19.2

4.5K 332 10
                                    

Gittiğimiz mekân güzeldi. Hem gönlümüzce alkol alabileceğimiz hem de herkesin eğlenebileceği tarzda bir yerdi.

Deli gibi dans etmiş, kendimizden geçmiş ve muhtemelen birkaç kere sarhoş olup ayılmıştık. Masanın etrafına doluştuğumuzda saat sabahı geçiyordu.

"Bu iyi geldi." Dedi Damla kafasını masaya koyarak.

"Götü başı dağıttın tabi iyi geldi." Dedi Gökçe. Kızgın olduğu belliydi.

"Bu gece ben giden saçlarıma içtim." Dedi Damla. Dili hala biraz dolaşıyordu.

"Tabi tabi." Diyerek sırtını sıvazladı Gökçe.

Sıla'nın da ondan aşağı kalır yanı yoktu. Abartma dediğim halde sarhoş olmuştu. Şu anda ise başını omzuma koymuş uyukluyordu. Sarhoş olduğu için utanmayı bırakmış gece boyu dans etmişti. Buna ihtiyacı olduğunu bildiğimden sesimi çıkarmamıştım ve dibinden ayrılmamıştım.

Bense içtim, içtim, içtim ve hala turp gibiyim kahretmesin ki. Görmeyeli alkol eşiğim baya yükselmiş.

Güneş gözlerimizi alırken mekândan ayrılmıştık. Kimsenin araba sürecek durumu olmayacağını tahmin ettiğimiz için taksilerle gelmiştik. İki ayrı taksiye binerek aynı adresi verdik. Ben ve Sıla birinde, Aslı, Elif, Damla ve Gökçe birine binmişlerdi. Diğerlerinin ne hali varsa görsündü başlarının çaresine bakardı onlar.

Apartmanı ayağa kaldırmamaya özen göstererek merdivenleri çıkmaya çalışsak da gürültümüz buna izin vermemişti. Birinci kattaki hacı amca kapıya çıkmış bize söylene söylene eve geri girmişti.

Eve girer girmez kendimi koltuğa attım. Sıla ayakta zor durduğu halde telefonuyla biraz uğraştıktan sonra bir şarkı açıp telefonu koltuğa fırlattı. Daha ne yapmaya çalıştığını anlamdan kucağıma çıktı.

Sıla şu an kucak dansı yapıyor olamazdı değil mi? Vallahi de yapıyordu. Kalçaları kasıklarıma her çarptığında bütün vücudumla titriyordum. Ona dokunmaya çalıştığımda ise elime vurarak uzaklaştırıyordu ki bu yaptığı beni daha fazla azdırmaktan başka bir şeye yaramıyordu.

Şarkı biterken kucağıma oturdu. Titrememden koltuk alev alacaktı yakında.

"Hadi sevelim birbirimizi." Diyerek dudağıma eğildi. Öptü, ısırdı, oynadı. Ben can çekişirken dilediği her şeyi yapmasına izin verdim. Ayağa kalkıp beni yakamdan tutarken öpüşme gittikçe tutkulu bir hal aldı ve yatak odasını nasıl bulduğumuzu hatırlamıyorum.

Tüm gece boyunca Sıla'nın çıkardığı sesler kulağımda çınladı. Bugün hepsinden farklıydı. Bugün o kadar istekliydi ki beni bile domine ediyordu. Normalden çok daha uzun sürmüştü ve ben bütün gece zevkten dört köşe olmuştum.

Sabah uyandığımda Sıla yatakta doğrulmuş başını ovalıyordu. Yüzü kademe kademe kızarırken dün geceyi hatırladığına adım gibi emindim. Arada bana bakıyor, ona baktığımı görünce gözlerini kaçırıyordu. Kucaklayıp altıma aldığımda çığlık attı.

"İlay Allah aşkına bırak."

"Bırakmam."

"Çok utanıyorum lütfen."

"Dün gece muhteşemdin. Hadi tekrarlayalım."

"Siktir deli." Diyerek elimden kurtulmaya çalıştı.

Tabi ki başaramamıştı. Onu öpücüklere boğarken kıpkırmızı geçtiğini ve nefes nefese kaldığını fark etmiştim. Hemen geri çekilerek iyi olup olmadığını kontrol ettim.

"Sana fazla geldiğini söylemiştim." Dedi kesik kesik.

Sonra ise bayıldı.

Cidden bayıldı amk şaka yapmıyorum.

Bu bana uzun zaman önceyi hatırlatırken gidip bir yerlere kaldırdığım kolonyayı aradım. Ayıla bayıla sevişecektik el mecbur, kaçarı yoktu hiçbir şekilde.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now