7.8

9.1K 558 22
                                    

Boş günümüzden sonra ertesi gün yine aşırı yorulduğumuz bir antrenman programından çıkmıştık. Yarın yine yarı günümüz boş olacaktı. Ve bu sefer antrenman öğleden sonra başlayacaktı. Sabah isteğim kadar uyuyabilirdim, resmen bana verilmiş bir nimet gibiydi.

Odamıza gelmiş, duşlarımızı almış ayrı yataklarda oturuyorduk. Tabi ben çaktırmadan Sıla'yı izliyordum. Tişörtünün ön kısmını çekiştirip yaptığım ize bakıyor aptal aptal sırıtıyordu. Bunu iki gündür tekrarlıyordu ve ben onu izledikçe gülmemek için dudaklarımı ısırıyordum.

Ceyda mesaj atmıştı. Bu aralar benimle çok fazla iletişime geçmeye çalışması gözümden kaçmıyordu. Ama kız arkadaşım var demiştim o yüzden herhangi bir girişimde bulunamazdı sanırım.

Ceyda Karbay: İlay otelin barındayız

Ceyda Karbay: Gelmek ister misiniz?

Zaten boş boş oturuyorduk odada.

Sıla ve içkiyi aynı cümlede kullanmak bile keyfimi yerine getirdiğinden gülümseyerek başımı kaldırdım.

"Sevgilim, kızlar bardaymış gitmek ister misin?"

İste. Ne olur iste. Gidelim de. Ve lütfen sarhoş ol.

"Kim söyledi sana bunu?" diye sordu önce.

"Ceyda."

"Az kaldı. O kızı parçalayacağım." Dedi nefes vererek. "Neden seni sürekli bir yere çağırıp duruyor? Hayır seni sevdiğini hissetsem hiç durmam da, sana karşı öyle hisleri yok. Sanırım seninle arkadaş olmaya çalışıyor." Dedi dudaklarını büzerek. Gel beni öp diyordu. Çağırıyordu.

"Biliyorsun ona kız arkadaşım olduğunu söylemiştim. Herhangi bir girişimde bulunamaz o yüzden. Gidelim ya Sıla. Zaten yarın öğleden sonra antrenman."

"Kapıda kimlik soruyorlarsa ben giremem. Daha reşit değilim."

Haklıydı.

İlay: Kapıda kimlik soruyorlar mı

Ceyda Karbay: Soruyorlar

Ceyda Karbay: O yüzden reşit olanlarla geldik sadece

Ceyda Karbay: Sen reşit değil miydin?

İlay: Öyleyim başka biri için sordum

İlay: Neyse bir şekilde hallederim ben

İlay: Neresindesiniz?

Ceyda Karbay: 2 numaralı locadayız

İlay: Kimler var

Ceyda Karbay: Dorsu'dan Gamze ve Derya, bizim okuldan Sude, Asena ve ben, Nal'dan Defne, sizin okuldan Gökçe ve Hande, Eren'den de Laçin var

Hepsini tanıyordum. Gökçe de vardı zaten, Sıla tanıdık gördüğü için biraz rahat ederdi belki.

"Gökçe de varmış. Kimlik soruyorlarmış ama bir şekilde seni sokabilirim. Gidelim mi?"

"Sen istiyor musun?"

Kafamı onaylarcasına salladım.

"Gidelim o zaman. Ama çok fazla abartmak yok. Cidden bazen ucunu kaçırıyorsun. Kimliği de bana bırak." Dedikten sonra bilgisayarını kucağına çekti.

Hazırlanıp Sıla'yı beklemeye başladım. Bilgisayarda işini hallettikten sonra o da hazırlanmaya başladı. Altına siyah kot giydikten sonra üstüne açık mavi askılı giydi. Bense o giyinirken onu izliyordum. Şimdiye kadar utanma belirtisi göstermeyen Sıla'nın utangaçlığının nereye kaçtığını düşünmeye başlamıştım.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin