Přivřel jsem oči. "Nebudeš kousat až do krve, že ne?" Usmál jsem se.

,,Tentokrát ne... neboj," olízl jsem ho od klíčních kostí až k uchu kde jsem ho kousnul. Měl horké uši...

"Dobře." Musel jsem se usmát a přivřít oči když skousl mé ucho. Dal jsem mu ruce na hruď a začal ho po ní zlehka hladit. Přece aspoň něco tak malého mu můžu dopřát. I když se cítím zvláštně.

Začal jsem ho kousat po celém krku a zavřel oči. Hladil mě po hrudi a já ucítil hodně zajímavý pocit... ani pořádně nevím, jak to celé popsat.

"Mhhhh.... Je to... příjemný." Svěřil jsem se mu a zaklonil hlavu. Jestli se něco stane, chci si to užít... Oba máme na straně toho druhého nepřátele a... Nechci nad tím přemýšlet. Ale nemáme v ničem jistotu... Tohle bude možná takový můj úlet.. jsem nervózní.

Líbí se mu to... Usmál jsem se, položil ho a klekl si nad něj. Chvíli jsem se na něj jen tak usmíval a zase ho začal kousat na krku. Jednou rukou jsem mu jel po hrudi a stiskl bradavku, zatímco tou druhou jsem se držel nad ním.

Tiše a lehce překvapeně jsem vyhnal všechen přebytečný vzduch z plic když stiskl mou bradavku. Kousání jsem si užíval a rukama začal zkoumat každý záhyb na jeho těle... jen od pasu nahoru. Spousta záhybů. Mmmmm... pekáč buchet.

Rukama mi bloudil po těle a já se cítil naprosto úžasně. Kolenem jsem mu zatlačil na rozkrok a vydechl.

"Ahh." Pokrčil jsem nohy a opět mu omotal ruce kolem krku. Prohrábl jsem mu rukou vlasy a zadíval se do jeho očí.

Usmál jsem se a jazykem objel jeho rty. Kolenem jsem začal pohybovat a zase mu stiskl bradavku.

Bylo toho na mě trošku víc najednou a tak jsem se pod ním zakroutil a tiše vzdychl. Cítil jsem jak se má chlouba pomalu začíná hlásit o pozornost. Trošku jsem mu to chtěl vrátit a tak jsem taky kolenem zabloudil k jeho rozkroku. Nevím jestli se nemám začít bát.

,,Mh..." zavřel jsem oči a byl chvilku v klidu. Pak jsem si s bradavkou začal hrát jazykem a kolenem pořád pokračoval v práci. Už se mu pravděpodobně udělalo těsno v gatích... u mě to ale taky nemá daleko.

Chvěl jsem se pod jeho péčí. Velmi tiše jsem nechal ze svých rtů unikat vzdechy a zkusil si taky pohrát s jeho bradavkama.

,,Mmmh....Aki," zavzdychal jsem a stále kousal a olizoval jeho bradavku. Jednou rukou jsem se přidržoval a druhá ruka vystřídala moje koleno v jeho rozkroku.

Celý jsem se napnul jako struna a pak se zas uvolnil. Kolenem jsem víc zatlačil na jeho rozkrok a bradavky začal mačkat. "Ere-de..." Vysoukal jsem ze sebe a pokoušel se své tělo držet pod kontrolou.

Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Where stories live. Discover now