1.3

12.4K 804 151
                                    

Hızımı alamıyorum jdsakfs

Multiye bir adet anonim koydum :D

>>>>>

Anonimden~

Telefonu yatağın üstüne bıraktım ve karşımdaki aynaya baktım. Yüzümde aptal bir sırıtış vardı ve buna engel olamıyordum.

Son birkaç gündür yaşadıklarım gerçekten bir anda sindirilebilecek gibi bir şey değildi fakat İlay'la konuşmak bana iyi geliyordu. Gerçekten attığı ses kaydını defalarca kez dinledim. Daha da dinlesem bıkmazdım.

İlay'ı görene kadar erkeklerden hoşlanıyorum sanmıştım. Hem o kızdı ve okulun sahibiydi. Yani beni sevmek gibi bir ihtimali düşünemezdim bile. Sonra farkında olmadan onu izlemeye başladım. 9. Sınıfta başlayan hoşlantım bir sonraki sene aşka dönüştü. Sessizce sevdim onu, tanımaya çalıştım. Koridorda belki yüzlerce kez karşılaştık ama hiçbirinde bana bakmadı bile. Hoş o kimseye bakmazdı. Herkes ona bakardı ama İlay kimseye bakmazdı.

Saçımı yeni kestirdiğim için hazırlanmam kolay olmuştu. Hazırlanıp okul için çıktım. Fırsattan istifade annemin arabasına da çöktüm. Normalde her sabah okula babam bırakırdı fakat artık öyle bir seçeneğim yoktu.

Okula geldiğimde hızlıca etrafı taradım ve İlay'ı her zamanki yerinde Damla'nın yanında otururken buldum. Yine bütün duygusuzluğu yüzüne vurmuş gibiydi. Son dört yıldır İlay'ı hiç gülerken görmemiştim. Sadece voleybolda sayı yaptığı zaman yüzünde belli belirsiz bir gülümseme oluşurdu. Ve ben o gülümseye ayrı âşık olmuştum.

Sınıfımın penceresinden daha rahat izleyeceğim için sınıfa doğru ilerledim. Üçüncü sıraya pencere kenarına oturup gözlerimi bahçeye çevirdim. İç geçirerek İlay'ı izliyordum ki bir şeylerin tuhaf olduğunu fark ettim. Okula geleli 8 dakika olmuştu ve Hazal benimle uğraşmamıştı. Yan sıramda oturan Gökçe'yi dürttüm. İki yıldır arkadaştık ve yanında utanmadan konuşabildiğim nadir insanlardandı. Yine de en yakın arkadaşım gibi bir şey diyemiyordum.

"Hazal bugün neden benimle uğraşmıyor?" diye sordum.

"Sıla senin haberin yok mu? Telefonuna mesaj gelmedi mi?" diye yanıtlayınca telefonuma kendi hattımı taktım. Damla'dan bir mesaj vardı.

Damla Şahiner: Bu mesaj okuldaki herkese iletilecektir, eğer duymayan varsa birbirine söylesin. Bu saatten sonra tek bir kişi bile Hazal'la konuşmayacak. Sakın üste çıkmak için sataşmaya veya beni bahane gösterip zorbalık yapmaya çalışmayın. Eğer konuşmadığınız dışında bir şey yaptığınızı duyarsam sonraki siz olursunuz. - İlay Altıntaş

Oha, İlay Hazal'a karşı cephe almış.

"Hazal ne yaptı?" diye sorarken buldum kendimi.

"Koridorda geçerken bilerek İlay'a çarptı. İlay da ondan özür dilemesini istedi ama deli cesareti mi nedir Hazal üste çıkmaya çalıştı, sonuç olarak bu. Anıl Hazal'dan ayrıldı ve şu an kimse Hazal'la konuşmuyor."

"Bu saatten sonra özür dilese bile yine kimse Hazal'la konuşmaz. İlay'a karşı çıkarak hayatının hatasını yapmış resmen."

"Aynen öyle." Diyerek onayladı beni. "Bu arada iki gündür neden yoksun, bir şey mi oldu?"

"Önemli bir şey değil, üstüm açık yatınca biraz üşütmüşüm. İyiyim." Dedim yalan söyleyerek.

Hattımı çıkarıp Rüya'ya aldırdığım hattı geri taktım. Kuzenime de az yalvarmadım bana hat alsın diye.

Hattı taktıktan sonra İlay'a mesaj attım.

Sıla: Hazal'a niye öyle yaptın

Bir yandan da pencereden İlay'ı izliyordum. Telefonunu eline aldı mesajımı okudu. Sonra kaşlarını çatarak yazmaya başladı. Bir süre sonra mesaj geldi.

En Sevdiğim : Çünkü sinirlendim kızdın mı?

Mesajı görünce yine gülümseye başladım.

Sıla: Hayır iyi yapmışsın. Artık dayanılmayacak kadar çok abartmaya başlamıştı.

En Sevdiğim ❤: Sana bir şey yaptı mı?

Mümkünmüş gibi sanki kaşları daha da çatılmıştı.

Sıla: Birkaç kez. Çok önemli değildi.

En Sevdiğim ❤: Anlaşılan az bile yapmışım. Haberim olsaydı daha erken ona çatardım.

Şu an İlay beni mi koruyor bana mı öyle geldi? Geçen tuvalette de beni korumuştu. Her ne kadar benim için yapmadığını söylese de biliyordum, Hazal'ın davranışından rahatsız olmuştu.

Sıla: Şimdi derse gireceğiz sende daha fazla orada oturma ve dersine git.

Sıla: Seni seviyorum

Çatılan kaşları düzeldi ve yüzünde belli bile olmayan hafif bir gülümseme oluştu. Sonra hemen toparlayarak eski duygusuz halini aldı. O gülümsenin sebebinin ben olduğumu anladığımda ise kalbim depar atarak hızla atmaya başladı. Çok seviyorum. Bu kıza, harbi aşığım.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα