14.3

5.4K 389 175
                                    

Bolca yorum yapın la biliyorsunuz bu yazar yorumların kulu köpeği jsdkflsdfdgdf

<<<<<<<<<<<<

"Ne yapıyorsun lan salak!?" dedim bulduğum ikinci yastığı Aslıhan'ın kafasına atarken.

"Ben galiba hetero değilim ya... Kalbim titreşti." Dedi dudaklarına dokunurken. Kendisi de en az bizim kadar şaşkındı. Sıla hala hıçkırıyordu. Elif şoktan kilitlenmişti. Yağmur garibim sessizce olayları izliyor nereye düştüm diye düşünüyordu.

"Ben bile bu kadar abartmadım..." diyen Damla'ya gözlerimi kısarak baktım. Ne yapmıştı acaba?

Bildiğin tutup öpmüştü bırak Sıla'yı benim bile cesaret edemeyeceğim bir şeydi bu. Kesin burcundan kaynaklanıyor. Astrolojiye merak saldığım bu zamanlarda Aslıhan'ı çok iyi anlamıştım. Tam yay burcuydu Allah'ın cezası.

"Biri Elif'i dürtsün bir şey yapsın. Dünyaya dönsün kız." Dedi Damla. Elif'in diğer tarafında oturan Gökçe şaşkınlıktan sıyrılıp Elif'in omzuna birkaç kere dokundu.

Elif ağır çekimlerle elini dudağına götürdü. Kalbinin atış sesini karşısında oturan ben bile duyabiliyordum. "İlk öpücüğümdü..." diye mırıldandı. "İlk öpücüğüm..."

"Benim de bütün ilklerim seninleydi." Diye fısıldadı Sıla kulağıma. Bunun beni tahrik etmemesi gerekirdi ama felaket tahrik olmuştum. Hemen şu anda Sıla'yı yatırıp sevişmek istiyordum ama ortam müsait değildi.

Çaktırmadan memesini elleyip sıktım. İşte şimdi eşitlenmiştik. Sıla kıpkırmızı olurken diğerlerine döndüm. Hala Elif'i geri getirmeye çalışıyorlardı. Yerdeki su bardağını alıp Elif'in yüzüne çarptım. Tamam değişmiştik falan da karakterimizden de ödün vermemiştik yani.

Elif çığlık atıp geri sıçradı.

"Ne yapıyorsun be psikopat?" Dedi Gökçe sudan nasibini alırken.

"Evet, herkes kendine geldiğine göre konumuza döne-" Aslı'ya gözüm kaydığında onun hala hayal dünyasında olduğunu gördüm. Yedi bir halt hepimizi dumura uğrattı Allah'ın cezası.

Aslı'nın omzuna tekme atarak yere düşürdüm. Anca böyle kendine gelirdi bu mal.

"Eee... Aslı'nın şuursuzluğundan dolayı kızlar gündüzümüz biraz sekteye uğradı. Bu saatten sonra bize ancak hayırlı olsun demek düşer, Aslı'cım kızın ilkini aldın o yüzden sorumluluğu al." Diyerek sırttım.

"Niye yatırıp sikmişim gibi konuşuyorsun be alt tarafı öptüm. Bir daha olsa bir daha öperim gerçi güzeldi."

"Öpsene." Diyen Elif'e gözlerimizi kocaman açıp baktık.

"Oğlum kendinize gelin ne oluyor size?" Damla isyan girişimine başlamıştı.

"Bunlar bizden azgın çıktı aboov." Sıla şoktan kendisini kurtarmıştı.

"Shipledim ben." Gökçe olaya bambaşka yaklaşmıştı.

"Birbirinize telefon numaralarınızı verin bari. Belki anlaşırsınız." Diyerek omuz silktim. Neydi bu kızlar gündüzü mü Esra Erol çiftleşme programı mı? "Yağmur var mı ablacım senin derdin sıkıntın?" Konuyu değiştirmek üzere çalışmalara başlamıştım.

"Oha." Diyen Damla'ya döndüm. Yine ne olmuştu?

"İlay az önce ablacım diyerek sıcak bir kelime mi söyledi bana mı öyle geldi?"

"Söyledi valla." Dedi Sıla.

"Söylemişim." Diyerek onayladım. "Ne var bunda?"

"Ay sen çok yumuşak çok tatlı bir şey oldun. Mıncırasım geldi." Bunu demesiyle Sıla sahiplenici bir şekilde kafamı göğsüne yatırdı.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now