Část 73.

369 32 2
                                    

Tak tady máme další kousek z tohoto oblíbeného příběhu :D
S Touruem jsme se celkem hezky rozepsali, tak by příběh mohl vycházet trošku častěji, zatím to ale vidím i tak na kapitolu za týden, aby nám naše zásoba textu hned nezmizela :) časem třeba budou dvě týdně :D teď to ale nechci přestřelit.

----------------------------------------

Zůstal jsem na něm rozvalený ležet a objímal ho kolem krku.
"noo.. spíš ty děláš divy." uculil jsem se a pohladil ho po hrudi kam jsem mu věnoval polibek. "Taky tě moc miluju." pak jsem na něm jen v klidu odpočíval a přemýšlel. "Erede? zajímalo by mě.. představuješ si nějak naší budoucnost?"

Hladil jsem ho po zádech a koukal na strop. Pak mi položil zvláštní dotaz.
,,No...tohle je divná otázka...Nebo spíš nevím, co říct. Tak nějak jsem počítal, že budu navždy s tebou ale to, co bude dál...Bylo by třeba hezký, kdybychom spolu bydlely jen my dva...''

"jen my dva.." Šeptl jsem si jeho poslední slova a musel se usmívat. ale v tomto směru jsem měl stále obavy o Hinu. sice už nejsem anděl, a tím pádem za ní nenesu zodpovědnost, ale je to moje Hina. Je jak sestra, a já jí nechtěl nechat napospas tomu všemu, co se tu v poslední době děje. "Bylo by to hezký." broukl jsem po chvíli ticha a prohrábl mu vlasy. "třeba si časem něco najdeme."

,,Hmh...Udělám, co budu moct, abys byl šťastný, Aki,'' usmál jsem se a vdechl jeho vůni. Vzpomněl jsem si na to, jak jsem zemřel...Už v životě nedopustím, aby se cítil tak, jako tehdy. On je teď moje priorita.

"vím že to zní asi strašně sladce a tak ale.. ty mi stačíš. Nepotřebuji Modré z nebe. Nepotřebuji žádné speciální dárky a ani nemám tajná přání." nadzvednu se a prohrábnu mu vlasy.  "měli by jsme si dát sprchu." usmívám se a ve vlasech ho jemně hladím.

,,Patří to k tobě, nejsou to sladké řeči,'' uchechtl jsem se a zvedl se. ,,Máš pravdu. Můžeš jít první,'' dodal jsem.

"aby jsi mi mohl koukat na zadek?" uchechtnu se. "promiň, ale nevím kudy." přiznám a chytím si ho za ruku.

,,Na to nepotřebuješ do sprchy snad,'' zasmál jsem se, stiskl mu ruku a vedl ho do koupelny.

taky jsem se krátce zasmál a nechal se vést. v koupelně jsem na nás pustil Teplou vodu a na chvíli se Eredovi přitiskl na záda, než jsem mu je začal mýt. "žít s tebou bych si docela uměl představit." brouknu a začnu mu mýt i břicho a hruď když se na něj opět lehce natisknu.

,,To jsme dva,'' vydechl jsem a zavřel oči, přičemž jsem si užíval jeho pěći.
Pak jsem se ale podíval sám na sebe a prohlížel si své zjizvené tělo.

umyl jsem ho skoro celého a nakonec mu věnoval pusu na krk. Pak jsem začal mýt sebe. "zítra tedy vyrážíme zas domů?" ujišťoval jsem se.

,,Uhm, hm. Jo. Vyrazil bych hned, až se vzbudíme. Přemýšlel jsem, že bych Hině odsud přivezl nějaký suvenýrek. Má ráda kameny?'' uchechtl jsem se a vylezl ze sprchy, přičemž jsem hmátnul po ručníku.

"kameny?" podívám se na něj překvapeně. "no, když bude hezký, určitě se jí bude líbit." uchechtnu se. brzy oba ze sprchy vylezeme a já Ereda jemně políbím. "a co teď? chceš už spát?"

,,Hm, hm,'' usmál jsem se ďábelsky a odešel do ložnice. Tam jsem odhodil ručník a protáhl se.

šel jsem za ním a jen se uchechtl. na rozdíl od něj jsem svůj ručník přehodil srovnaný přes židli, a ten jeho nakonec srovnal taky. pak jsem si lehl do postele a usmál se na něj.

,,Co se tady vystavuješ? Všem na odiv,'' uchechtl jsem se a klekl nad něj. Políbil jsem ho a pak si navlhčil rty, protože ta pusa byla poněkud suchá.

uchechtnu se a natáhnu se pro další polibek. "říká ten kdo ručník doslova odhodil." brouknu a dám si ruku za hlavu. "navíc, vystavuju se jen tobě"

,,Si myslím...'' zamručel jsem a políbil ho na krk. Nakonec jsem se jen usmál a ze srandy ho jemně kousl do nosu

"hej!" uchechtnu se a nos si promnu. "nejsem žádný zákusek." brouknu, stáhnu ho na sebe a přehodím přes nás deku. "dobrou Erede." brouknu ještě, dám mu pusu do vlasů a už jen v klidu zavřu oči abych mohl usnout.

,,Sladký jsi dost,'' zamumlal jsem, objal ho a zavřel oči.
,,Dobrou, Aki.''

už jsem ho jen s úsměvem pohladil po zádech a brzy usnul. Asi se mi ani nic nezdálo. každopádně, když jsem se probudil, Ered spal vedle mě. dal jsem mu lehkou pusu na tvář, vstal opatrně z postele a šel na záchod.

Když jsem se ráno probral, chtěl jsem se zavřenýma očima nahmatat Akiho...Který tam nebyl. Prudce sem se posadil a pak uslyšel spláchnutí. Pomalu jsem se zvedl a podrbal se ve vlasech.

když jsem se vracel a potkal Ereda ve dveřích ložnice, usmál jsem se a natáhl pro krátký polibek. "dobré ráno. Jakto, že nespíš?"

Políbil jsem ho a vydechl.
,,Jsem asi vycítil, že nejsi u mě,'' uchechtl jsem se a pořádně se protáhl.
,Skočím se umýt.''

na tváři se mi roztáhl lehce pobavený úsměv. "Jasně, jen běž. ať z tebe toho démona necítím tak moc." uchechtnu se a rychleji kolem něj proklouznu, kdyby náhodou ho napadlo mě za to nějak.. potrestat? hih.

Jen jsem s pobaveným výrazem zakroutil hlavou a za pochodu se začal svlékat. Když jsem došel do koupelny, byl jsem už nahý. Pomalu jsem zalezl pod sprchu a začal se mydlit.

na tváři mi stále zůstával úsměv, i když už odešel a já se zamyslel nad tím, co teď.. no, bylo by dobré něco slupnout. A tak jsem nahlédl do Eredovo batohu který vzal sebou. "oh, šikula vzal i jídlo." brouknu pro sebe a tak nám připravím snídani.

Uprostřed teplé sprchy jsem pustil pořádného Karla.
,,Ten byl z lásky!'' vykřiknul jsem a po chvíli jsem začal vylezat ven.

Dost mě překvapilo když jsem ho zaslechl, ale nešlo se tomu nezasmát. No, a i když jsem z prvu chvíli váhal, nakonec jsem šel za ním a ve dveřích do koupelny se opřel o stěnu. "Taky tě miluju." uchechtnu se. "Připravil jsem snídani z toho co jsi vzal sebou, tak na tebe počkám v kuchyni." usmívám se a zas se vrátím do kuchyně.

Opřel se o stěnu a usmál se na mě.
,,Ty jsi ale řádná hospodyňka. Abych tě nepřeřízl,'' zazubil jsem se začal se sušit. Když jsem se převlékl, šel jsem do jídelny a usedl.
,,Tak teda dobrou chuť.''

"Dobrou chuť" oplatil jsem mu a oba se s chutí pustili do jídla. Nebyla to žádná královská snídaně, ale myslím, že jsme se oba najedli dost.

---------------------------

A nakonec bych sem dal úžasný obrázek od AtsushiMai, které za něj opět moc děkuji x3 Jsi šikula!

A nakonec bych sem dal úžasný obrázek od AtsushiMai, které za něj opět moc děkuji x3 Jsi šikula!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Zatracen Pro Lásku [Yaoi]Kde žijí příběhy. Začni objevovat